Czy myślicie o zrobieniu sobie tatuażu z napisem FORZA JUVE?
- Sierpo
- Juventino
- Slim
- Juventino
Jesli mialbym sobie zrobic tatuaz to bylby to wielki krzyz taki jak mial 2PAC na plecach i w srodku wpisalbym LOVE 2PAC... ale kasy na to ni mam 
A na brzuchu ko pepka napis bym dal FORZA JUVENTUS....
Jednak nie mam na to kasy, poza tym rodzina by mnie zabila i tak jak TI AMO nie wiem czy to by sie spodobalo mojej partnerce (jesli ja znajde) i mojej zonie (jesli bede ja mial). Poza tym troche mialbym stracha przed tym zabiegiem no i wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...
Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA... nie nie dzieki ;] bardzo podziwiam tatuaze i lubie te rysunki ale tylko na nie popatrzec... Dla mnie to pozostanie w swerze marzen...

A na brzuchu ko pepka napis bym dal FORZA JUVENTUS....
Jednak nie mam na to kasy, poza tym rodzina by mnie zabila i tak jak TI AMO nie wiem czy to by sie spodobalo mojej partnerce (jesli ja znajde) i mojej zonie (jesli bede ja mial). Poza tym troche mialbym stracha przed tym zabiegiem no i wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...
Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA... nie nie dzieki ;] bardzo podziwiam tatuaze i lubie te rysunki ale tylko na nie popatrzec... Dla mnie to pozostanie w swerze marzen...
- gregor_g4
- Juventino
Philby pisze:wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...
co prawda ryzkyko jest ale bardzo male, w kazdym porzadnym studiu igly sa jednorazowe, a narzedzia sterylizowane
Philby pisze:Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA
I wlasnie z tego m. in. powodu jestem przeciwny robieniu tatuazu , ktory wyraza twoje pogaldy itp.
- Slim
- Juventino
Philby pisze:wiadomo ze takie cos zawsze grozi AIDS albo rakiem skory wiec to pozostanie tylko w swerze marzen tak bedzie lepiej...
No niby tak, jednak jak to sprawdzisz bedac przed zabiegiem? nigdy nie masz 100% pewnosci...gregor_g4 pisze:co prawda ryzkyko jest ale bardzo male, w kazdym porzadnym studiu igly sa jednorazowe, a narzedzia sterylizowane
Philby pisze:Aaa i co jeszcze warto dodac --> Idziesz sobie w upalny dzien w koszulce bez ramiaczek i zaczepia Cie jakis glupi kibol innego klubu albo cos i zaczyna sie na Ciebie rzucac tylko z tego powodu ze masz tatuaz Juve a nie np REALU czy ARKI GDYNIA
Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...gregor_g4 pisze:I wlasnie z tego m. in. powodu jestem przeciwny robieniu tatuazu , ktory wyraza twoje pogaldy itp.
"Wiesz co to ludzie ludziom zgotowali ten los"
- bblackk
- Juventino
Fajny byłby taki tatuaż, aczkolwiek na taki cos trzeba mieć trochę kibica w sobie ;), trochę odwagi, samozaparcia i kasy :D Fajnie prezentowałby się taki tatuaż na ramieniu. Jeżeli ktoś o taki by się wzbogacił mógłby zarzucić tu fotkę popatrzylibyśmy chociaż ;) Ale moim zdaniem lepiej zamiast FORZA JUVE jako tatuaż wyglądał by jakoś wypasiście zrobiony herb albo zebra ;)

- gregor_g4
- Juventino
Philby pisze:
No niby tak, jednak jak to sprawdzisz bedac przed zabiegiem? nigdy nie masz 100% pewnosci...
Ja na przyklad przed zrobieniem swojego tatuazu widzialem jak sterylizowano maszynke i inne narzedzia oraz jak wymieniano igle na nowa
No dokladnie ale coz takie mamy czasy i nic na to nie poradzimy........Philby pisze: Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...
- Dionizos
- Juventino
E tam... zawsze wychodzilem z zalozenia, raz ty bijesz, raz Ciebie bija 8) . Twardym trza byc albo szybko biegac, wybieraj 8) .Philby pisze: Ale patrzac na to glebiej... do czego to doszlo by w dzisiejszych czasach mimo iz jest wlonosc slowa nie mozna bylo wyrazac swoich mysli i pogladow tak by nikt tego nie skrytykowal.. Wyjdzie Ci taki jeden z drugim wezma kij od baseballa i zaczna Cie nawalac za byle co... ehhh...
- ĐjMilka
- Juventino
Godne podziwu, ja tez nie planuje zadnych z tych rzeczy, chociaz herb juve na ramieniu... hmmmRadeKas pisze:Ja generalnie uważam, że robienie tatuaży to idiotyzm (bez urazy). Dlatego nie zrobie sobie nigdy w życiu żadnego, tak samo jak nie zapale papierosa, nie wezme narkotyków itp. 8)

- darel
- Juventino
Zawsze byłem przeciwny robieniu tatuaży, choć musze przyznać, że kiedys też o tym myslałem. Chyba sie jednak powstrzymam. Takiej decyzji nie wolno podejmować pochopnie, żeby potem nie żałować.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- juventini1988
- Juventino
JA robie sobie herb juve, na gorze 2 zlote gwiazdki( i miejsce na 3), pod spodem napis JUVE PER SEMPRE