# 10 Paul Pogba
- Brutalo
- Juventino
# 10 PAUL POGBA
Data urodzenia: 15.03.1993
Miejsce urodzenia: Lagny-sur-Marne, Francja
Kariera seniorska: Manchester United (2011–2012), Juventus (2012-2016), Manchester United (2016-2022), Juventus FC (2022-....)
Debiut w Juve: (22.09.2012) - Juventus 2:0 Chievo
Kwota transferu do Juve: za darmo
Kwota transferu do Juve w 2022 r.: za darmo
SZCZEGÓŁY
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pogba strzelił bramkę Danii. Niestety spotkanie nie widziałem, może się ktoś wypowiedzieć ? *
Na temat Pogby, wynik dużo mówi.
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
- Buffalo
- Juventino
Jak dla mnie to oni grali z Norwegia :-D swoja droga, fajnie, że głowką. Niedawno w wywiadzie mowil, ze nad tym elementem musi pracowac najciezej, bo jest u niego najslabszy (bedac takiego wzrostu).
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- kubus1
- Juventino
Głową wsadził jak rasowy napastnik, świetne ułożenie ciała w tej sytuacji, ale samo dośrodkowanie Valbueny też palce lizać. Poza tym oddał jeszcze jeden mocny, niecelny strzał. Fajnie rozgrywał, zaliczył jedną widoczną stratę, jeden blok w polu karnym przy próbie dogrania piłki na 5 metr. Mimo, że Francuzi strzelili 3 gole po zejściu Pogby to uważam, że zaprezentował się zdecydowanie lepiej niż Sissoko, który go zastąpił. Nie wiem, może miał inne zadania na boisku do wykonania. Podsumowując w 1 połowie wg mnie najlepsi Valbuena, Pogba, Evra
- bendzamin
- Redaktor
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Szkoda ze nie sciagniemy sobie takiego Valbueny. Facet moze grac na obu skrzydłach, a wczoraj pokazał jak klasowym jest zawodnikiem.
Podania, wrzutki, drybling. Swietny i prawdopodobnie tani.
Podania, wrzutki, drybling. Swietny i prawdopodobnie tani.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- delarudii
- Juventino
- Don Paolo
- Juventino
Trzymam kciukiDzium pisze:Pogba rozegrał całkiem niezły turniej i z tej trójki ma największe szanse na zdobycie nagrody.
EDIT:
Stare 8)fazzi pisze:przypadkiem natknąłem się na ten filmik na yt Na treningu kadry na mundialu.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2014, 23:50 przez Don Paolo, łącznie zmieniany 1 raz.
przypadkiem natknąłem się na ten filmik na yt Na treningu kadry na mundialu.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- PlanetJuve
- Juventino
Taak. Ktoś go zobaczył w Londynie na wakacjach i już odchodzi do Chelsea.squinter pisze:Szkoda, że idzie do Chelsea
Siej dalej Panikę.
- wloski
- Juventino
Skończycie siać panikę i pisać bzdury?
Paul Pogba, który obecnie odpoczywa na wakacjach po Mistrzostwach Świata, został spotkany w Londynie, bardzo blisko stadionu Chelsea, co oczywiście sprawiło, że powstały plotki łączące go z zespołem prowadzonym przez Jose Mourinho. Wyśmiał je natomiast agent pomocnika Bianconerich. "Paul w Chelsea? To czysta fantazja. W Juventusie wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie ma żadnych zaplanowanych spotkań" oznajmił Mino Raiola w rozmowie z Tuttosport.
Oczywiście może to być blef, ale dla nas nie miałoby to najmniejszego sensu, dlaczego? Dla nas lepsza byłaby licytacja klubów; Real, Chelsea czy PSG. W obecnym okienku się na to nie zapowiada, bo PSG i Real mają inne plany transferowe, dlatego Paul z nami jeszcze trochę pozostanie.
Paul Pogba, który obecnie odpoczywa na wakacjach po Mistrzostwach Świata, został spotkany w Londynie, bardzo blisko stadionu Chelsea, co oczywiście sprawiło, że powstały plotki łączące go z zespołem prowadzonym przez Jose Mourinho. Wyśmiał je natomiast agent pomocnika Bianconerich. "Paul w Chelsea? To czysta fantazja. W Juventusie wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie ma żadnych zaplanowanych spotkań" oznajmił Mino Raiola w rozmowie z Tuttosport.
Oczywiście może to być blef, ale dla nas nie miałoby to najmniejszego sensu, dlaczego? Dla nas lepsza byłaby licytacja klubów; Real, Chelsea czy PSG. W obecnym okienku się na to nie zapowiada, bo PSG i Real mają inne plany transferowe, dlatego Paul z nami jeszcze trochę pozostanie.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2014, 11:40 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Błaszczykowskiego kiedyś spotkałem w Opolu idąc tokiem rozumowania niektórych, byc może podpisze kontrakt z tamtejszą Odrą
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!