POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Wazup

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 12:31

Nareszcie reprezentacja polskich piłkarzy zmierzy się z silnymi zespołami. Jak poinformowała bowiem "Gazeta Wyborcza", podopieczni Pawła Janasa zagrają w tym roku jeszcze z dwoma przeciwnikami, ale za to jakimi.

Najpierw 10 listopada w Polsce podejmiemy wicemistrzów Europy - Włochów, a 14 listopada w Seulu zmierzymy się z czwartą drużyną ostatnich MŚ - Koreą Południową.

MOŻE BY TAK WYJAZD ZORGANIZOWAĆ ??? TYLKO NIE WIADOMO GDZIE TEN MECZ BEDZIE.....W JAKIM MIEŚCIE...

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 12:39

O kurde nie pomyslalem ze to moze byc okazja zeby wkoncu zobaczyc moich idoli :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:. Co ja bymdal zeby mecz byl na przyklad w Łęcznej. Albo chociaz w Wa-wie to tez w miare blisko. Tylko ze szkoda ze Alexa raczej tam nie bedzie :?. No ale beda inni. Kurde, ale i tak pewnie bym nie dostal zgody na wyjazd :? :evil:

srali muszki będzie wiosna
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 12:46

Chciałbym żeby Polska pokazałą Włochom że jednak umie grać, może wtedy Juve by się zainteresowało którymś z naszych piłkarzy.
Ale jak sądzę Włochy jeżeli jest to pewna informacja, wygrają 3-1.
Bo myslę że do tego czasu gra naszej reprezentacji zmieni się będą w stanie strzelić Gigiemu gola.
Ciekawe jak będzie wyglądała konfrontacja Del Piero-Bąk i Dudek.

A co do Koreańczyków myślę zę jest to wspaniała okazja do rewanżu, wierzę że Janas zmieni trochę naszą reprezentację i wygramy z Koreańczykami.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 12:51

ADAMJUVENTUSPL pisze:Chciałbym żeby Polska pokazałą Włochom że jednak umie grać, może wtedy Juve by się zainteresowało którymś z naszych piłkarzy.
Ale jak sądzę Włochy jeżeli jest to pewna informacja, wygrają 3-1.
Bo myslę że do tego czasu gra naszej reprezentacji zmieni się będą w stanie strzelić Gigiemu gola.
Ciekawe jak będzie wyglądała konfrontacja Del Piero-Bąk i Dudek.

A co do Koreańczyków myślę zę jest to wspaniała okazja do rewanżu, wierzę że Janas zmieni trochę naszą reprezentację i wygramy z Koreańczykami.
1. Ten mecz jest juz za miesiac i raczej gra naszej reprezy nie bedzie jeszcze lepsza.
2. No co ty, Polak w Juve zepsul by druzyne :shock:
3. Gigi da sobie strzelic bramke?? A kto ja strzeli?? Żuraw?? Niedzielan?? Bardzo watpie.
4. Watpie tez ze Wlosi strzela 3 bramki naszym. Po prostu nie bedzie im sie chcialo wysilac :wink:.
5. Del Piero raczej na pewno nie zagra, bo to bedzie najwyzej kilka dni po wyleczeniu kontuzju :wink:

srali muszki będzie wiosna
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:03

Nawet jak sie nie będą wysilac to wygrają z 3-0 bo oni są zespołem o 3 klasy lepszym! Możecie mnie wyzywać od :patriotów" ale niestety tak jest, myślicie że się ciesze że przegramy sromotnie z Włochami?? :!: :?:

Obrazek
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:05

Mam nadzieje zr to prawda a jezeli tak to zeby grali na Slaskim

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:19

ludzie robimy zrzutę i jedziemy wszyscy fani Juvei reprezentacji Włoch!!!!! nie może nas tam zabraknąć!!!!!! trzeba sie jeszcze dowiedzieć gdzie grają!!. :-D ale będzie mecz!!!. chyba historyczny naszej reprezentacji! :wink: .

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:25

RadeKas wyjąłeś mi to wszystko z ust. Który Polak by się nadawał do JUVE, poruszaliśmy na forum ten temat już kilka razy. A GIGGIEMU bramki raczej Polacy nie strzelą, może w 2 połowie jak GIGGI sobie poodpoczywa a grał będzie abbiati albo Toldo.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:35

Jesli to prawda i w polsce bedzie ten mecz to jade nawet na drugi koniec polski !!!! ale bedzie spoko !!! juz szukuje aparat cyfrowy i kamere i notes z długopisem !! :D :D :D :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
uran

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:44

Mam nadzieje ze na Slaskim . Bede mial blisko , ale znajac panow z PZPN to i tak bedzie na lazienkowskiej bo nie bedzie im sie chcialo jechac na slask .

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:48

grać powinni z najlepszymi, engel grał między innymi z Francją, Hiszpanią, Holandią... A potem byyło widać efekt, chociaż po tych meczach z tymi zespołami juz niepozytywnie gadali o nim :!: ale wszystko sie odwróciło i myśle że teraz też tak będzie i janas stworzy silną drużyne :!:

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:00

uran pisze:Mam nadzieje ze na Slaskim . Bede mial blisko , ale znajac panow z PZPN to i tak bedzie na lazienkowskiej bo nie bedzie im sie chcialo jechac na slask .
Nawet jak zagrają na śląskim to i tak się nie wybiorę bo mam za dużo nauki. Ale to może byc ciekawy mecz. Wydaje mi się że będzie remis 0:0 bo my z włochami umiemy grać, szczególnie na remis.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:06

nieliczcie że wystąpi Buffon Vieri Canavaro itp Trap da szansę innym

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:15

Super by bylo.Mam nadzieje ze ten mecz rozgrywany bedzie w Warszawia to wtedy napewno pojde i obejrze go.Mam nadzieje ze nasi sie za bardzo nie skompromituja :)

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:34

Jak będzie na Śląskim i bilety nie będą kosmicznie drogie to raczej mnie tam zobaczycie :twisted: . Choć na Polska-Włochy już raz byłem (też na Śląskim) Wtedy było 0:0 - to chyba były eliminacje do Euro 96. Dokładnej daty nie pamiętam, a nie chce mi się teraz szukać biletu. :twisted:

ODPOWIEDZ