# 10 Paul Pogba
- Zizou_1989
- Juventino
zabawne jest to bo właśnie dziś Pogba wyleciał z Romelu Lukaku na wakacje, jest wideo na jego profilu na facebooku.marcusftb pisze:The Sun wlasnie podało ze pogba w utd w ciagu 48h. Testy ma przejść we wtorek. £202.000 tygodniowo na 5 lat.
Pismaki szaleją!
- pablo1503
- Juventino
Tabloid. Takimi bzdetami nawet nie ma co sobie głowy zawracaćmarcusftb pisze:The Sun wlasnie podało ze pogba w utd w ciagu 48h. Testy ma przejść we wtorek. £202.000 tygodniowo na 5 lat.
Pismaki szaleją!
Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.

Ale trzeba przyznać, że chłopaki z Juventuz robią to doskonale. Ja tam bardziej ufam Di Puttanie
Mam nadzieję, że ewentualne przyjście Higuaina, nie oznacza odejścia Paula

Mam nadzieję, że ewentualne przyjście Higuaina, nie oznacza odejścia Paula

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Robaku
- Juventino
Jest dalej. mam nadzieje, ze uda mi się wszystko wkleić porządnie:
najpierw to:
Nick Linton ‏@nick_linton78 59 min.59 minut temu
Breaking: La Stampa journalist Fabio Fica says Paul Pogba to #MUFC will be completed next week €130m fee, €15m p/a salary (@NottsJuventino)
11 podanych dalej 5 polubionych
a potem to:
najpierw to:
Nick Linton ‏@nick_linton78 59 min.59 minut temu
Breaking: La Stampa journalist Fabio Fica says Paul Pogba to #MUFC will be completed next week €130m fee, €15m p/a salary (@NottsJuventino)
11 podanych dalej 5 polubionych
a potem to:
Agresti tako rzecze:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ID=TP_HN_1
Podpisać kontrakt do 2021 za 7-7,5 mln :hellyes:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ID=TP_HN_1
Podpisać kontrakt do 2021 za 7-7,5 mln :hellyes:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem - MU nie gra nawet w LM a u nas wszystko wskazuje na to, że będzie realna szansa na jej zdobycie z czego PP na pewno zdaje sobie sprawę i nie sądzę by łatwo z tego zrezygnowałpablo1503 pisze:Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.
EDIT:
@down: po prostu nie urodziłem się wczoraj
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2016, 10:37 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie mniej naiwny niz osoba ktora mysli ze wie co planuje klub i jakimi srodkami dysponuje.Maly pisze: no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pablo1503
- Juventino
A myślisz, że o co mi chodzi? Pisząc, że liczę na pozostanie Pogby, miałem na myśli ten sezon. Najbliższy, nadchodzący. Podejrzewam, że najwięksi optymiści nawet nie myślą o tym, że Paul zostanie przez kolejne 3-4 lata. Także chill. Naiwny nie jestem.Maly pisze:no niestety musisz być bardzo naiwny... jedyne na co możemy już w tej chwili liczyć to to, że rozbijamy Igłę na 2 raty po to by drugą zapłacić ze sprzedaży Pogby i ten zostanie z nami na jeszcze jeden rok co tak na prawdę będzie i dla niego i dla nas najlepszym wyjściem - MU nie gra nawet w LM a u nas wszystko wskazuje na to, że będzie realna szansa na jej zdobycie z czego PP na pewno zdaje sobie sprawę i nie sądzę by łatwo z tego zrezygnowałpablo1503 pisze:Ja nadal wierzę w zostanie Pogby i liczę, że te spekulacje odnośnie ogromnej sumy, którą chcemy wydać na Higuaina, nie ma nic wspólnego z Francuzem.

- panlider
- Juventino
Moim zdaniem z takim agentem jak Raiola, to każde mercato, również to przyszłoroczne, będzie pełne plotek odnośnie odejścia Pogby. Moim zdaniem dużo zależy od tego, jak się zaprezentujemy w Europie. Jeżeli wygramy LM w przyszłym roku, to możemy pożegnać Pogbę już w następne okno. Jeżeli nie wygramy, to może uda się go przekonać do pozostania jeszcze na kolejny sezon, żeby ponowić atak na triumf w LM. Tak czy inaczej, prędzej czy później odejdzie.Cobra pisze:Jeśli podpisze nowy kontrakt, to jestem przekonany, że zostanie na minimum kolejne dwa lata. Jeśli... :czytaj:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
http://www.soccerbase.com/news/football ... r/2122515/Ladbrokes reported that they have suspended their book on Pogba joining United.
ps. trochę matematyki dla niektórych: jeśli MU daje 120 a Raiola zgarnia 20 to my nie otrzymamy 120 tylko 100
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Według informacji, które docierają, chcemy otrzymać 120 mln na czysto. Warunkiem zarządu jeżeli to wszystko prawda jest to aby prowizję Raioli zapłacił dodatkowo MU. Jak doić wafli to doić.

- jpjp5
- Juventino
Pogba odejdzie jak Juve przestanie się rozwijać. Ale to nie ten sezon. Zresztą Marotta nie sprzeda go gdy nie sprowadził jeszcze zastępstwa, a teraz jest już za późno, bo i tak wszyscy myślą ze sprzedajemy Pogbe także będą żądać gory pieniedzy.
A gdyby odszedł w to okienko, to ze względu na to że nie ma zbytnio zastepców to na miejscu Allegriego zmieniłbym taktykę i pod nią kupował nowych zawodników.
A gdyby odszedł w to okienko, to ze względu na to że nie ma zbytnio zastepców to na miejscu Allegriego zmieniłbym taktykę i pod nią kupował nowych zawodników.
- JBł
- Juventino
Moim zdaniem (niestety, oby niejpjp5 pisze:Pogba odejdzie jak Juve przestanie się rozwijać. Ale to nie ten sezon. Zresztą Marotta nie sprzeda go gdy nie sprowadził jeszcze zastępstwa, a teraz jest już za późno, bo i tak wszyscy myślą ze sprzedajemy Pogbe także będą żądać gory pieniedzy.

Kurczę, nie chce, żeby tak było, ale ciężko mi uwierzyć, że Pogba zostanie :roll: