Plebiscyt PN
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to kolejne bardzo dobre i świąteczne informacje 8) W większości popieram kolegów więc niebędę powtarzał. Cieszą aż 3 pierwsze miejsca naszych zawodników, aczkolwiek jak najabrzdiej zasłużone 8)
Piłka Nożna się spisała na 5- 8)
Piłka Nożna się spisała na 5- 8)

- booyak
- Juventino
Mnie to nie dziwi... Przecież Juve ma za sobą rok pełen sukcesów. Wygrali Scudetto i Superpuchar Włoch, dotarli do finału LM... Nie ma innej możliwości mósieli być docenieni
Cieszy miejsce Alexa
Moim zdaniem jest on jednym z najbardziej niedocenianych piłkarzy... Dziwie się jedynie miejscu Zambrotty... No ale cóżza rok będzie lepiej Zambro 

★ ★ ★
- RuTeK
- Juventino
Nie no troszeczke jestem oburzony tym ze Zambrota jest 10 :evil: :evil: :evil: :evil: Ale ciesze sie ze na liscie znalaz
- sie Edgar!
P.s Oby holender zostal w Juve i odzyskal dawa forma :lol: :lol:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- MoreLL_FTL
- Juventino
No chyba mają racje ale za nisko jest napewno ZAMBRO I TREZE!!! szkoda
Ale reszta OK! 

- DeeJay
- Juventino
Naliczyłem 9. Ale tylko 2 na najwyższych pozycjach (Beckham i Zidane), a naszych 3 (Buffon, Thuram i Pavel).Johnny pisze:Spoko..., ale ile na tej liście znalazło się graczy Realu??? :evil:
Nie, nie było takiej kategorii.swiergot pisze:A ogólnie kto został najlepszym piłkarzem? Czy nie było takiej kategori?
Przed Zambrottą znaleźli się: Puyol, Cole, Kaładze, Candela, O'Shea, Lizarazu, Juanfran, Bridge i Romero. A zresztą co ja się tu będe produkowałDyzio pisze:oczywiscie zgadzam sie z pozycjami Buffona Nedveda Thurama. Del Piero zajal chyba odpowiednie miejsce ale gdyby nie kontuzje to pewnie bylby wyzej!!! ale Zambrotta na 10 miejscu???? a kto byl przed nim?? moge sie zalozyc ze Carlos, pewnie Maldini, ale kto jeszcze????????
- adinockm
- Juventino
Piłka Nożna to gazeta ktorą kupuje już od kilku lat, i bardzo się ciesze, że i tym razem, doświadczonym okiem, ocenili najlepszą jedenastke tego roku. Nedved, Buffon i Thuram, oni obowiąskowo. Alex Del Piero zajął 4 miejsce napastnikach, gdyby nie ta kontuzja, to moż ebyłby klasyfikowany wyżej!!!
- kouba
- Qualità Juventino
Ciro ferrara mnie zaskoczył pozytywnie, bo wg mnie (nie łudzmy sie) nie zasłużtył na to i jest dużo lepszych zawodników od Niego na tej pozycji
Ale za to Zambrotta powinien być zdecydowanie wyżej i tu jestem zaskoczony negatywnie...
A reszta to zasłużone miejsca
Ale za to Zambrotta powinien być zdecydowanie wyżej i tu jestem zaskoczony negatywnie...
A reszta to zasłużone miejsca

- DeeJay
- Juventino
Dla Ferrary było to bardziej ukoronowaniem wspaniałej kariery niż gry tylko w samym 2003 roku. Jednak trzeba docenić, że mimo swoich lat radzi sobie bardzo dobrze. Jednak dla takich zawodników jak Ferrara, Maldini i dla innych gwiazdek w "podeszłym" wieku powinni zrobić jakiś inny plebiscyt, jakieś wyróżnienia za całe kariery. A nie jak np. w tym roku chciano gdziekolwiek wcisnąć Maldiniego, bo kończy powoli kariere a nie wygrał jeszcze takiego ważnego plebiscytu.kouba pisze:Ciro ferrara mnie zaskoczył pozytywnie, bo wg mnie (nie łudzmy sie) nie zasłużtył na to i jest dużo lepszych zawodników od Niego na tej pozycji![]()
A reszta to zasłużone miejsca![]()
- juveluck
- Juventino
Piaty nie drugi rok z rzedu najlpeszy prawy obronca.DJ Juventinho pisze:Lilian Thuram - drugi rok z rzędu najlepszy prawy obrońca! Również się z tym zgadzam, bo chyba nie ma kandydata, który by go mógł wyprzedzić
W zeszlym roku byl drugi, wiec w tym zaliczyl spadek o 2 pozycje. Nie mozna zatem mowic ze wreszcie doceniliBartas_01 pisze:ciesze sie ze wreszcie docenili Alexa
Zdziwily mnie dwie rzeczy. Niska pozycja Zambrotty. Ale to moze wynikac z tego ze na lewej obronie gra stosunkowo krotko. Mimo wszytsko powinien byc w tej pierwszej 5. Dziwi mnie rowniez pozycja Treze. Tak wogole ja sklasyfikowal bym go wsrod srodkowych napastnikow i duzo wyzej.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
zgodze sie z Tobą co do takiego "rankingu" czy "nagrody"DJ Juventinho pisze:Jednak dla takich zawodników jak Ferrara, Maldini i dla innych gwiazdek w "podeszłym" wieku powinni zrobić jakiś inny plebiscyt, jakieś wyróżnienia za całe kariery. A nie jak np. w tym roku chciano gdziekolwiek wcisnąć Maldiniego, bo kończy powoli kariere a nie wygrał jeszcze takiego ważnego plebiscytu.

kolejny przykład, do takiej sytuacji to najlepszy spartowiec niemiec. Wygrał ...Jan Urllich, a drugi był Szumacher, więc tutaj jeszcze bardziej pokręcili to. Powiedzieli, że daja to temu kolarzowi, nie za to że był najlepszy, tylko, że powrócił do "wysokiej" formy po ...dyskwalifikacji za doping :shock: