Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS
- @D@$
- Juventino
Ranierim? Nedved, Camoranesi, Marchioni, Giovinco. Potem powiedzmy zmieniono koncepcję na grę "pod Diego", Nedved poszedł na emeryturę itp.Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Też wolałbym mistrzostwo z nieco gorszymi wynikami z "czołówką", ale nie chciałbym wybierać. Każdy mecz to inna historia i nie ma co kalkulować. Po tym dzisiejszym, każdy następne będzie istotny.
- Skibil
- Redaktor
Tylko, żeby dostać się do LM musimy zacząć wygrywać z tymi ogórkami w pierwszej kolejności. Mnie też wiszą te spotkania, ważne żeby w lidze grać ze wszystkimi z taką samą mobilizacją, bo na Intery i Milany ona jest, ale na Atalanty i inne Bari już nie ma...rh pisze: heh co za glupie gadanie. Juve to Juve - musi wygrywac ze wszystkimi. ok to Twoje zdanie, ale co to za satysfakcja przegrac z interem milanem ? nie zauwazyles ze przegrywajac z potegami a wygrywajac ze slabymi rodzi sie kolejny problem? bo z najmocniejszymi trzeba umiec grac, takie mecze daja kopa i dla takich spotkan chce sie kibicowac. malo tego.. ogrywajac mocnych zdobywa sie lm.
:roll:
- Castiel
- Juventino
Z tego co pamiętam to w poprzednim sezonie zanotowaliśmy wygraną i przegraną z Milanem, wygraną i remis z Interem, porażkę i remis z Napoli, 2 zwycięstwa z Lazio, zwycięstwo i remis z Romą, wygraną i porażkę z Udinese. Z zespołami będącymi przed nami w tabeli lepszy bilans miało tylko Napoli. Nie miałbym nic przeciwko gdyby takie same wyniki padły w tym sezonie byleby tylko mecze z drużynami środka i dołu tabeli jakimi są teamy przeze mnie nie wymienione drużyna wygrywała i o końcowy wynik nie ma się co martwić, ale jak to będzie czas pokaże.
- pan Zambrotta
- Juventino
Azraelu, ja Cię lubię, ale palnąłes bzdurę z naszym wielkim trenerem, nieodżałowanej pamięci Ranierim, naszym najlepszym trenerem po degradacji. Boże, błogosław go na wieczne czasy, jedyny który wyrósł ponad głupotę zarządu Secco i Blanca, wiedział z czym się je to, co oni mu skrzętnie podrzucali. W sezonie 07-08 i 08-09 graliśmy ja najbardziej skrzydłami. MM, Camor, Nedved.Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Chcę wygrać trofeum bunga-bunga.
- olom23
- Juventino
Może bez przesadyzmu, bo jeśli przegramy to nie będę płakać, ale fajnie by było zdobyć puchar tak jak pięknie to napisał Pan Zambrotta bunga-bunga. Ciesze się, że wrócił Q i Kielon. Mam również nadzieję, że zagramy 4-3-3 i Vidal z Pirlokiem będą rządzić środkiem a Matri i Q strzelą do bramki milanu 

- Mocarny
- Juventino
A ja mam nadzieje, że w miarę szybko ktoś podrzuci fajnie śmigającym linkiem aby obejrzeć w internecie. Ponieważ TT oglądałem dopiero od 25+ minuty z Interem.
Co do dzisiejszego meczu to jak już pisałem obstawiam 2:1 dla Juve, ale jeżeli przegramy to też płakać nie będę. Ważne abyśmy podczas sezonu nie wtapiali z "średniakami"
Co do dzisiejszego meczu to jak już pisałem obstawiam 2:1 dla Juve, ale jeżeli przegramy to też płakać nie będę. Ważne abyśmy podczas sezonu nie wtapiali z "średniakami"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W pierwszym składzie ma grać jednak Ziegler.rh pisze:mamy oficjalne zestawienie:
Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Matri, Vidal
widac idziemy na maxa!
4-2-4 czy 4-3-3? ciekawe gdzie bedzie latal Vidal
Włosi przewidują, że Vidal będzie grał na skrzydle...
- liqu!d
- Juventino
Pisałem już o tym klika dni temu i jak widać, moja prognoza się sprawdziła. W sumie to dobrze, to ostatni sparing, niech Conte wypróbuje go na skrzydle - lepiej teraz niż podczas ligi.mrozzi pisze:W pierwszym składzie ma grać jednak Ziegler.rh pisze:mamy oficjalne zestawienie:
Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Matri, Vidal
widac idziemy na maxa!
- Fonczek1947
- Juventino
Wolę chyba Zieglera niż DC. Ogólnie, to podoba mi się wgl skład w tym sezonierh pisze:mamy oficjalne zestawienie:
widac idziemy na maxa!

- rh
- Juventino
chyba ze na odwrot i na skrzydle bedzie Claudio.. ale tego bysmy nie chcielimrozzi pisze:W pierwszym składzie ma grać jednak Ziegler.rh pisze:mamy oficjalne zestawienie:
widac idziemy na maxa!

- RuTeK
- Juventino
Vidal na lewoskrzydłowym ?
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kosciu88
- Juventino
Mam nadzieje ze zobaczymy 4 3 3 z Vidalem, Pirlo i Marchisio w pomocy.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Juventus F.C.
- Juventino
Potrzebuje jakąś dobrą transmisje??
Internet lub TV ( nie wiecie czy na canale 5 będzie - polsat kanał 234, lub na jakimś raiuno??)
Internet lub TV ( nie wiecie czy na canale 5 będzie - polsat kanał 234, lub na jakimś raiuno??)