Roma 2-0 Lazio

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2003, 18:56

Bramka mimo co bardzo ładna :!:
Szkoda, bardzo szkoda, liczyłem na to, że Lazio ukradnie przynajmniej punkcik Romie, no nic , najważniejsze jest to, że prowadzimy w Serie A :!: :!: :!:
3d_man, szczere wspólczucia :cry:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2003, 19:37

Rybeq pisze:
3d_man pisze:hmmm skoro dzieki mnie polubiliscie Lazio to moze zostane politykiem :?: :P
Jak już będe premierem to cię mogę wziąść na jakiegoś ministra :D Ktoś jeszcze reflektuję ??? :)
to że ty jesteś spoko to nie znaczy że polubiliśmy Lazio ,a już napewno nie ja ktory czuje wręcz awersje do tego klubu.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 11:02

Lazio dostalo jakies zadyszki. Dwie z rzedu porazki, ktore poszly w swiat nie napawa optymizmem sympatykow tego klubu. Nam pozostaje z Lazio zrobic to samo. Z kolei jesli chodzi o Rome? poczatek maja oostry.. ciekawe jak dlugo wytrzymaja.. oby jak najkrocej bo stresy wolalbym sobie zostawic na LM ;).

Ave Juve ;)
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 11:27

szkoda ale bramka Manciniego była wspaniała a remis był tak blisko

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 11:35

Oj szkoda mi Lazio :( Szkoda mi ich było już jak przegrali z Chelsą a teraz z Romą. Ale taki jest futbol. Ktoś musi być najlepszy(Juventus!!!):D:D:D A bramka mi sie dopiero sciaga ale z tego co tu slysze ładna była. Pozdrawiam

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 12:34

Miałem nadzieję że Lazio zremisuje z Romistami ale niestety, ale i tak lider jest nasz a Romie zdąrzymy odskoczyć o więcej punktów

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 15:07

Sędzia ewidentnie faworyzował Romę. Dawał im liczne okazje do groźnych bramkowych sytuacji i po jednej z nich Mancini szczęśliwie otworzył wynik.
Drugi gol to konsekwencja pierwszego.

Sprawiedliwy byłby remis, ale futbol nie jest sprawiedliwy.
Przewaga Romy była papierowa.

Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:02

BIGGI pisze:No i Roma utrzymuje sie w czołówce Serie A.

Aha, proponuje zobaczyć pierwszą bramke dla Romy (Mancini), piękna, coś a'la Alex (piętką z powietrza)...... :shock: CUDO

ps. przykro mi 3d_man 8)
dokładnie! :D

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:05

Nero pisze:Sędzia ewidentnie faworyzował Romę. Dawał im liczne okazje do groźnych bramkowych sytuacji i po jednej z nich Mancini szczęśliwie otworzył wynik.
Drugi gol to konsekwencja pierwszego.

Sprawiedliwy byłby remis, ale futbol nie jest sprawiedliwy.
Przewaga Romy była papierowa.
bez przesady! Co jak co, ale Roma czyniła tam pogrom, Lazio nie istniało!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 13:07

Gofer pisze: bez przesady! Co jak co, ale Roma czyniła tam pogrom, Lazio nie istniało!
Ta przewaga Romy była jak to określiłem "papierowa". Mieli inicjatywę, byli więcej przy piłce, ale to wszystko. Nie mieli żadnych okazji bramkowych, nie stwarzali zagrożenia. W ten sposób można grać długo i bez efektu. Lazio kontrolowało przebieg meczu i spokojnie rozbijało ataki Romy nie dopuszczając do groźnych sytuacji.

Dlaczego Carew nie dostał żółtej kartki za rzucenie piłką po gwizdku sędziego? To było symboliczne.

krzychoo84

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 23:26

Nero pisze:Ta przewaga Romy była jak to określiłem "papierowa". Mieli inicjatywę, byli więcej przy piłce, ale to wszystko. Nie mieli żadnych okazji bramkowych, nie stwarzali zagrożenia.
Strzał w słupek Tottiego, piłka minimalnie mija lewy słupek bramki sereniego po strzale Carew.

Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 listopada 2003, 12:55

To prawda, że był słupek, ale gdyby piłka szła w światło bramki to Sereni złapałby ją.

Zero groźnych sytuacji. To fakt.

Rzut wolny po którym padł gol dla Romy (przełomowy moment meczu) był nie słusznie podyktowany. Zawodnik Romy wpadł na Favallego. Co miał zrobić Favalli? Zdaniem sędziego powinien zejść mu z drogi i pozwolić strzelić gola. No i w tym rzecz, Sędzia pomagał Romie jak tylko mógł.

krzychoo84

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2003, 21:41

x_men_15 pisze:Podczas meczu Romy , wszedłem sobie na ich stronkę a dokładniej na czat . Boshe , u nich każden ma wstęp przez co co 2 sekundy ktoś przeklina wszyscy się wyzywają , nie ma nikogo kto by powyrzucał tych co przeklinają
Spoko, już jest w porządku i kibice lacjo będą wylatywać za prowokacje i chamstwo, a wszystkich kulturalnych zapraszam.

Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
ODPOWIEDZ