POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:55

Jako kibic Polskiej reprezentacji będąc realistą mogę liczyć na 2-1 dla włochów (to i tak bardzo optymistycznie), ale uważam że ciężko będzie 0 4-1 8) .

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:57

A co do Koreańczyków to 1-1.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:38

Wazup pisze:Nareszcie reprezentacja polskich piłkarzy zmierzy się z silnymi zespołami. Jak poinformowała bowiem "Gazeta Wyborcza", podopieczni Pawła Janasa zagrają w tym roku jeszcze z dwoma przeciwnikami, ale za to jakimi.

Najpierw 10 listopada w Polsce podejmiemy wicemistrzów Europy - Włochów, a 14 listopada w Seulu zmierzymy się z czwartą drużyną ostatnich MŚ - Koreą Południową.

MOŻE BY TAK WYJAZD ZORGANIZOWAĆ ??? TYLKO NIE WIADOMO GDZIE TEN MECZ BEDZIE.....W JAKIM MIEŚCIE...
Kiedy trenerem byl jeszcze Zibi to mecz mial sie odbyc w BYDGOSZCZY na stadionie Zawiszy... wiec gdyby nadal tak bylo to mam darmowe wejscie i do tego blisko :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 16:24

No no no...ciekawe ciekawe.
Śmiesznie będzie to wyglądać jak Polacy nieprzejdą przez obronę Włoską a nawet gdyby to Buffon wszystko spokojnie wyłapie :D 8)
W sumie to mecz do tego aby się pokazać przed światową klasą, ale kto się pokarze :D
Miło będzie jak Camoransi wykiwa Polaków jak pachołki swoją boską techniką 8)
po 1 golu zainkasują te ż Miccoli i Di Vaio 8)
Ciekawy jestem jak ułoży się ten mecz 8)

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 16:37

Kurde zbieram kase moze coś się wymota będzie piękne widowisko i wielki pogrom 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 00:01

nareszcie przeciwnik z najwyższej światowej półki
choćjestem przekonany że polskie "orły" nie dadzą rady

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 07:47

Mysle ze nasze "orły' stana na wysokości zadania i przegrają "tylko" 0:3 :wink: W tym meczu Polska na pewno nie bedzie miala zbyt wiele do powiedzenia wiec nie licze nawet na gola honorowego... :?

A Koreę to Włochy zmiotą z powierzchni ziemi za MŚ 2002 :D :D :D

FORZA ITALIA!!!

Wazup

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 12:28

własnie wyczytałem na onecie ze zamiast z WŁOCHAMI mamy grać z ALBANIĄ!!!!!!!!!!!!! TEN PZPN JEST NIENORMALANY !!!!

tomek09

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 13:27

Jak by to były lata 70 mecz moze odbyłby sie w Słupsku :D na stadionie 650-lecia :lol: Ale teraz to nie mozliwe a szkoda bo tez mialbym wejscie za darmo :( Jeżeli chodzi o wynik to stawiam 2:0 dla Włoch a z Koreą moze uda sie wygrac 2:1 ale to bedzie bardzo trudne. 8)

<tomcio>
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 20:56

Mam nadziję że będą grać na Śląskim :D :D :D To tylko godzina tramwajem :D A Juve20 przestań że się będziesz wtedy uczył wcale daleko nie masz.................... A i jak pojedziecie to trza by się ugadać co nie??

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 09:09

Maggie Del Piero pisze:Mam nadziję że będą grać na Śląskim :D :D :D To tylko godzina tramwajem :D A Juve20 przestań że się będziesz wtedy uczył wcale daleko nie masz.................... A i jak pojedziecie to trza by się ugadać co nie??
Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Italio skop dupy tym patałachom.....Dudek do domu Gigi is the best... :twisted: :twisted: :twisted:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 12:37

azuriana pisze:
Maggie Del Piero pisze:Mam nadziję że będą grać na Śląskim :D :D :D To tylko godzina tramwajem :D A Juve20 przestań że się będziesz wtedy uczył wcale daleko nie masz.................... A i jak pojedziecie to trza by się ugadać co nie??
Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Italio skop ### tym patałachom.....Dudek do domu Gigi is the best... :twisted: :twisted: :twisted:
Nie ma sie co podniecać bo najprawdopodobniej meczu nie bedzie. Mamy zagrać z Albanią :D :D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 18:58

BIGGI pisze:
azuriana pisze:
Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Italio skop ### tym patałachom.....Dudek do domu Gigi is the best... :twisted: :twisted: :twisted:
Nie ma sie co podniecać bo najprawdopodobniej meczu nie bedzie. Mamy zagrać z Albanią :D :D
No to ladnie. Z Wlochow wyszla albania :? Zeczywiscie co to za roznica. Pojde sobie Igle Tare obejrzec :wink:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 20:27

Wazup pisze:własnie wyczytałem na onecie ze zamiast z WŁOCHAMI mamy grać z ALBANIĄ!!!!!!!!!!!!! TEN PZPN JEST NIENORMALANY !!!!
co :?: :?: :?: :?: :?: co Ty piszesz :?: to na pewno :?: ale czemu z takiego dobrego na takiego słabego :?:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 01:17

Z meczu z Włochami nic nie wyjdzie bo Italia zażyczyła sobie za dużo kasy za przyjazd jak na możliwości naszego związku kopanej. :evil:

ODPOWIEDZ