Serie A 12/13 (28): JUVENTUS 1-0 Catania
- pumex
- Juventino

Fajnie, są 3pkt.
Teraz tak:
1) Po co Conte papla na konferencji, że musi być odpowiednie podejście, że trzeba walczyć, że trzeba ciągle chcieć, skoro dzień później drużyna wychodzi na boisko i przez 60 minut meczu stoją jak jakieś latarnie.
2) Dziś mimo kiepskiej gry zdołałem nieźle się uśmiać, a to dzięki komentatorom na nSport. Cały mecz powtarzali, jaki to Juventus ma genialny atak, jak to duet Vucinic-Giovinco (naprawdę już rzygam pod dużym ciśnieniem ich grą!) jest w stanie rozmontować każdą defensywę. Apogeum mojego śmiechu było w ostatniej akcji meczu, gdy Quag przestrzelił 900% patelnię a komentatorzy na to: "ależ w Starej Damie jest rywalizacja wśród napastników, każdy stara się, jak tylko może, genialnie" :lol: :lol: :lol:
Dobrze, że mamy Pogbę, który rekompensuje nam występy kabareciarzy z ataku. Gdyby nie te 3pkt, to miałbym spore pretensje do Conte, nie ukrywam tego.
Teraz jestem ciekawy, jak te fartowne 3pkt zostaną potraktowane przez drużynę
Pomyślą, że:
1) Mieliśmy farta, prawie sfrajerzyliśmy, następnym razem musimy wziąć się w garść wcześniej.
czy
2) Zagraliśmy do kitu a i tak wygraliśmy, jesteśmy niepokonanymi tytanami i teraz w każdym meczu możemy grillować, a 3pkt będą nasze. Ogień się nas nie ima.
?
Strzelam w ciemno, że odpowiedź nr.2 będzie poprawna.
Teraz tak:
1) Po co Conte papla na konferencji, że musi być odpowiednie podejście, że trzeba walczyć, że trzeba ciągle chcieć, skoro dzień później drużyna wychodzi na boisko i przez 60 minut meczu stoją jak jakieś latarnie.
2) Dziś mimo kiepskiej gry zdołałem nieźle się uśmiać, a to dzięki komentatorom na nSport. Cały mecz powtarzali, jaki to Juventus ma genialny atak, jak to duet Vucinic-Giovinco (naprawdę już rzygam pod dużym ciśnieniem ich grą!) jest w stanie rozmontować każdą defensywę. Apogeum mojego śmiechu było w ostatniej akcji meczu, gdy Quag przestrzelił 900% patelnię a komentatorzy na to: "ależ w Starej Damie jest rywalizacja wśród napastników, każdy stara się, jak tylko może, genialnie" :lol: :lol: :lol:
Dobrze, że mamy Pogbę, który rekompensuje nam występy kabareciarzy z ataku. Gdyby nie te 3pkt, to miałbym spore pretensje do Conte, nie ukrywam tego.
Teraz jestem ciekawy, jak te fartowne 3pkt zostaną potraktowane przez drużynę
1) Mieliśmy farta, prawie sfrajerzyliśmy, następnym razem musimy wziąć się w garść wcześniej.
czy
2) Zagraliśmy do kitu a i tak wygraliśmy, jesteśmy niepokonanymi tytanami i teraz w każdym meczu możemy grillować, a 3pkt będą nasze. Ogień się nas nie ima.
?
Strzelam w ciemno, że odpowiedź nr.2 będzie poprawna.

Quagliarella po raz kolejny udowadnia, że musi grać zamiast Vucinica/Gio.Lypsky pisze:Pogba jest niesamowity - narzekaliśmy, że nie mamy kogoś kto w pojedynkę mógłby rozstrzygnąć tego typu spotkania, teraz mamy swojego murzyna.
Gdyby Giaccherini tego nie strzelił, zostałby pokraką meczu (szczególnie po tym jak próbował wymusić karnego). Quagliarella po raz kolejny udowadnia, że musimy go sprzedać.
Z resztą się zgadzam. Pogba udowodnił, że to on razem z Vidalem, mają chronić Pirlo.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- annihilator1988
- Juventino

Pogba był dzisiaj fenomenalny, a Vucinić powinien #### z klubu latem. On jest totalnym przeciwieństwem piłkarza jakiego potrzebuje Conte. Duet Alessandro-Fabio jest trzy razy lepszy od "technicznie" grających Mirko oraz Sebastiana
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 17:06 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Mate.G
- Juventino

Ja przypomnę moje słowa, że pomysł z Asamoah i Islą jest mistrzowsko kiepski.
Za tą kasę mogliśmy mieć dobrego LO. Tak to mamy SP Asamoah, do którego absolutnie nic nie mam, bo gra na nie swojej pozycji.
Isla-połamaniec.
Ja rozumiem, że gdybyśmy mieli kogoś na lewą stronę i kogoś w napadzie.To moglibyśmy kupić połamanego po małej cenie. Ale kupujemy połamanego po sporej cenie. Bo ile taki Kolarov mógłby kosztować 15mln?
oj, Marotta, Marotta
Za tą kasę mogliśmy mieć dobrego LO. Tak to mamy SP Asamoah, do którego absolutnie nic nie mam, bo gra na nie swojej pozycji.
Isla-połamaniec.
Ja rozumiem, że gdybyśmy mieli kogoś na lewą stronę i kogoś w napadzie.To moglibyśmy kupić połamanego po małej cenie. Ale kupujemy połamanego po sporej cenie. Bo ile taki Kolarov mógłby kosztować 15mln?
oj, Marotta, Marotta
- Bezimienny
- Juventino

Mecz ogólnie nie mógł się podobać, znowu brakuje skuteczności. Zobaczymy co będzie dalej bo jak na razie mimo braki skuteczności napastników prowadzimy 
PS
http://www.youtube.com/watch?v=bkysjcs5vFU
PS
Chyba chciałeś wkleić ten link
http://www.youtube.com/watch?v=bkysjcs5vFU
- FelekJUVE
- Juventino

Zgadzam się w 100%Lypsky pisze:Nie wiem o co wam chodzi drogie dzieci. Catania postawiła autobus w bramce, a wy narzekacie na poziom spotkania i naszą grę? Owszem mogliśmy częściej próbować strzałów z dystansu, ale poza tym nie było więcej opcji by coś ustrzelić. Bardzo ciężko grało się naszym przeciwko drużynie, która broniła się 8-9 zawodnikami. Mecz bez historii, a zdobywamy bardzo ważne 3 punkty.
Moim zdaniem Gio powinien grac po lewej stronie boiska i schodzic do środka! Na tej pozycji co gra marnuje potencjał!! POGBA GENIUSZ!!! Bardzo ważne zwycięstwo i 9 pktow przewagi! Brawo Forza Juve!!
- mateo369
- Juventino

Prawda. Przy takiej "sile" ofensywnej napastników jaką ma Juventus, postawić autobus przed bramką to 99% sukcesu.Lypsky pisze:Nie wiem o co wam chodzi drogie dzieci. Catania postawiła autobus w bramce, a wy narzekacie na poziom spotkania i naszą grę?
Pirlo zagrał najgorszy mecz odkąd biega w biało-czarnej koszulce.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Alfa i Omega
- Juventino

To czemu gra? Bo Antonio lubi bawić się kontrastem? ; pannihilator1988 pisze: Vucinić powinien #### z klubu latem. On jest totalnym przeciwieństwem piłkarza jakiego potrzebuje Conte.
No Mirek poczyna sobie fatalnie, ysz. Tak fatalnie, że wśród forumowych krytyków przykrył czapką Giovinco. Czy ten człowiek miał więcej niż jedną akcję która nie zakończyła się stratą? Z czego większość to strata + przewrócenie się.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 17:10 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventussek
- Juventino

Jak ta dwójka do nas przychodziła to całe forum było zadowolone. Ale jak to łatwo komentować po fakcie wystarczą dwie różne opinie no i ktoś będzie miał rację, oczywiście zupełnie przypadkowo.Mate.G pisze:Ja przypomnę moje słowa, że pomysł z Asamoah i Islą jest mistrzowsko kiepski.
Isla-połamaniec.
Ja rozumiem, że gdybyśmy mieli kogoś na lewą stronę i kogoś w napadzie.To moglibyśmy kupić połamanego po małej cenie. Ale kupujemy połamanego po sporej cenie. Bo ile taki Kolarov mógłby kosztować 15mln?![]()
oj, Marotta, Marotta
Mecz słaby w ataku. PIRLO koszmar, POGBA najlepszy, Catania dobrze grała. Nie mam za duzo pretensji do Giaka, on praktycznie nic nie gra
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 17:13 przez juventussek, łącznie zmieniany 4 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Jeszcze ktoś uważa, że w tym sezonie nie gramy bardziej po mistrzowsku niż w poprzednim? Który to już mecz wygrany na farcie? 8)
Giacch mimo wszystko powinien dostać po głowie. Taka okazja, a on idzie dryblingiem w trzech rywali i jeszcze symuluje.
Giacch mimo wszystko powinien dostać po głowie. Taka okazja, a on idzie dryblingiem w trzech rywali i jeszcze symuluje.
- pablo1503
- Juventino

Vucinić jakiś dziwny dziś był. Już nie mówię o samej grze, która i tak była żałosna, ale o jego zachowaniu. Cały czas chodził jakiś taki poirytowany. Gdy stracił piłkę, to myślałem, że będzie przeciwnikowi łamał nogę. Facet chyba sobie zdaje sprawę w jakim dołku się znajduje.
Obrona + Pogba
Reszta, albo bezbarwnie, ale najzwyczajniej w świecie słabo.
Chciałbym w następnym meczu zobaczyć MVP, ale tym 'P' ma być Pogba. Pirlo dzisiejszą grą przypomniał mi Mottę, czyli żenadę. Żaden balonik nie przeszedł za obrońców, słabe długie piłki i nie zawsze dokładne krótkie, masa strat i niepotrzebne spowalanie akcji. Tak słabego meczu jeszcze u nas nie zagrał. Chociaż coś jest na rzeczy, bo od jakiegoś czasu mówimy, że Pirlo rozgrywa najgorszy mecz w naszej koszulce, a po następnym jest jeszcze gorzej
Nie wiem co się też stało z naszym czarnym skrzydłowym. Facet kompletnie nie przypomina siebie sprzed kilku miesięcy. Śmiem zaryzykować, że na tę chwilę, Peluso daje nam więcej jako LWB.[/b]
Obrona + Pogba
Chciałbym w następnym meczu zobaczyć MVP, ale tym 'P' ma być Pogba. Pirlo dzisiejszą grą przypomniał mi Mottę, czyli żenadę. Żaden balonik nie przeszedł za obrońców, słabe długie piłki i nie zawsze dokładne krótkie, masa strat i niepotrzebne spowalanie akcji. Tak słabego meczu jeszcze u nas nie zagrał. Chociaż coś jest na rzeczy, bo od jakiegoś czasu mówimy, że Pirlo rozgrywa najgorszy mecz w naszej koszulce, a po następnym jest jeszcze gorzej
Nie wiem co się też stało z naszym czarnym skrzydłowym. Facet kompletnie nie przypomina siebie sprzed kilku miesięcy. Śmiem zaryzykować, że na tę chwilę, Peluso daje nam więcej jako LWB.[/b]

- booyak
- Juventino

Uwielbiam jak po każdym ogórkowym meczu argumenty takich ludzi jak Lypsky to autobusy w bramce przeciwnika. Graliśmy kupę i tyle po raz kolejny w sezonie. Trzeba to przyznać. Ale mamy 3 pkt więc nawet nie będę próbował udowadniać że to nie autobus prawie uchronił Catanie od porażki.Lypsky pisze:Nie wiem o co wam chodzi drogie dzieci. Catania postawiła autobus w bramce, a wy narzekacie na poziom spotkania i naszą grę?
★ ★ ★