Czy myślicie o zrobieniu sobie tatuażu z napisem FORZA JUVE?
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja o takim cały czas myśle i zbieram kase bo troszke drogie jakieś 200zł a wy o tym co myślicie
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak, równeiż bardzo nad tym myślałem. Cena ceną lecz starzy by mnie z domu wygonili. chciałbym sobie zrobić,,Ti_Amo_Juventus_Forever''
Jakis mały. Lecz liczę się z tym, że mogłoby sie to niespodobać mojej dziewczynie lub zonie jak takowe znajdę. Ni, że napis tylko to , że mam tatuaż, bo to kojarzy sie odrazu z .....więzieniem :?
A niechcę w życiu podejmować pochopnych decyzji, potem mogę żałować czy coś. No tego bym nieżałował ale to trzeba spokojnie przemyśleć.
Jakis mały. Lecz liczę się z tym, że mogłoby sie to niespodobać mojej dziewczynie lub zonie jak takowe znajdę. Ni, że napis tylko to , że mam tatuaż, bo to kojarzy sie odrazu z .....więzieniem :?
A niechcę w życiu podejmować pochopnych decyzji, potem mogę żałować czy coś. No tego bym nieżałował ale to trzeba spokojnie przemyśleć.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja tez chcial bym miec taki tatuz ale nie napis tylko znak (herb) JUVE na lewej piersi i o tym juz dluzszy czas mysle tylko jestem za mlody (mam 16 lat) ale jak bede dorosly kto wie?
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- KwiAtek
- Juventino
jak bym juz mial sie wytatuowac (w co bardzo watpie) to walnalbym sobie dziare na ramieniu, ewentualnie lopatce i sadze ze bylby to herb Juve :twisted:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- paweł (neo)
- Juventino
..no niezle sobie nabijasz postów...Macias pisze:Ale tych moich postów nawaliło, skasujcie je, jeśli macie czas

- Alexxxxx
- Juventino
Nie warto gadać. Chciałbym, ale nie moge.Mnie to by starzy z dmomu wywalili(głownie tata), więc u mnie nie ma takiego tematu :evil: .I bym miał tak przechlapane, że nie wiem. 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli