Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Ranierim? Nedved, Camoranesi, Marchioni, Giovinco. Potem powiedzmy zmieniono koncepcję na grę "pod Diego", Nedved poszedł na emeryturę itp.
Też wolałbym mistrzostwo z nieco gorszymi wynikami z "czołówką", ale nie chciałbym wybierać. Każdy mecz to inna historia i nie ma co kalkulować. Po tym dzisiejszym, każdy następne będzie istotny.
rh pisze:
heh co za glupie gadanie. Juve to Juve - musi wygrywac ze wszystkimi. ok to Twoje zdanie, ale co to za satysfakcja przegrac z interem milanem ? nie zauwazyles ze przegrywajac z potegami a wygrywajac ze slabymi rodzi sie kolejny problem? bo z najmocniejszymi trzeba umiec grac, takie mecze daja kopa i dla takich spotkan chce sie kibicowac. malo tego.. ogrywajac mocnych zdobywa sie lm.
:roll:
Tylko, żeby dostać się do LM musimy zacząć wygrywać z tymi ogórkami w pierwszej kolejności. Mnie też wiszą te spotkania, ważne żeby w lidze grać ze wszystkimi z taką samą mobilizacją, bo na Intery i Milany ona jest, ale na Atalanty i inne Bari już nie ma...
Z tego co pamiętam to w poprzednim sezonie zanotowaliśmy wygraną i przegraną z Milanem, wygraną i remis z Interem, porażkę i remis z Napoli, 2 zwycięstwa z Lazio, zwycięstwo i remis z Romą, wygraną i porażkę z Udinese. Z zespołami będącymi przed nami w tabeli lepszy bilans miało tylko Napoli. Nie miałbym nic przeciwko gdyby takie same wyniki padły w tym sezonie byleby tylko mecze z drużynami środka i dołu tabeli jakimi są teamy przeze mnie nie wymienione drużyna wygrywała i o końcowy wynik nie ma się co martwić, ale jak to będzie czas pokaże.
Azrael pisze:Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Azraelu, ja Cię lubię, ale palnąłes bzdurę z naszym wielkim trenerem, nieodżałowanej pamięci Ranierim, naszym najlepszym trenerem po degradacji. Boże, błogosław go na wieczne czasy, jedyny który wyrósł ponad głupotę zarządu Secco i Blanca, wiedział z czym się je to, co oni mu skrzętnie podrzucali. W sezonie 07-08 i 08-09 graliśmy ja najbardziej skrzydłami. MM, Camor, Nedved.
Może bez przesadyzmu, bo jeśli przegramy to nie będę płakać, ale fajnie by było zdobyć puchar tak jak pięknie to napisał Pan Zambrotta bunga-bunga. Ciesze się, że wrócił Q i Kielon. Mam również nadzieję, że zagramy 4-3-3 i Vidal z Pirlokiem będą rządzić środkiem a Matri i Q strzelą do bramki milanu
A ja mam nadzieje, że w miarę szybko ktoś podrzuci fajnie śmigającym linkiem aby obejrzeć w internecie. Ponieważ TT oglądałem dopiero od 25+ minuty z Interem.
Co do dzisiejszego meczu to jak już pisałem obstawiam 2:1 dla Juve, ale jeżeli przegramy to też płakać nie będę. Ważne abyśmy podczas sezonu nie wtapiali z "średniakami"
widac idziemy na maxa!
4-2-4 czy 4-3-3? ciekawe gdzie bedzie latal Vidal
W pierwszym składzie ma grać jednak Ziegler.
Włosi przewidują, że Vidal będzie grał na skrzydle...
Pisałem już o tym klika dni temu i jak widać, moja prognoza się sprawdziła. W sumie to dobrze, to ostatni sparing, niech Conte wypróbuje go na skrzydle - lepiej teraz niż podczas ligi.