# 10 Paul Pogba

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2016, 22:53

marcusftb pisze:The Sun wlasnie podało ze pogba w utd w ciagu 48h. Testy ma przejść we wtorek. £202.000 tygodniowo na 5 lat.

Pismaki szaleją!
zabawne jest to bo właśnie dziś Pogba wyleciał z Romelu Lukaku na wakacje, jest wideo na jego profilu na facebooku.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2016, 23:07

marcusftb pisze:The Sun wlasnie podało ze pogba w utd w ciagu 48h. Testy ma przejść we wtorek. £202.000 tygodniowo na 5 lat.

Pismaki szaleją!
Tabloid. Takimi bzdetami nawet nie ma co sobie głowy zawracać :smile:
Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lipca 2016, 13:03

Obrazek
Tak się trolluje fanów MU :rotfl: Jeśli ktoś nie kaman to niech sobie wrzuci Massimo Di Culo w pierwszy lepszy translator :smile:

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2016, 13:52

Ale trzeba przyznać, że chłopaki z Juventuz robią to doskonale. Ja tam bardziej ufam Di Puttanie :prochno:

Mam nadzieję, że ewentualne przyjście Higuaina, nie oznacza odejścia Paula :stop:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2016, 14:02

Jest dalej. mam nadzieje, ze uda mi się wszystko wkleić porządnie:
najpierw to:
Nick Linton ‏@nick_linton78 59 min.59 minut temu

Breaking: La Stampa journalist Fabio Fica says Paul Pogba to #MUFC will be completed next week €130m fee, €15m p/a salary (@NottsJuventino)
11 podanych dalej 5 polubionych

a potem to:

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2016, 17:08

Agresti tako rzecze:

http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ID=TP_HN_1

Podpisać kontrakt do 2021 za 7-7,5 mln :hellyes:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2016, 08:04

pablo1503 pisze:Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.
no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem - MU nie gra nawet w LM a u nas wszystko wskazuje na to, że będzie realna szansa na jej zdobycie z czego PP na pewno zdaje sobie sprawę i nie sądzę by łatwo z tego zrezygnował

EDIT:
@down: po prostu nie urodziłem się wczoraj
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2016, 10:37 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2016, 08:54

Maly pisze: no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem
Nie mniej naiwny niz osoba ktora mysli ze wie co planuje klub i jakimi srodkami dysponuje.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2016, 10:57

Maly pisze:
pablo1503 pisze:Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.
no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem - MU nie gra nawet w LM a u nas wszystko wskazuje na to, że będzie realna szansa na jej zdobycie z czego PP na pewno zdaje sobie sprawę i nie sądzę by łatwo z tego zrezygnował
A myślisz, że o co mi chodzi? Pisząc, że liczę na pozostanie Pogby, miałem na myśli ten sezon. Najbliższy, nadchodzący. Podejrzewam, że najwięksi optymiści nawet nie myślą o tym, że Paul zostanie przez kolejne 3-4 lata. Także chill. Naiwny nie jestem.

Obrazek
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2016, 12:20

Jeśli podpisze nowy kontrakt, to jestem przekonany, że zostanie na minimum kolejne dwa lata. Jeśli... :czytaj:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2016, 12:25

Cobra pisze:Jeśli podpisze nowy kontrakt, to jestem przekonany, że zostanie na minimum kolejne dwa lata. Jeśli... :czytaj:
Moim zdaniem z takim agentem jak Raiola, to każde mercato, również to przyszłoroczne, będzie pełne plotek odnośnie odejścia Pogby. Moim zdaniem dużo zależy od tego, jak się zaprezentujemy w Europie. Jeżeli wygramy LM w przyszłym roku, to możemy pożegnać Pogbę już w następne okno. Jeżeli nie wygramy, to może uda się go przekonać do pozostania jeszcze na kolejny sezon, żeby ponowić atak na triumf w LM. Tak czy inaczej, prędzej czy później odejdzie.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 08:23

Ladbrokes reported that they have suspended their book on Pogba joining United.
http://www.soccerbase.com/news/football ... r/2122515/

ps. trochę matematyki dla niektórych: jeśli MU daje 120 a Raiola zgarnia 20 to my nie otrzymamy 120 tylko 100

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 08:32

Według informacji, które docierają, chcemy otrzymać 120 mln na czysto. Warunkiem zarządu jeżeli to wszystko prawda jest to aby prowizję Raioli zapłacił dodatkowo MU. Jak doić wafli to doić.

Obrazek
jpjp5

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 15:29

Pogba odejdzie jak Juve przestanie się rozwijać. Ale to nie ten sezon. Zresztą Marotta nie sprzeda go gdy nie sprowadził jeszcze zastępstwa, a teraz jest już za późno, bo i tak wszyscy myślą ze sprzedajemy Pogbe także będą żądać gory pieniedzy.

A gdyby odszedł w to okienko, to ze względu na to że nie ma zbytnio zastepców to na miejscu Allegriego zmieniłbym taktykę i pod nią kupował nowych zawodników.

JBł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2016, 15:33

jpjp5 pisze:Pogba odejdzie jak Juve przestanie się rozwijać. Ale to nie ten sezon. Zresztą Marotta nie sprzeda go gdy nie sprowadził jeszcze zastępstwa, a teraz jest już za późno, bo i tak wszyscy myślą ze sprzedajemy Pogbe także będą żądać gory pieniedzy.
Moim zdaniem (niestety, oby nie :pray:) transfer tak naprawdę jest już ustalony. Teraz Marotta i Raiola niby zaprzeczyli, żebyśmy mogli zrobić jakieś normalne transfery, po czym dopiero wszystko zostanie ogłoszone oficjalnie.

Kurczę, nie chce, żeby tak było, ale ciężko mi uwierzyć, że Pogba zostanie :roll:

ODPOWIEDZ