Czy myślicie o zrobieniu sobie tatuażu z napisem FORZA JUVE?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Sierpo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 23:21

http://www.boixosnois.com/web/castellano.php?s=7

Co prawda nie ten klub, ale może Was zainteresuje :)

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 23:56

juz bym wolal napis - kocham ich troje :D

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 00:21

Jasne że o tym myślałem ale narazie nie mam ani kasy ani ochoty. Jak będę mieszkał bez rodzicow to wtedy wytatułuje sobie herb Juve, ale bedzie on troche inny.

Forza Juventus
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 00:49

Jesli mialbym sobie zrobic tatuaz to bylby to wielki krzyz taki jak mial 2PAC na plecach i w srodku wpisalbym LOVE 2PAC... ale kasy na to ni mam :P

A na brzuchu ko pepka napis bym dal FORZA JUVENTUS....

Jednak nie mam na to kasy, poza tym rodzina by mnie zabila i tak jak TI AMO nie wiem czy to by sie spodobalo mojej partnerce (jesli ja znajde) i mojej zonie (jesli bede ja mial). Poza tym troche mialbym stracha przed tym zabiegiem no i wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...

Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA... nie nie dzieki ;] bardzo podziwiam tatuaze i lubie te rysunki ale tylko na nie popatrzec... Dla mnie to pozostanie w swerze marzen...

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 17:41

Philby pisze:wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...

co prawda ryzkyko jest ale bardzo male, w kazdym porzadnym studiu igly sa jednorazowe, a narzedzia sterylizowane

Philby pisze:Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA

I wlasnie z tego m. in. powodu jestem przeciwny robieniu tatuazu , ktory wyraza twoje pogaldy itp.

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 17:51

dla mnie tatuaże to głupota po co oszpecaś swoje ciało nawet jesli chcemy sobie wytatuować coś z Juve to bez sensu

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 19:49

Philby pisze:wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...

gregor_g4 pisze:co prawda ryzkyko jest ale bardzo male, w kazdym porzadnym studiu igly sa jednorazowe, a narzedzia sterylizowane
No niby tak, jednak jak to sprawdzisz bedac przed zabiegiem? nigdy nie masz 100% pewnosci...
Philby pisze:Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA

gregor_g4 pisze:I wlasnie z tego m. in. powodu jestem przeciwny robieniu tatuazu , ktory wyraza twoje pogaldy itp.
Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...

"Wiesz co to ludzie ludziom zgotowali ten los"

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2004, 20:50

Fajny byłby taki tatuaż, aczkolwiek na taki cos trzeba mieć trochę kibica w sobie ;), trochę odwagi, samozaparcia i kasy :D Fajnie prezentowałby się taki tatuaż na ramieniu. Jeżeli ktoś o taki by się wzbogacił mógłby zarzucić tu fotkę popatrzylibyśmy chociaż ;) Ale moim zdaniem lepiej zamiast FORZA JUVE jako tatuaż wyglądał by jakoś wypasiście zrobiony herb albo zebra ;)

Obrazek
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 19:24

Philby pisze:
No niby tak, jednak jak to sprawdzisz bedac przed zabiegiem? nigdy nie masz 100% pewnosci...

Ja na przyklad przed zrobieniem swojego tatuazu widzialem jak sterylizowano maszynke i inne narzedzia oraz jak wymieniano igle na nowa
Philby pisze: Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...

No dokladnie ale coz takie mamy czasy i nic na to nie poradzimy........

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 21:47

Philby pisze: Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...

E tam... zawsze wychodzilem z zalozenia, raz ty bijesz, raz Ciebie bija 8) . Twardym trza byc albo szybko biegac, wybieraj 8) .

ĐjMilka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 22:52

RadeKas pisze:Ja generalnie uważam, że robienie tatuaży to idiotyzm (bez urazy). Dlatego nie zrobie sobie nigdy w życiu żadnego, tak samo jak nie zapale papierosa, nie wezme narkotyków itp. 8)
Godne podziwu, ja tez nie planuje zadnych z tych rzeczy, chociaz herb juve na ramieniu... hmmm :):):)

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 08:38

Zawsze byłem przeciwny robieniu tatuaży, choć musze przyznać, że kiedys też o tym myslałem. Chyba sie jednak powstrzymam. Takiej decyzji nie wolno podejmować pochopnie, żeby potem nie żałować.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
juventini1988

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2010, 21:47

JA robie sobie herb juve, na gorze 2 zlote gwiazdki( i miejsce na 3), pod spodem napis JUVE PER SEMPRE

Zablokowany