Sezon 2015/2016
- wagner
- Juventino

Dziękuje za klarowne przedstawienie tej sytuacji.Dragon pisze:
Tak, zgadza się dlatego chciałem już teraz (przedwcześnie) o tym wspomnieć.Dragon pisze:Jakby nie patrzeć, nikt prócz nas nie zdobył ,,normalnie'' 5 mistrzostw z rzędu. O interze pisać nie będę. To czego możemy dokonać za chwilę, będzie ogromnym osiągnięciem patrząc na to, jak zmieniła się piłka.
Fajnie poukładana ta Bolonia jest. A Roma pewnie coś wsadzi.Cabrini_idol pisze:Roma przegrywa 0:1 i gra padake
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 238 razy
Okazuje się, że Bologna pod wodza Donadoniego to jednak bardzo niewygodny rywal. Zabrała punkty Juve, przerywając tym samym piękna serię a teraz zatrzymała rozpędzona Romę. Trochę szkoda bo mimo wszystko liczyłem na to, że Roma prześcignie Napoli w tabeli. Byłby to taki solidny kop w doopę dla Napoli.

- Vimes
- Juventino

- Lambi120
- Juventino

I przede wszystkim pokonała Napoli 3-2.alessandro1977 pisze:Okazuje się, że Bologna pod wodza Donadoniego to jednak bardzo niewygodny rywal. Zabrała punkty Juve, przerywając tym samym piękna serię a teraz zatrzymała rozpędzona Romę. Trochę szkoda bo mimo wszystko liczyłem na to, że Roma prześcignie Napoli w tabeli. Byłby to taki solidny kop w doopę dla Napoli.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Podobno Berlu na spotkaniu z Brocchim - I wszystko wskazuję na to, że Mihajlović poleci. Nie wiem co tam Berlu ma w planach, DiFrancesco czy jakiś Donadoni, ale z tego Milanu to póki co więcej nie da się wyciągnąć. Bo przecież Brocchi to nie jest opcja na dłuższą mete, pewnie dokończyć sezon i out.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na pewno w Milanie nie powinni się kierować postawą swoich graczy w meczu z nami, bo to żaden wyznacznik. Dość powiedzieć, że mediolańczycy rozegrali z nami jeden z najlepszych meczów w sezonie, a porażka z tym Juventusem to żadna ujma.
Prezes Palermo przyznał dziś w jednym z wywiadów, że nawet jeśli klub spadnie, to w sumie nic się nie stanie, bo to nie jest koniec świata. :lol:
inter będzie miał motywację, by ograć Napoli. Dzisiejszy wynik Romy daje im jeszcze bowiem jakieś nadzieje na 3. miejsce i LM.
Prezes Palermo przyznał dziś w jednym z wywiadów, że nawet jeśli klub spadnie, to w sumie nic się nie stanie, bo to nie jest koniec świata. :lol:
inter będzie miał motywację, by ograć Napoli. Dzisiejszy wynik Romy daje im jeszcze bowiem jakieś nadzieje na 3. miejsce i LM.
- Baczu
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Podobno Łysy poinformował Sinise o zwolnieniu telefonicznie, gdy ten przebywał u rodziny. Komedia straszna. Ciekawe kto się połasi na prowadzenie Milanu, z perspektywą zwolnienia z byle powodu. No bo niech mi nikt nie mówi że Milan ma skład na wyżej niż 6 miejsce. 

- mrozzi
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Milan od dawna psuje się od głowy. Nie twierdzę, że w tej kadrze mają spory potencjał, ale oczekuje się zbyt wiele, zapominając o stanie faktycznym, w jakim znajduje się zespół. Łysy powinien odejść - to jest moje zdanie. Żaden szkoleniowiec nie zapuści tam korzeni, bo i zaufanie zarządu jest zbyt małe.
- Milano1910
- Milanista

Oczywiście, że ma skład na wyżej niż 6 miejsce. Kadra ma potencjał. Wiadomo, że nie jakiś hiper, ale potrafiliśmy wygrać i z Fiorentiną czy Interem. Zagraliśmy również dobre mecze przeciwko Napoli, Romie czy Juve.Baczu pisze:Podobno Łysy poinformował Sinise o zwolnieniu telefonicznie, gdy ten przebywał u rodziny. Komedia straszna. Ciekawe kto się połasi na prowadzenie Milanu, z perspektywą zwolnienia z byle powodu. No bo niech mi nikt nie mówi że Milan ma skład na wyżej niż 6 miejsce.
Problemem jest regularności i wygrywanie z tymi teoretycznie słabszymi.
Oczywiście, że winę ponosi głównie Galliani. Aż strach pomyśleć co by było gdyby Mihajlović nie uparł się na Romagnoliego, Bacce czy Donnarumme.CavAllano pisze:Milan od dawna psuje się od głowy. Nie twierdzę, że w tej kadrze mają spory potencjał, ale oczekuje się zbyt wiele, zapominając o stanie faktycznym, w jakim znajduje się zespół. Łysy powinien odejść - to jest moje zdanie. Żaden szkoleniowiec nie zapuści tam korzeni, bo i zaufanie zarządu jest zbyt małe.
Decyzja zarządu o zwolnieniu Serba? No to jest dramat. Pewnie przyjdzie Di Francesco, choć przy tych pacanach na górze to realny jest także Brocchi w przyszłym sezonie (któremu życzę jak najlepiej).
- MRN
- Juventino

Ja pitole, co oni zrobili z tym Milanem
Najwyraźniej szkoda mi tego klubu bo Milan to nie inter, który zasługuje na to co najgorsze.
Każda decyzja w Milanie to szopka większa od poprzedniej a teraz jakiś Brocchi. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Najwyraźniej szkoda mi tego klubu bo Milan to nie inter, który zasługuje na to co najgorsze.
Każda decyzja w Milanie to szopka większa od poprzedniej a teraz jakiś Brocchi. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Zaskoczyli mnie tą decyzją... jeszcze na 6 kolejek przed końcem i meczem w CI :roll: Żeby to jeszcze było w czasie jak Spaletti wykopał Garcie. Ponadto tak jak wspomnieliście, po porażce z nami. Faktycznie wstyd, jak od meczu z Sassuolo przegraliśmy tylko z interem w CI rezerwami i Bayernem dopiero po dogrywce.
Brocchi ma być tylko tymczasowym, podobno. Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?
Brocchi ma być tylko tymczasowym, podobno. Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?

- MRN
- Juventino

Prawdopodobnie czterech jeśli pamięć mnie nie myli :lol:Dragon pisze:Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?
Jak dalej tak będą robić to staną się bankrutami przez zwolnionych trenerów, którym nadal muszą płacić krocie.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Echh, Milan to jednak nie klub, a stan umysłu w ostatnich latach. Bunga bunga z Gallianim popełniają błąd za błędem. Moim zdaniem powinni dać jeszcze jeden sezon Mihajloviciowi i przeprowadzić letnie okienko transferowe pod niego, a w Mediolanie mogłaby się urodzić wreszcie drużyna.
Tymczasem kolejna zmiana i kolejna niepewność. Pewnie zadziała efekt ,,nowej miotły", ale na dłuższą zmianę raczej nie ma co liczyć.
Trochę szkoda mi tego Milanu, bo co by nie mówić to chyba jedyny w SerieA nasz rywal z klasą. Liczę, że się wreszcie ogarnął i powalczą o tę Ligę Mistrzów, bo ani Roma, ani Napoli tam nie pasują na dłuższą metę.
Tymczasem kolejna zmiana i kolejna niepewność. Pewnie zadziała efekt ,,nowej miotły", ale na dłuższą zmianę raczej nie ma co liczyć.
Trochę szkoda mi tego Milanu, bo co by nie mówić to chyba jedyny w SerieA nasz rywal z klasą. Liczę, że się wreszcie ogarnął i powalczą o tę Ligę Mistrzów, bo ani Roma, ani Napoli tam nie pasują na dłuższą metę.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI