Roma 2-0 Lazio
- Rybeq
- Juventino
Kurde
Szkoda Lazio , kolejne derby im nie wyszły
(Przez 3d_Mana Lazio polubiłem
) , teraz romscy chyba zrównają się punktami z Milanem
A miałem nadzieję że wspólnie z Fiorą i Toro posmakują przez najbliższe kilka lat SerieB 

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- RadeKas
- Juventino
Tez mi od razu na mysl przyszla brama AlexaBIGGI pisze:
Aha, proponuje zobaczyć pierwszą bramke dla Romy (Mancini), piękna, coś a'la Alex (piętką z powietrza)...... :shock: CUDO
ps. przykro mi 3d_man 8)
No szkoda, moglo sie Lazio bardziej postarac, ale nie bede narzekal 8). Juve wygrywa i to jest wazne. A liderem Roma i tak nie bedzie :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
ja też liczyłem na remis, szkoda ze Lazio nie wytrzymało jeszcze tych 8 czy 9 minut...teraz Milan jest na III pozycji :twisted: Roma będzie groźna w tym sezonie, ja czekam na mecz Milan - Roma :twisted:
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Coś ostatnio SS nie idzie..., a szkoda, bo to, zaraz po Juve, mój ulubiony klub... Z Chealsą baty..., w derbach też niewesoło.
Jak żeśmy im wykupili Nedveda i Salasa to przestli grać...hehe :twisted:
Jak żeśmy im wykupili Nedveda i Salasa to przestli grać...hehe :twisted:
Make friends for life or make hardcore enemies!
- x_men_1988
- Juventino
Podczas meczu Romy , wszedłem sobie na ich stronkę a dokładniej na czat . Boshe , u nich każden ma wstęp przez co co 2 sekundy ktoś przeklina wszyscy się wyzywają , nie ma nikogo kto by powyrzucał tych co przeklinają . Bramki jeszcze nie widziałem ale z tego co podzas meczu na czacie pisali to chyba ładna była
:-D 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No niestety, roma wygrała i bardzo zbliżyła się do nas w tabeli :? Teraz coraz bardziej zaczynam żałówać tego remisu na Delle Alpi gdzie w ostanich minutach ,,ukradli'' nam zwycięstwo :evil:
Dziwne, gole padły w 82 i 84 minucie :? To rzadko się zdarza w derbach. No cóż kolega Laziale załamie się psychicznie
Dziwne, gole padły w 82 i 84 minucie :? To rzadko się zdarza w derbach. No cóż kolega Laziale załamie się psychicznie

- juveluck
- Juventino
Musze powiedziec ze myslalem ze padnie remis. A tu Roma wykonuje popis ale Juve i w koncowce w kilka minut dobija Lazio. No ale taki jest futbol
Najwazniejsze ze to my mamy lidera. Dotego mecze z 2 i 3 druzyna w tabeli juz za soba. wiec jest dobrze :-D

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
No cóż, mec byl nudny jak flaki z olejem. Pod koniec Romy sie sprężyły i zdobyli dwie bramki. A gol Manciniego i tak nie dorasta do piet bramce Marco 8) . Szkoda mi Lazio, a jeszcze bardziej Manciniego, świetny trener a wszystko mu sie sypie. 

- juve21
- Juventino
Fatalnie ,wolałbym aby miedzy silnymi zespolami padał remis.Nas czeka za 2 tyg prawdziwy maraton w lidze ,a one będą grały z słabeuszami.Tu każdy punkt jest na wagę zlota.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Widziałem poprostu miodzio i nic dodac nic ująć!!!!!BIGGI pisze:No i Roma utrzymuje sie w czołówce Serie A.
Aha, proponuje zobaczyć pierwszą bramke dla Romy (Mancini), piękna, coś a'la Alex (piętką z powietrza)...... :shock: CUDO
ps. przykro mi 3d_man 8)
- 3d_man
- Juventino
no coz... jakos to przeboleje... :evil:
choc z niechecia to przyznam ze bramka Manciniego (heh szkoda ze to nie ten drugi Mancini) byla pierwszej jakosci - ale by do niej nie doszlo gdyby kryjacy go zawodnik (Corradi) nie poslizgnal sie...
tutaj macie bramke : TU (3,7 MB na szybkim serwerze rai)
ps
hmmm skoro dzieki mnie polubiliscie Lazio to moze zostane politykiem

choc z niechecia to przyznam ze bramka Manciniego (heh szkoda ze to nie ten drugi Mancini) byla pierwszej jakosci - ale by do niej nie doszlo gdyby kryjacy go zawodnik (Corradi) nie poslizgnal sie...
tutaj macie bramke : TU (3,7 MB na szybkim serwerze rai)
ps
hmmm skoro dzieki mnie polubiliscie Lazio to moze zostane politykiem

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Rybeq
- Juventino
Jak już będe premierem to cię mogę wziąść na jakiegoś ministra3d_man pisze:hmmm skoro dzieki mnie polubiliscie Lazio to moze zostane politykiem![]()

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005