Plebiscyt PN

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 18:07

No to kolejne bardzo dobre i świąteczne informacje 8) W większości popieram kolegów więc niebędę powtarzał. Cieszą aż 3 pierwsze miejsca naszych zawodników, aczkolwiek jak najabrzdiej zasłużone 8)
Piłka Nożna się spisała na 5- 8)

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 18:18

Mnie to nie dziwi... Przecież Juve ma za sobą rok pełen sukcesów. Wygrali Scudetto i Superpuchar Włoch, dotarli do finału LM... Nie ma innej możliwości mósieli być docenieni :D Cieszy miejsce Alexa :D Moim zdaniem jest on jednym z najbardziej niedocenianych piłkarzy... Dziwie się jedynie miejscu Zambrotty... No ale cóżza rok będzie lepiej Zambro :D

★ ★ ★
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 19:23

Nie no troszeczke jestem oburzony tym ze Zambrota jest 10 :evil: :evil: :evil: :evil: Ale ciesze sie ze na liscie znalaz
  • sie Edgar!

P.s Oby holender zostal w Juve i odzyskal dawa forma :lol: :lol:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 20:53

No chyba mają racje ale za nisko jest napewno ZAMBRO I TREZE!!! szkoda :( Ale reszta OK! :D

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 15:29

ciesze sie ze wreszcie docenili Alexa

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 15:47

Johnny pisze:Spoko..., ale ile na tej liście znalazło się graczy Realu??? :evil:
Naliczyłem 9. Ale tylko 2 na najwyższych pozycjach (Beckham i Zidane), a naszych 3 (Buffon, Thuram i Pavel).
swiergot pisze:A ogólnie kto został najlepszym piłkarzem? Czy nie było takiej kategori?
Nie, nie było takiej kategorii.
Dyzio pisze:oczywiscie zgadzam sie z pozycjami Buffona Nedveda Thurama. Del Piero zajal chyba odpowiednie miejsce ale gdyby nie kontuzje to pewnie bylby wyzej!!! ale Zambrotta na 10 miejscu???? a kto byl przed nim?? moge sie zalozyc ze Carlos, pewnie Maldini, ale kto jeszcze????????
Przed Zambrottą znaleźli się: Puyol, Cole, Kaładze, Candela, O'Shea, Lizarazu, Juanfran, Bridge i Romero. A zresztą co ja się tu będe produkował :wink: Kupcie sobie PN bo warto.

adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 16:41

Piłka Nożna to gazeta ktorą kupuje już od kilku lat, i bardzo się ciesze, że i tym razem, doświadczonym okiem, ocenili najlepszą jedenastke tego roku. Nedved, Buffon i Thuram, oni obowiąskowo. Alex Del Piero zajął 4 miejsce napastnikach, gdyby nie ta kontuzja, to moż ebyłby klasyfikowany wyżej!!!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 00:48

Ciro ferrara mnie zaskoczył pozytywnie, bo wg mnie (nie łudzmy sie) nie zasłużtył na to i jest dużo lepszych zawodników od Niego na tej pozycji :wink:
Ale za to Zambrotta powinien być zdecydowanie wyżej i tu jestem zaskoczony negatywnie...
A reszta to zasłużone miejsca :D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 12:46

kouba pisze:Ciro ferrara mnie zaskoczył pozytywnie, bo wg mnie (nie łudzmy sie) nie zasłużtył na to i jest dużo lepszych zawodników od Niego na tej pozycji :wink:
Ale za to Zambrotta powinien być zdecydowanie wyżej i tu jestem zaskoczony negatywnie...
A reszta to zasłużone miejsca :D
Dla Ferrary było to bardziej ukoronowaniem wspaniałej kariery niż gry tylko w samym 2003 roku. Jednak trzeba docenić, że mimo swoich lat radzi sobie bardzo dobrze. Jednak dla takich zawodników jak Ferrara, Maldini i dla innych gwiazdek w "podeszłym" wieku powinni zrobić jakiś inny plebiscyt, jakieś wyróżnienia za całe kariery. A nie jak np. w tym roku chciano gdziekolwiek wcisnąć Maldiniego, bo kończy powoli kariere a nie wygrał jeszcze takiego ważnego plebiscytu.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 13:43

DJ Juventinho pisze:Lilian Thuram - drugi rok z rzędu najlepszy prawy obrońca! Również się z tym zgadzam, bo chyba nie ma kandydata, który by go mógł wyprzedzić
Piaty nie drugi rok z rzedu najlpeszy prawy obronca.
Bartas_01 pisze:ciesze sie ze wreszcie docenili Alexa
W zeszlym roku byl drugi, wiec w tym zaliczyl spadek o 2 pozycje. Nie mozna zatem mowic ze wreszcie docenili

Zdziwily mnie dwie rzeczy. Niska pozycja Zambrotty. Ale to moze wynikac z tego ze na lewej obronie gra stosunkowo krotko. Mimo wszytsko powinien byc w tej pierwszej 5. Dziwi mnie rowniez pozycja Treze. Tak wogole ja sklasyfikowal bym go wsrod srodkowych napastnikow i duzo wyzej.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 15:34

DJ Juventinho pisze:Jednak dla takich zawodników jak Ferrara, Maldini i dla innych gwiazdek w "podeszłym" wieku powinni zrobić jakiś inny plebiscyt, jakieś wyróżnienia za całe kariery. A nie jak np. w tym roku chciano gdziekolwiek wcisnąć Maldiniego, bo kończy powoli kariere a nie wygrał jeszcze takiego ważnego plebiscytu.
zgodze sie z Tobą co do takiego "rankingu" czy "nagrody" :D
kolejny przykład, do takiej sytuacji to najlepszy spartowiec niemiec. Wygrał ...Jan Urllich, a drugi był Szumacher, więc tutaj jeszcze bardziej pokręcili to. Powiedzieli, że daja to temu kolarzowi, nie za to że był najlepszy, tylko, że powrócił do "wysokiej" formy po ...dyskwalifikacji za doping :shock:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 15:49

Nie zgadzam się tylko z jednym ZAMBRO za daleko!!!!!! Nie wiem czy jest jakiś lepszy lewy obrońca. No, ale powinien przynajmniej w 1 trójce być, razem z Ashley Colem i Roberto Carlosem.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 19:53

W tej klasyfikacji moim zdaniem zbyt nisko jest ZAmbrotta ale co do reszty zgadzam się i myśle że można być zadowolonym :-D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 20:31

Dziwi mnie nieobecność Mauro Germana Camoranesiego nawet poza listą :evil:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ODPOWIEDZ