Roma 2-0 Lazio
- rdk
- Juventino
Bramka mimo co bardzo ładna :!:
Szkoda, bardzo szkoda, liczyłem na to, że Lazio ukradnie przynajmniej punkcik Romie, no nic , najważniejsze jest to, że prowadzimy w Serie A :!: :!: :!:
3d_man, szczere wspólczucia
Szkoda, bardzo szkoda, liczyłem na to, że Lazio ukradnie przynajmniej punkcik Romie, no nic , najważniejsze jest to, że prowadzimy w Serie A :!: :!: :!:
3d_man, szczere wspólczucia
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- juve21
- Juventino
to że ty jesteś spoko to nie znaczy że polubiliśmy Lazio ,a już napewno nie ja ktory czuje wręcz awersje do tego klubu.Rybeq pisze:Jak już będe premierem to cię mogę wziąść na jakiegoś ministra3d_man pisze:hmmm skoro dzieki mnie polubiliscie Lazio to moze zostane politykiem![]()
Ktoś jeszcze reflektuję ???
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- a_JaH_fu
- Juventino
Lazio dostalo jakies zadyszki. Dwie z rzedu porazki, ktore poszly w swiat nie napawa optymizmem sympatykow tego klubu. Nam pozostaje z Lazio zrobic to samo. Z kolei jesli chodzi o Rome? poczatek maja oostry.. ciekawe jak dlugo wytrzymaja.. oby jak najkrocej bo stresy wolalbym sobie zostawic na LM

Ave Juve 

- MoreLL_FTL
- Juventino
Oj szkoda mi Lazio
Szkoda mi ich było już jak przegrali z Chelsą a teraz z Romą. Ale taki jest futbol. Ktoś musi być najlepszy(Juventus!!!):D:D:D A bramka mi sie dopiero sciaga ale z tego co tu slysze ładna była. Pozdrawiam

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Miałem nadzieję że Lazio zremisuje z Romistami ale niestety, ale i tak lider jest nasz a Romie zdąrzymy odskoczyć o więcej punktów
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Nero
- Juventino
Sędzia ewidentnie faworyzował Romę. Dawał im liczne okazje do groźnych bramkowych sytuacji i po jednej z nich Mancini szczęśliwie otworzył wynik.
Drugi gol to konsekwencja pierwszego.
Sprawiedliwy byłby remis, ale futbol nie jest sprawiedliwy.
Przewaga Romy była papierowa.
- Gofer
- Juventino
dokładnie!BIGGI pisze:No i Roma utrzymuje sie w czołówce Serie A.
Aha, proponuje zobaczyć pierwszą bramke dla Romy (Mancini), piękna, coś a'la Alex (piętką z powietrza)...... :shock: CUDO
ps. przykro mi 3d_man 8)

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Gofer
- Juventino
bez przesady! Co jak co, ale Roma czyniła tam pogrom, Lazio nie istniało!Nero pisze:Sędzia ewidentnie faworyzował Romę. Dawał im liczne okazje do groźnych bramkowych sytuacji i po jednej z nich Mancini szczęśliwie otworzył wynik.
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Nero
- Juventino
Ta przewaga Romy była jak to określiłem "papierowa". Mieli inicjatywę, byli więcej przy piłce, ale to wszystko. Nie mieli żadnych okazji bramkowych, nie stwarzali zagrożenia. W ten sposób można grać długo i bez efektu. Lazio kontrolowało przebieg meczu i spokojnie rozbijało ataki Romy nie dopuszczając do groźnych sytuacji.Gofer pisze: bez przesady! Co jak co, ale Roma czyniła tam pogrom, Lazio nie istniało!
Dlaczego Carew nie dostał żółtej kartki za rzucenie piłką po gwizdku sędziego? To było symboliczne.
- krzychoo84
- Juventino
Strzał w słupek Tottiego, piłka minimalnie mija lewy słupek bramki sereniego po strzale Carew.Nero pisze:Ta przewaga Romy była jak to określiłem "papierowa". Mieli inicjatywę, byli więcej przy piłce, ale to wszystko. Nie mieli żadnych okazji bramkowych, nie stwarzali zagrożenia.
Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
FORZA ROMA!!!
- Nero
- Juventino
To prawda, że był słupek, ale gdyby piłka szła w światło bramki to Sereni złapałby ją.
Zero groźnych sytuacji. To fakt.
Rzut wolny po którym padł gol dla Romy (przełomowy moment meczu) był nie słusznie podyktowany. Zawodnik Romy wpadł na Favallego. Co miał zrobić Favalli? Zdaniem sędziego powinien zejść mu z drogi i pozwolić strzelić gola. No i w tym rzecz, Sędzia pomagał Romie jak tylko mógł.
Zero groźnych sytuacji. To fakt.
Rzut wolny po którym padł gol dla Romy (przełomowy moment meczu) był nie słusznie podyktowany. Zawodnik Romy wpadł na Favallego. Co miał zrobić Favalli? Zdaniem sędziego powinien zejść mu z drogi i pozwolić strzelić gola. No i w tym rzecz, Sędzia pomagał Romie jak tylko mógł.
- krzychoo84
- Juventino
Spoko, już jest w porządku i kibice lacjo będą wylatywać za prowokacje i chamstwo, a wszystkich kulturalnych zapraszam.x_men_15 pisze:Podczas meczu Romy , wszedłem sobie na ich stronkę a dokładniej na czat . Boshe , u nich każden ma wstęp przez co co 2 sekundy ktoś przeklina wszyscy się wyzywają , nie ma nikogo kto by powyrzucał tych co przeklinają
Co będę pisał, AS Roma i tak najlepsza.
FORZA ROMA!!!
FORZA ROMA!!!