POLSKA - WŁOCHY 10.listopada !!!!!
- Wazup
- Juventino
Nareszcie reprezentacja polskich piłkarzy zmierzy się z silnymi zespołami. Jak poinformowała bowiem "Gazeta Wyborcza", podopieczni Pawła Janasa zagrają w tym roku jeszcze z dwoma przeciwnikami, ale za to jakimi.
Najpierw 10 listopada w Polsce podejmiemy wicemistrzów Europy - Włochów, a 14 listopada w Seulu zmierzymy się z czwartą drużyną ostatnich MŚ - Koreą Południową.
MOŻE BY TAK WYJAZD ZORGANIZOWAĆ ??? TYLKO NIE WIADOMO GDZIE TEN MECZ BEDZIE.....W JAKIM MIEŚCIE...
Najpierw 10 listopada w Polsce podejmiemy wicemistrzów Europy - Włochów, a 14 listopada w Seulu zmierzymy się z czwartą drużyną ostatnich MŚ - Koreą Południową.
MOŻE BY TAK WYJAZD ZORGANIZOWAĆ ??? TYLKO NIE WIADOMO GDZIE TEN MECZ BEDZIE.....W JAKIM MIEŚCIE...
- RadeKas
- Juventino
O kurde nie pomyslalem ze to moze byc okazja zeby wkoncu zobaczyc moich idoli :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:. Co ja bymdal zeby mecz byl na przyklad w Łęcznej. Albo chociaz w Wa-wie to tez w miare blisko. Tylko ze szkoda ze Alexa raczej tam nie bedzie :?. No ale beda inni. Kurde, ale i tak pewnie bym nie dostal zgody na wyjazd :? :evil:
srali muszki będzie wiosna
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Chciałbym żeby Polska pokazałą Włochom że jednak umie grać, może wtedy Juve by się zainteresowało którymś z naszych piłkarzy.
Ale jak sądzę Włochy jeżeli jest to pewna informacja, wygrają 3-1.
Bo myslę że do tego czasu gra naszej reprezentacji zmieni się będą w stanie strzelić Gigiemu gola.
Ciekawe jak będzie wyglądała konfrontacja Del Piero-Bąk i Dudek.
A co do Koreańczyków myślę zę jest to wspaniała okazja do rewanżu, wierzę że Janas zmieni trochę naszą reprezentację i wygramy z Koreańczykami.
Bo myslę że do tego czasu gra naszej reprezentacji zmieni się będą w stanie strzelić Gigiemu gola.
A co do Koreańczyków myślę zę jest to wspaniała okazja do rewanżu, wierzę że Janas zmieni trochę naszą reprezentację i wygramy z Koreańczykami.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
1. Ten mecz jest juz za miesiac i raczej gra naszej reprezy nie bedzie jeszcze lepsza.ADAMJUVENTUSPL pisze:Chciałbym żeby Polska pokazałą Włochom że jednak umie grać, może wtedy Juve by się zainteresowało którymś z naszych piłkarzy.
2. No co ty, Polak w Juve zepsul by druzyne :shock:
3. Gigi da sobie strzelic bramke?? A kto ja strzeli?? Żuraw?? Niedzielan?? Bardzo watpie.
4. Watpie tez ze Wlosi strzela 3 bramki naszym. Po prostu nie bedzie im sie chcialo wysilac
5. Del Piero raczej na pewno nie zagra, bo to bedzie najwyzej kilka dni po wyleczeniu kontuzju
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- Sylwia
- Juventino
ludzie robimy zrzutę i jedziemy wszyscy fani Juvei reprezentacji Włoch!!!!! nie może nas tam zabraknąć!!!!!! trzeba sie jeszcze dowiedzieć gdzie grają!!. :-D ale będzie mecz!!!. chyba historyczny naszej reprezentacji!
.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Ironek
- Juventino
RadeKas wyjąłeś mi to wszystko z ust. Który Polak by się nadawał do JUVE, poruszaliśmy na forum ten temat już kilka razy. A GIGGIEMU bramki raczej Polacy nie strzelą, może w 2 połowie jak GIGGI sobie poodpoczywa a grał będzie abbiati albo Toldo.
- Wojtom
- Juventino
Jesli to prawda i w polsce bedzie ten mecz to jade nawet na drugi koniec polski !!!! ale bedzie spoko !!! juz szukuje aparat cyfrowy i kamere i notes z długopisem !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino
grać powinni z najlepszymi, engel grał między innymi z Francją, Hiszpanią, Holandią... A potem byyło widać efekt, chociaż po tych meczach z tymi zespołami juz niepozytywnie gadali o nim :!: ale wszystko sie odwróciło i myśle że teraz też tak będzie i janas stworzy silną drużyne :!:
- juve21
- Juventino
Nawet jak zagrają na śląskim to i tak się nie wybiorę bo mam za dużo nauki. Ale to może byc ciekawy mecz. Wydaje mi się że będzie remis 0:0 bo my z włochami umiemy grać, szczególnie na remis.uran pisze:Mam nadzieje ze na Slaskim . Bede mial blisko , ale znajac panow z PZPN to i tak bedzie na lazienkowskiej bo nie bedzie im sie chcialo jechac na slask .
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Johnny777
- Juventino
Jak będzie na Śląskim i bilety nie będą kosmicznie drogie to raczej mnie tam zobaczycie :twisted: . Choć na Polska-Włochy już raz byłem (też na Śląskim) Wtedy było 0:0 - to chyba były eliminacje do Euro 96. Dokładnej daty nie pamiętam, a nie chce mi się teraz szukać biletu. :twisted: