Sezon 2015/2016
- wagner
- Juventino
Dziękuje za klarowne przedstawienie tej sytuacji.Dragon pisze:

Tak, zgadza się dlatego chciałem już teraz (przedwcześnie) o tym wspomnieć.Dragon pisze:Jakby nie patrzeć, nikt prócz nas nie zdobył ,,normalnie'' 5 mistrzostw z rzędu. O interze pisać nie będę. To czego możemy dokonać za chwilę, będzie ogromnym osiągnięciem patrząc na to, jak zmieniła się piłka.
Fajnie poukładana ta Bolonia jest. A Roma pewnie coś wsadzi.Cabrini_idol pisze:Roma przegrywa 0:1 i gra padake
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Okazuje się, że Bologna pod wodza Donadoniego to jednak bardzo niewygodny rywal. Zabrała punkty Juve, przerywając tym samym piękna serię a teraz zatrzymała rozpędzona Romę. Trochę szkoda bo mimo wszystko liczyłem na to, że Roma prześcignie Napoli w tabeli. Byłby to taki solidny kop w doopę dla Napoli.

- Vimes
- Juventino
- Lambi120
- Juventino
I przede wszystkim pokonała Napoli 3-2.alessandro1977 pisze:Okazuje się, że Bologna pod wodza Donadoniego to jednak bardzo niewygodny rywal. Zabrała punkty Juve, przerywając tym samym piękna serię a teraz zatrzymała rozpędzona Romę. Trochę szkoda bo mimo wszystko liczyłem na to, że Roma prześcignie Napoli w tabeli. Byłby to taki solidny kop w doopę dla Napoli.
- Robaku
- Juventino
Podobno Berlu na spotkaniu z Brocchim - I wszystko wskazuję na to, że Mihajlović poleci. Nie wiem co tam Berlu ma w planach, DiFrancesco czy jakiś Donadoni, ale z tego Milanu to póki co więcej nie da się wyciągnąć. Bo przecież Brocchi to nie jest opcja na dłuższą mete, pewnie dokończyć sezon i out.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na pewno w Milanie nie powinni się kierować postawą swoich graczy w meczu z nami, bo to żaden wyznacznik. Dość powiedzieć, że mediolańczycy rozegrali z nami jeden z najlepszych meczów w sezonie, a porażka z tym Juventusem to żadna ujma.
Prezes Palermo przyznał dziś w jednym z wywiadów, że nawet jeśli klub spadnie, to w sumie nic się nie stanie, bo to nie jest koniec świata. :lol:
inter będzie miał motywację, by ograć Napoli. Dzisiejszy wynik Romy daje im jeszcze bowiem jakieś nadzieje na 3. miejsce i LM.
Prezes Palermo przyznał dziś w jednym z wywiadów, że nawet jeśli klub spadnie, to w sumie nic się nie stanie, bo to nie jest koniec świata. :lol:
inter będzie miał motywację, by ograć Napoli. Dzisiejszy wynik Romy daje im jeszcze bowiem jakieś nadzieje na 3. miejsce i LM.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Podobno Łysy poinformował Sinise o zwolnieniu telefonicznie, gdy ten przebywał u rodziny. Komedia straszna. Ciekawe kto się połasi na prowadzenie Milanu, z perspektywą zwolnienia z byle powodu. No bo niech mi nikt nie mówi że Milan ma skład na wyżej niż 6 miejsce. 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Milan od dawna psuje się od głowy. Nie twierdzę, że w tej kadrze mają spory potencjał, ale oczekuje się zbyt wiele, zapominając o stanie faktycznym, w jakim znajduje się zespół. Łysy powinien odejść - to jest moje zdanie. Żaden szkoleniowiec nie zapuści tam korzeni, bo i zaufanie zarządu jest zbyt małe.
- Milano1910
- Milanista
Oczywiście, że ma skład na wyżej niż 6 miejsce. Kadra ma potencjał. Wiadomo, że nie jakiś hiper, ale potrafiliśmy wygrać i z Fiorentiną czy Interem. Zagraliśmy również dobre mecze przeciwko Napoli, Romie czy Juve.Baczu pisze:Podobno Łysy poinformował Sinise o zwolnieniu telefonicznie, gdy ten przebywał u rodziny. Komedia straszna. Ciekawe kto się połasi na prowadzenie Milanu, z perspektywą zwolnienia z byle powodu. No bo niech mi nikt nie mówi że Milan ma skład na wyżej niż 6 miejsce.
Problemem jest regularności i wygrywanie z tymi teoretycznie słabszymi.
Oczywiście, że winę ponosi głównie Galliani. Aż strach pomyśleć co by było gdyby Mihajlović nie uparł się na Romagnoliego, Bacce czy Donnarumme.CavAllano pisze:Milan od dawna psuje się od głowy. Nie twierdzę, że w tej kadrze mają spory potencjał, ale oczekuje się zbyt wiele, zapominając o stanie faktycznym, w jakim znajduje się zespół. Łysy powinien odejść - to jest moje zdanie. Żaden szkoleniowiec nie zapuści tam korzeni, bo i zaufanie zarządu jest zbyt małe.
Decyzja zarządu o zwolnieniu Serba? No to jest dramat. Pewnie przyjdzie Di Francesco, choć przy tych pacanach na górze to realny jest także Brocchi w przyszłym sezonie (któremu życzę jak najlepiej).
- MRN
- Juventino
Ja pitole, co oni zrobili z tym Milanem
Najwyraźniej szkoda mi tego klubu bo Milan to nie inter, który zasługuje na to co najgorsze.
Każda decyzja w Milanie to szopka większa od poprzedniej a teraz jakiś Brocchi. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Najwyraźniej szkoda mi tego klubu bo Milan to nie inter, który zasługuje na to co najgorsze.
Każda decyzja w Milanie to szopka większa od poprzedniej a teraz jakiś Brocchi. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zaskoczyli mnie tą decyzją... jeszcze na 6 kolejek przed końcem i meczem w CI :roll: Żeby to jeszcze było w czasie jak Spaletti wykopał Garcie. Ponadto tak jak wspomnieliście, po porażce z nami. Faktycznie wstyd, jak od meczu z Sassuolo przegraliśmy tylko z interem w CI rezerwami i Bayernem dopiero po dogrywce.
Brocchi ma być tylko tymczasowym, podobno. Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?
Brocchi ma być tylko tymczasowym, podobno. Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?

- MRN
- Juventino
Prawdopodobnie czterech jeśli pamięć mnie nie myli :lol:Dragon pisze:Ilu oni opłacają w tej chwili trenerów?
Jak dalej tak będą robić to staną się bankrutami przez zwolnionych trenerów, którym nadal muszą płacić krocie.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Echh, Milan to jednak nie klub, a stan umysłu w ostatnich latach. Bunga bunga z Gallianim popełniają błąd za błędem. Moim zdaniem powinni dać jeszcze jeden sezon Mihajloviciowi i przeprowadzić letnie okienko transferowe pod niego, a w Mediolanie mogłaby się urodzić wreszcie drużyna.
Tymczasem kolejna zmiana i kolejna niepewność. Pewnie zadziała efekt ,,nowej miotły", ale na dłuższą zmianę raczej nie ma co liczyć.
Trochę szkoda mi tego Milanu, bo co by nie mówić to chyba jedyny w SerieA nasz rywal z klasą. Liczę, że się wreszcie ogarnął i powalczą o tę Ligę Mistrzów, bo ani Roma, ani Napoli tam nie pasują na dłuższą metę.
Tymczasem kolejna zmiana i kolejna niepewność. Pewnie zadziała efekt ,,nowej miotły", ale na dłuższą zmianę raczej nie ma co liczyć.
Trochę szkoda mi tego Milanu, bo co by nie mówić to chyba jedyny w SerieA nasz rywal z klasą. Liczę, że się wreszcie ogarnął i powalczą o tę Ligę Mistrzów, bo ani Roma, ani Napoli tam nie pasują na dłuższą metę.