# 10 Paul Pogba
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ludzie nie przeżywajmy tyle. Poszedł to poszedł, my zrobiliśmy na nim mega interes. Wdzięczny czy nie wdzięczny - co za różnica? Musimy robić swoje, klub nie przestanie istnieć bo sprzedaliśmy jednego z najgorętszych nazwisk na rynku. Wart tej kasy nie był. Przypomnijcie sobie zeszły sezon, do kiedy musieliśmy czekać na jego powrót do optymalnej formy. Nie chcę go teraz hejtować, ale serio, nie płakam tak jak po Vidalu.
Mou pewnie wywalą gdzieś w styczniu, United zostanie bez pucharów przez 2 kolejne lata i tyle. Pogbuś swój "dom" zamieni na Madryt albo Katalonię.
My musimy działać szybko bo trzeba na nowo budować środek pola.
Mou pewnie wywalą gdzieś w styczniu, United zostanie bez pucharów przez 2 kolejne lata i tyle. Pogbuś swój "dom" zamieni na Madryt albo Katalonię.
My musimy działać szybko bo trzeba na nowo budować środek pola.
- Danielpiero
- Juventino
Patrząc pod kątem Pogba= Igła + 15 baniek to faktycznie wygląda to słabo... z drugiej strony strony chyba trochę sodówa zaczyna odawalać francuzowi, więc miejmy nadzieję, że ten deal wyjdzie na plus
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- JuveGrzesiu
- Juventino
Przypomniał mi się widok jednego z kibiców Juve pod hotelem w Gdańsku, przed meczem Lechia - Juventus. Chłopak miał koszulkę już na sezon 2015/2016 z nazwiskiem Vidala.
Jestem ciekaw, ile osób już kupiło 2016/2017 z Pobgą na plecach i nie wie co z nią teraz zrobić
Jestem ciekaw, ile osób już kupiło 2016/2017 z Pobgą na plecach i nie wie co z nią teraz zrobić

- Hypeman
- Juventino
Niezwykle trudne i złożone zagadnienie, myślę że razem z sztabem ekspertów możemy stwierdzić: NOSIĆ. Nie zdradził nas, nie odszedł w atmosferze skandalu mówiąc jaki to Juventus jest zły. Co z tymi ludźmiJuveGrzesiu pisze:Przypomniał mi się widok jednego z kibiców Juve pod hotelem w Gdańsku, przed meczem Lechia - Juventus. Chłopak miał koszulkę już na sezon 2015/2016 z nazwiskiem Vidala.

jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- LordJuve
- Juventino
Pojawiają się pogłoski, że w rzeczywistości to równanie wygląda w ten sposób: Pogba + 17 mln = Pipita. Dramat.Danielpiero pisze:Patrząc pod kątem Pogba= Igła + 15 baniek to faktycznie wygląda to słabo... z drugiej strony strony chyba trochę sodówa zaczyna odawalać francuzowi, więc miejmy nadzieję, że ten deal wyjdzie na plus

- Vincitore
- Juventino
Dlatego ja zawsze zamawiam Marchisio, przynajmniej mam pewność, że koszulka zawsze będzie aktualnaJuveGrzesiu pisze:Przypomniał mi się widok jednego z kibiców Juve pod hotelem w Gdańsku, przed meczem Lechia - Juventus. Chłopak miał koszulkę już na sezon 2015/2016 z nazwiskiem Vidala.

Co do Pogby, to obejrzałem minutowy spot z jego pierwszego dnia w Carrington. Gość kipi szczerą radością, jakoś mi go już nie żal.
- acidgraju
- Juventino
Niestety masz racje stary!!!LordJuve pisze:Pojawiają się pogłoski, że w rzeczywistości to równanie wygląda w ten sposób: Pogba + 17 mln = Pipita. Dramat.Danielpiero pisze:Patrząc pod kątem Pogba= Igła + 15 baniek to faktycznie wygląda to słabo... z drugiej strony strony chyba trochę sodówa zaczyna odawalać francuzowi, więc miejmy nadzieję, że ten deal wyjdzie na plus
105 mln pagati dal ManU
5 costo residuo Pogba
25 commissioni Raiola
2 contr. solidarietà
73 plusvalenza netta Juve
I jeszcze Higuain z nadwagą.... jak ktoś ładnie na FB zauważył 1 mln euro za 1Kg
Juve 4 ever
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To jest neoficjalne.acidgraju pisze:
Niestety masz racje stary!!!
105 mln pagati dal ManU
5 costo residuo Pogba
25 commissioni Raiola
2 contr. solidarietà
73 plusvalenza netta Juveg
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- rydwadydwa
- Juventino
Skąd macie takie rewelacje? Na oficjalnej stronie klubu jest napisane że zarobiliśmy 105 mln + 5 mln bonusów w przyszłości. Nie sądzę żeby klub zawarł w tym kwotę dla Raioli bo niby kogo to obchodzi :roll:acidgraju pisze:Niestety masz racje stary!!!LordJuve pisze:Pojawiają się pogłoski, że w rzeczywistości to równanie wygląda w ten sposób: Pogba + 17 mln = Pipita. Dramat.Danielpiero pisze:Patrząc pod kątem Pogba= Igła + 15 baniek to faktycznie wygląda to słabo... z drugiej strony strony chyba trochę sodówa zaczyna odawalać francuzowi, więc miejmy nadzieję, że ten deal wyjdzie na plus
105 mln pagati dal ManU
5 costo residuo Pogba
25 commissioni Raiola
2 contr. solidarietà
73 plusvalenza netta Juve
I jeszcze Higuain z nadwagą.... jak ktoś ładnie na FB zauważył 1 mln euro za 1Kg
- Karowiew
- Juventino
Tak z ciekawości szukałem o tych sumach za Pogbę i znalazłem na goal.com coś takiego:
Link: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... _TNM_ART_1[/quote]A large reason for the protracted nature of the deal was the wrangling over which club would be expected to pay a substantial fee to Pogba’s agent, Mino Raiola. In a bid to force the transfer through, United eventually accepted that it is they who will fork out the £20m pay-off to the Italo-Dutch ‘super agent’, taking the potential overall fee to £113.8m.
"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
[/quote]Karowiew pisze:Tak z ciekawości szukałem o tych sumach za Pogbę i znalazłem na goal.com coś takiego:
Link: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... _TNM_ART_1A large reason for the protracted nature of the deal was the wrangling over which club would be expected to pay a substantial fee to Pogba’s agent, Mino Raiola. In a bid to force the transfer through, United eventually accepted that it is they who will fork out the £20m pay-off to the Italo-Dutch ‘super agent’, taking the potential overall fee to £113.8m.
To nie może być prawda bo Lord już zdążył pocisnąć Marotte :C
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Widzieliście wywiad Pogby? chłop się prawie wzruszył/popłakał że wrócił do MU, to koniec jakichkolwiek spekulacji czy myśmy chcieli go sprzedać czy on chciał odejść.
Jeżeli chodzi o jakiekolwiek przywiązanie, nie-włocha do Juve to można włożyć miedzy bajki, skończyła się era tych piłkarzy, a włochów klasowych z przodu brak. Po prostu musimy zacząć płacić gwiazdom tak jak płacą w innych klubach 10-15mln wtedy ich zatrzymamy na trochę dłużej.
Jeżeli chodzi o jakiekolwiek przywiązanie, nie-włocha do Juve to można włożyć miedzy bajki, skończyła się era tych piłkarzy, a włochów klasowych z przodu brak. Po prostu musimy zacząć płacić gwiazdom tak jak płacą w innych klubach 10-15mln wtedy ich zatrzymamy na trochę dłużej.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."