Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 16:19

Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Ranierim? Nedved, Camoranesi, Marchioni, Giovinco. Potem powiedzmy zmieniono koncepcję na grę "pod Diego", Nedved poszedł na emeryturę itp.

Też wolałbym mistrzostwo z nieco gorszymi wynikami z "czołówką", ale nie chciałbym wybierać. Każdy mecz to inna historia i nie ma co kalkulować. Po tym dzisiejszym, każdy następne będzie istotny.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 16:20

rh pisze: heh co za glupie gadanie. Juve to Juve - musi wygrywac ze wszystkimi. ok to Twoje zdanie, ale co to za satysfakcja przegrac z interem milanem ? nie zauwazyles ze przegrywajac z potegami a wygrywajac ze slabymi rodzi sie kolejny problem? bo z najmocniejszymi trzeba umiec grac, takie mecze daja kopa i dla takich spotkan chce sie kibicowac. malo tego.. ogrywajac mocnych zdobywa sie lm.

:roll:
Tylko, żeby dostać się do LM musimy zacząć wygrywać z tymi ogórkami w pierwszej kolejności. Mnie też wiszą te spotkania, ważne żeby w lidze grać ze wszystkimi z taką samą mobilizacją, bo na Intery i Milany ona jest, ale na Atalanty i inne Bari już nie ma...

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 16:29

Z tego co pamiętam to w poprzednim sezonie zanotowaliśmy wygraną i przegraną z Milanem, wygraną i remis z Interem, porażkę i remis z Napoli, 2 zwycięstwa z Lazio, zwycięstwo i remis z Romą, wygraną i porażkę z Udinese. Z zespołami będącymi przed nami w tabeli lepszy bilans miało tylko Napoli. Nie miałbym nic przeciwko gdyby takie same wyniki padły w tym sezonie byleby tylko mecze z drużynami środka i dołu tabeli jakimi są teamy przeze mnie nie wymienione drużyna wygrywała i o końcowy wynik nie ma się co martwić, ale jak to będzie czas pokaże.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 16:36

Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Azraelu, ja Cię lubię, ale palnąłes bzdurę z naszym wielkim trenerem, nieodżałowanej pamięci Ranierim, naszym najlepszym trenerem po degradacji. Boże, błogosław go na wieczne czasy, jedyny który wyrósł ponad głupotę zarządu Secco i Blanca, wiedział z czym się je to, co oni mu skrzętnie podrzucali. W sezonie 07-08 i 08-09 graliśmy ja najbardziej skrzydłami. MM, Camor, Nedved.

Chcę wygrać trofeum bunga-bunga.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 17:01

Może bez przesadyzmu, bo jeśli przegramy to nie będę płakać, ale fajnie by było zdobyć puchar tak jak pięknie to napisał Pan Zambrotta bunga-bunga. Ciesze się, że wrócił Q i Kielon. Mam również nadzieję, że zagramy 4-3-3 i Vidal z Pirlokiem będą rządzić środkiem a Matri i Q strzelą do bramki milanu :wink:

Obrazek
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:03

Skład na mecz: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Matri, Vidal.

Czyżby 4-3-3? Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało.

Mocarny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:04

A ja mam nadzieje, że w miarę szybko ktoś podrzuci fajnie śmigającym linkiem aby obejrzeć w internecie. Ponieważ TT oglądałem dopiero od 25+ minuty z Interem.

Co do dzisiejszego meczu to jak już pisałem obstawiam 2:1 dla Juve, ale jeżeli przegramy to też płakać nie będę. Ważne abyśmy podczas sezonu nie wtapiali z "średniakami"

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:05

mamy oficjalne zestawienie:
Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Matri, Vidal

widac idziemy na maxa!
4-2-4 czy 4-3-3? ciekawe gdzie bedzie latal Vidal

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:06

rh pisze:mamy oficjalne zestawienie:
Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo; Krasic, Vucinic, Matri, Vidal

widac idziemy na maxa!
W pierwszym składzie ma grać jednak Ziegler.

Włosi przewidują, że Vidal będzie grał na skrzydle...

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:13

mrozzi pisze:

widac idziemy na maxa!

Pisałem już o tym klika dni temu i jak widać, moja prognoza się sprawdziła. W sumie to dobrze, to ostatni sparing, niech Conte wypróbuje go na skrzydle - lepiej teraz niż podczas ligi.

Fonczek1947

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:13

widac idziemy na maxa!
Wolę chyba Zieglera niż DC. Ogólnie, to podoba mi się wgl skład w tym sezonie :)

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:15

mrozzi pisze:

widac idziemy na maxa!

chyba ze na odwrot i na skrzydle bedzie Claudio.. ale tego bysmy nie chcieli :)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:15

Vidal na lewoskrzydłowym ?

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:18

Mam nadzieje ze zobaczymy 4 3 3 z Vidalem, Pirlo i Marchisio w pomocy.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Juventus F.C.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2011, 20:18

Potrzebuje jakąś dobrą transmisje??
Internet lub TV ( nie wiecie czy na canale 5 będzie - polsat kanał 234, lub na jakimś raiuno??)

Zablokowany