POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!
- Reggie
- Juventino
Jako kibic Polskiej reprezentacji będąc realistą mogę liczyć na 2-1 dla włochów (to i tak bardzo optymistycznie), ale uważam że ciężko będzie 0 4-1 8) .
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino
A co do Koreańczyków to 1-1.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Slim
- Juventino
Kiedy trenerem byl jeszcze Zibi to mecz mial sie odbyc w BYDGOSZCZY na stadionie Zawiszy... wiec gdyby nadal tak bylo to mam darmowe wejscie i do tego bliskoWazup pisze:Nareszcie reprezentacja polskich piłkarzy zmierzy się z silnymi zespołami. Jak poinformowała bowiem "Gazeta Wyborcza", podopieczni Pawła Janasa zagrają w tym roku jeszcze z dwoma przeciwnikami, ale za to jakimi.
Najpierw 10 listopada w Polsce podejmiemy wicemistrzów Europy - Włochów, a 14 listopada w Seulu zmierzymy się z czwartą drużyną ostatnich MŚ - Koreą Południową.
MOŻE BY TAK WYJAZD ZORGANIZOWAĆ ??? TYLKO NIE WIADOMO GDZIE TEN MECZ BEDZIE.....W JAKIM MIEŚCIE...

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No no no...ciekawe ciekawe.
Śmiesznie będzie to wyglądać jak Polacy nieprzejdą przez obronę Włoską a nawet gdyby to Buffon wszystko spokojnie wyłapie
8)
W sumie to mecz do tego aby się pokazać przed światową klasą, ale kto się pokarze
Miło będzie jak Camoransi wykiwa Polaków jak pachołki swoją boską techniką 8)
po 1 golu zainkasują te ż Miccoli i Di Vaio 8)
Ciekawy jestem jak ułoży się ten mecz 8)
Śmiesznie będzie to wyglądać jak Polacy nieprzejdą przez obronę Włoską a nawet gdyby to Buffon wszystko spokojnie wyłapie

W sumie to mecz do tego aby się pokazać przed światową klasą, ale kto się pokarze

Miło będzie jak Camoransi wykiwa Polaków jak pachołki swoją boską techniką 8)
po 1 golu zainkasują te ż Miccoli i Di Vaio 8)
Ciekawy jestem jak ułoży się ten mecz 8)

- JuveQL
- Juventino
Mysle ze nasze "orły' stana na wysokości zadania i przegrają "tylko" 0:3
W tym meczu Polska na pewno nie bedzie miala zbyt wiele do powiedzenia wiec nie licze nawet na gola honorowego... :?
A Koreę to Włochy zmiotą z powierzchni ziemi za MŚ 2002
FORZA ITALIA!!!
A Koreę to Włochy zmiotą z powierzchni ziemi za MŚ 2002

FORZA ITALIA!!!
- tomek09
- Juventino
Jak by to były lata 70 mecz moze odbyłby sie w Słupsku
na stadionie 650-lecia :lol: Ale teraz to nie mozliwe a szkoda bo tez mialbym wejscie za darmo
Jeżeli chodzi o wynik to stawiam 2:0 dla Włoch a z Koreą moze uda sie wygrac 2:1 ale to bedzie bardzo trudne. 8)

<tomcio>
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mam nadziję że będą grać na Śląskim
To tylko godzina tramwajem
A Juve20 przestań że się będziesz wtedy uczył wcale daleko nie masz.................... A i jak pojedziecie to trza by się ugadać co nie??

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azuriana
- Juventino
Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!!Maggie Del Piero pisze:Mam nadziję że będą grać na Śląskim![]()
![]()
A Juve20 przestań że się będziesz wtedy uczył wcale daleko nie masz.................... A i jak pojedziecie to trza by się ugadać co nie??
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie ma sie co podniecać bo najprawdopodobniej meczu nie bedzie. Mamy zagrać z Albaniąazuriana pisze:Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!!Maggie Del Piero pisze:Mam nadziję że będą grać na Śląskim![]()
![]()
![]()
![]()
Italio skop ### tym patałachom.....Dudek do domu Gigi is the best... :twisted: :twisted: :twisted:

- juveluck
- Juventino
No to ladnie. Z Wlochow wyszla albania :? Zeczywiscie co to za roznica. Pojde sobie Igle Tare obejrzecBIGGI pisze:Nie ma sie co podniecać bo najprawdopodobniej meczu nie bedzie. Mamy zagrać z Albaniąazuriana pisze:Jejkuuuuuu co ja bym dała za obglądnięcie tego meczyczku!!!!!!!Maggie Del Piero pisze:Mam nadziję że będą grać na Śląskim![]()
![]()
![]()
![]()
Italio skop ### tym patałachom.....Dudek do domu Gigi is the best... :twisted: :twisted: :twisted:
![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
coWazup pisze:własnie wyczytałem na onecie ze zamiast z WŁOCHAMI mamy grać z ALBANIĄ!!!!!!!!!!!!! TEN PZPN JEST NIENORMALANY !!!!