Serie A 12/13 (14): Milan 1-0 JUVENTUS
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To samo pomyślałem jeszcze przed zmianą. Napastnicy słabo grają ale Giovinco niech lepiej nie wchodzi bo nie ma w ogóle miejsca dla niego. I yep, oczywiście Giovinco wchodzi i to jeszcze za Quagliarelle. Najlepsze jest to, że Quag by pewnie strzelił bramkę z tej piłki, po której Seba próbował przewrotkiMaly pisze:nie dziwne, że FaQ się zdenerwował bo Conte go wystawia od 1 minuty a jakiś miernota (zaczynam myśleć, że specjalnie skrócili mu karę żeby bo Carrerze za dobrze szło) go zdejmuje już w 55 minucie, mimo, że inni grali gorzej bo nawet nie potrafili mu stworzyć pół sytuacji, a on oddał jedyny strzał, no i wie że Gio nie jest w stanie nic zrobić w ataku pozycyjnym bo bazuje na szybkości tak jak Asamoah

W zasadzie bardzo podobny do meczu z Interem, też masa podań prosto pod nogi rywala. Nic tylko łapać się za głowę.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 10:08 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
Piłka najpierw wpadła na rękę Noceriono, więc daj se siana. Nie powinno być wogóle tematu co było dalej.Bubu1899 pisze:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3065_n.jpg
Na to wychodzi, że sędzia spokojnie wybroni się ze swojej decyzji.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Ale pieprzycie. Była ręka, nie było ręki, bla, bla, bla. Co mnie obchodzi jakaś ręka?! Bardziej interesuje mnie to, że tak, jak Barcelona i Real były kojarzone z drużynami zaawansowanymi technicznie, grającymi widowiskowy futbol, tak my od dawien dawna słynęliśmy z zaangażowania i waleczności, z gryzienia trawy. Tacy piłkarze jak Gentile, Montero, Di Livio, Tacchinardi, Conte, Cabrini, Nedved, Deschamps i wielu innych nigdy, przenigdy nie wyszliby z takim nastawieniem na mecz z Milanem. Tymczasem nasze gwiazdeczki niby tak bardzo utożsamiające się z marką Juventus sieją swoim olewactwem taką popelinę. WSTYD!!! Porażka jest częścią sportu, ale nie porażka w tak żenującym stylu jak wczoraj, gdzie piłkarze totalnie mieli mecz gdzieś.
I cholera nie obchodzi mnie czy była ręka!!
I cholera nie obchodzi mnie czy była ręka!!

- pan Zambrotta
- Juventino
czego oczekujesz po milanistach? że potrafią się do czegoś przyznać? Wolą wrzucać jakiś jpg, z którego można się zasugerować że ręka była, ale skrzętnie ukryją wszystkie video które pokażą że ręki nie było. Wolą na swojej stronie internetowej wrzucić fotoszopa nieudolnej jakości z bramki której nie było, zamiast zamieścić skrót meczu który rozwiewa wszelkie wątpliwości.Winner pisze:Z całym szacunkiem ale nic tu nie widać, bo przy takiej stop klatce kontury są rozmazane i można sobie dywagować. Na powtórkach było wszystko widać, ręki nie było. Jak ktoś uważa inaczej to nich zapoda powtórkę w niezłej jakości że była.Bubu1899 pisze:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3065_n.jpg
Na to wychodzi, że sędzia spokojnie wybroni się ze swojej decyzji.
Wolą zaciemniać rzeczywistość, zamiast się przyznać do czegoś.
- Bubu1899
- Milanista
Tu jest wstawione poprostu zdjęcie, które niejako broni sędziego i jego decyzje.
A tu już widzę kolejne laboraty powstają.
Podyktował jest dyskusja, nie podyktował byłaby dyskusja. Czyli sytuacja trudna do oceny.
No ale jak się przyjmuje pozycje supermana w polu karnym...
Podyktował jest dyskusja, nie podyktował byłaby dyskusja. Czyli sytuacja trudna do oceny.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Vimes
- Juventino
Carrera powiedział, że taktykę wprawdzie ustala Conte, ale pozostawia mu wolnę rękę co do zmian. Zdecydowanie wolałem jak to on zastępował Antonio na ławce. Nie wiem czy to był przypadek, fart, czy może jednak jakaś umiejętność, ale on lepiej trafiał ze swoimi zmianami. Alessio na ławce wygląda na trochę przestraszonego i ma charyzmę zmęczonego życiem księgowego. To już drugi kubeł zimnej wody jaki się nam przytrafił w tym sezonie po wcześniejszych szklaneczkach z Fiorentiną, Szachtarem i Nordsjaelland. Jeżeli nasi zawodnicy potrzebują takiej ochłody to może niech wybiorą się na jakieś bicze wodne czy kąpiel z morsami. Pocieszający jest jedynie fakt, że Milan potrzebował pomocy sędziego, żeby pokonać wyjątkowo słabo grający Juventus.Ouh_yeah pisze:To samo pomyślałem jeszcze przed zmianą. Napastnicy słabo grają ale Giovinco niech lepiej nie wchodzi bo nie ma w ogóle miejsca dla niego. I yep, oczywiście Giovinco wchodzi i to jeszcze za Quagliarelle. Najlepsze jest to, że Quag by pewnie strzelił bramkę z tej piłki, po której Seba próbował przewrotkiAle nie, lepiej zdjąć przed 60 minutą jedynego skutecznego napastnika a później wprowadzać Pogbe na chaos.
- Winner
- Juventino
No ale ty twierdzisz że na podstawie tego zdjęcia sędzia się wybroni choć na powtórkach widać dokładnie( zwłaszcza na jednej) że nie było ręki. Tu nie ma nawet dywagacji w stylu z 2 powtórek wygląda na rękę z 2 nie. Więc nie wiem co się dziwisz jak wrzucasz jakieś głupoty. A sędzia się wybroni bo to Włochy tu sędziów podobnie jak w Polsce za takie coś nie odsuwają od meczy. A co do dyskusji to nie ma żadnej bo ja nie widziałem żadnej powtórki sugerującej kontakt z ręką.Bubu1899 pisze:Tu jest wstawione poprostu zdjęcie, które niejako broni sędziego i jego decyzje.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- albertcamus
- Juventino
a co mógł powiedzieć? Zakrył usta kurtką, żeby kamery nie odczytały z ruchu warg (ah to doświadczenie Włocha!) i walnął wiązankę Alessio.isolato pisze:
Czy ktoś wie, co powiedział Q jak schodził z boiska? Zachowanie bardzo niefajne :naughty:
Ja mu się nie dziwię, Mirko powinien zapomnieć o grze w Juve na jakiś miesiąc.
spójrz na tabelę, Juve na czele.
P.S. Mamy 2 pkt więcej po 14stu kolejkach niż w tamtym sezonie.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sędzia powinien dawać żółte kartki za wystawianie ręki. Bo to kurde go myli.Bubu1899 pisze:No ale jak się przyjmuje pozycje supermana w polu karnym...
Pumexa nie obchodzi czy był karny, który ustawił mecz. Dużo ważniejsze jest pohejtowanie wszystkich i po słabym meczu przyrównanie ich do klubowych legend, żeby jeszcze bladziej wyglądali 8) Zwłaszcza, że zaangażowania było sporo. Najwięcej u najgorszego na boisku Isli.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 10:37 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- rajmund88
- Juventino
Ja Wam powiem że, brakowało Chielliniego , jego zaangażowania i walecznosći . Napewno troche pokrzyczałby na naszych kopaczy i zmotywował ich troche . Giorgio w takich meczach nie zawodzi i nigdy nie odpuszcza.
- Il Fenomeno
- Juventino
Milan był wczoraj bardzo waleczny. Wygrał zasłużenie, bo Juventus nie strzelił ani jednego gola. Nikt tu nie krzyczy o jakiejś niesprawiedliwości, bo sami zawaliliśmy mecz, ale Ty nie przeginaj w drugą stronę, że jakaś stop klatka, z pewnej perspektywy broni sędziego. Równie dobrze, ja dowiodłem, że była ręka Caceresa:Bubu1899 pisze:Tu jest wstawione poprostu zdjęcie, które niejako broni sędziego i jego decyzje.

Te zdjęcie niejako broni arbitra, tak samo jak Twoje.

- pan Zambrotta
- Juventino
http://cdn.blogosfere.it/footballtransf ... 615752.jpg
Na to wychodzi, że sędzia spokojnie nie wybroni się ze swojej decyzji. Oh, wait... :lol:
pomijając już to, że milan jest jedynym klubem, który robi printscreena telewizora i nie wstydzi się tego, to jeszcze robi fotoszopkę z printscreena telewizora i przesuwa słupki by krzywo stały.
Nie dziwi mnie więc Bubu, który robi screena pokazując, że ręka tam mogła być. To milanista. A Antonio "kopnę i pobiegnę" Nocerino dalej jest world class?
Na to wychodzi, że sędzia spokojnie nie wybroni się ze swojej decyzji. Oh, wait... :lol:
pomijając już to, że milan jest jedynym klubem, który robi printscreena telewizora i nie wstydzi się tego, to jeszcze robi fotoszopkę z printscreena telewizora i przesuwa słupki by krzywo stały.
Nie dziwi mnie więc Bubu, który robi screena pokazując, że ręka tam mogła być. To milanista. A Antonio "kopnę i pobiegnę" Nocerino dalej jest world class?
- Lypsky
- Juventino
Widzę, że wielki milanista Bubu zawitał w nasze skromne progi :lol:
2. Gdyby nie podyktował to dyskusja, a raczej płacz byłby jedynie u was
3. W polu karnym zawodnik może sobie stawać na głowie, jeśli nie dotyka piłki ręką - nie ma karnego.
Hipokryci z Mediolanu
1. Nie broni sędziego gdyż nie powinno być karnegoBubu1899 pisze:Tu jest wstawione poprostu zdjęcie, które niejako broni sędziego i jego decyzje.
2. Gdyby nie podyktował to dyskusja, a raczej płacz byłby jedynie u was
3. W polu karnym zawodnik może sobie stawać na głowie, jeśli nie dotyka piłki ręką - nie ma karnego.
Hipokryci z Mediolanu

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- D-Rose
- Juventino
Bubuś mam dla ciebie nowego avka
Wszak to wasz najlepszy gracz we wczorajszym meczu.
Wypadałoby go w jakis sposob wyniesc na piedestał, nie?

E tam hipokryci. "Kibice Milanu" wystarczyHipokryci z Mediolanu

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 10:45 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

Buahahhaa ;d Dobreit doesn't matter pisze:
Co nie zmienia faktu, że daliśmy dupska wczoraj

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"