Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- Nevermind
- Juventino
Nie zrozumiałem, do kogo to się tyczyło?oliver pisze: EditExtra Marcin! Fainie, że jesteś brany pod uwagę przy tych ciekawszych wyjazdach. Chyba własnym auten na sektor gospodarzy.Juventino90 pisze: Masz racje, kiepski ze mnie wyjazdowicz. Kierunek Wodzisław i wielki piknik z tym związany mnie nie rajcuje.
Projekty?
Widzew już wydzierżawił grunt i uzyskał pozwolenie na budowę. Teraz pora na projekt i rozpoczęcie budowy, prawdopodobnie podobnie jest z Górnikiem.
Co do Piasta. Kowalski i Smektała to nie własność Piasta.
Nawet największy kibic Piasta przyzna, że na dzień dzisiejszy ten klub raczkuje. Piłkarzy ma przeciętnych, siłą drużyny jest kolektyw i defensywna taktyka.
Średnio interesuję mnie twoje zdanie. Życzę spadku Piastowi, Odrze oraz Polonii Bytom bo są organizacyjnie, finansowo, kibicowsko, medialnie najsłabsze. Zresztą nie lubię oglądać anty-futbolu. Gra Piasta przypomina mi grę Reprezentacji Grecji. Strzelić fuksem i bronic cały mecz.Gałcio pisze:A powiedz mi gdzie zaprzeczyłem temu ze raczkujemy ? Nie twierdze ze tak nie jest jednak jak czytam co wypisujesz to aż mierzi mnie Twoja ignorancja...
Smektała napewno zostanie wykupiony z Jaroty, co do Kowalskiego, calkiem możliwe ze tez zostanie na jakiejś tam zasadzie, czy to wypozyczenia czy definitywnie.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 22:45 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gałcio
- Juventino
A powiedz mi gdzie zaprzeczyłem temu ze raczkujemy ? Nie twierdze ze tak nie jest jednak jak czytam co wypisujesz to aż mierzi mnie Twoja ignorancja...
Smektała napewno zostanie wykupiony z Jaroty, co do Kowalskiego, calkiem możliwe ze tez zostanie na jakiejś tam zasadzie, czy to wypozyczenia czy definitywnie.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- paku
- Juventino
Na razie to Ty oglądaj tam 1 ligę, bo Widzew nie gra w Ekstraklasie, i nie gra futbolu z kosmosu. Granie tak jak Grecy i wygranie ME, czy granie tak jak Barcelona i nie wygranie nic. Co wybierasz?Juventino90 pisze: Średnio interesuję mnie twoje zdanie. Życzę spadku Piastowi, Odrze oraz Polonii Bytom bo są organizacyjnie, finansowo, kibicowsko, medialnie najsłabsze. Zresztą nie lubię oglądać anty-futbolu. Gra Piasta przypomina mi grę Reprezentacji Grecji. Strzelić fuksem i bronic cały mecz.

- Nevermind
- Juventino
Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.
A jeszcze w tym roku( przy dobrym kalendarzu) odszczekasz swoje zdanie na temat Widzewa, kiedy pogrąży Wisłę. Zapisz sobie to i przypomnij po meczu.
A Widzew zdąży się wzmocnić, nie panikujcie. Będzie dobrze.
A jeszcze w tym roku( przy dobrym kalendarzu) odszczekasz swoje zdanie na temat Widzewa, kiedy pogrąży Wisłę. Zapisz sobie to i przypomnij po meczu.
Wisła na lajcie miała pojechać Piast Gliwice. Poczekamy do meczu.. Najbardziej czekam na konfrontacje z Wiślakami, Pyrusami i Legionistami u nas.Gherrick pisze:Chyba w bierki wyczynowe. Chociaż sympatyzuję z Cracovią (z polskich klubow, bo z Krakowa jestem) to stawianie Wisly i Widzewa, zwlaszcza w ostatnich latach to tak jak stawianie TGV i pospiesznego. Najwyzej pospiesznego. Wisla nie gra ladnie, procz Brozka gra nieskutecznie ale Widzew by pojechala ze 3:1, 4:1 na lajcie.Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.
A Widzew zdąży się wzmocnić, nie panikujcie. Będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 23:25 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gherrick
- Juventino
Chyba w bierki wyczynowe. Chociaż sympatyzuję z Cracovią (z polskich klubow, bo z Krakowa jestem) to stawianie Wisly i Widzewa, zwlaszcza w ostatnich latach to tak jak stawianie TGV i pospiesznego. Najwyzej pospiesznego. Wisla nie gra ladnie, procz Brozka gra nieskutecznie ale Widzew by pojechala ze 3:1, 4:1 na lajcie.Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.
Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- oliver
- Juventino
Do CiebieJuventino90 pisze: Nie zrozumiałem, do kogo to się tyczyło?
A ja mam Ci przypomnieć jak powiedziałeś po dwóch meczach, że Legia bedzie walczyc o srodek tabelii. :rotfl: :rotfl: Śmieje sie do dziś, bo oświadczyłeś wszystkim, że jesteś wielkim znawcą polskiej piłki Chłopie Widzew na dzień dzisiejszy czysto piłkarsko to może czyścić buty Wiśle z takimi grajkami jak Robak i Matusiak.Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- paku
- Juventino
Najpierw awansujcie, AWANSUJCIE a nie kupcie Avans.Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.

I nie odszczekam, sprzedawczykom mówię Nie!

- D-Rose
- Juventino
A co do Warszawy Poznania i Krakowa sie nie wybieracie?Juventino90 pisze:Najbardziej czekam na konfrontacje z Wiślakami, Pyrusami i Legionistami u nas.
aaaa juz rozumiem lepszy walkower, niż powtórka meczu Legii z Widzewem(6:1) :lol:
PS: Legia i srodek tabeli :rotfl:

- Gałcio
- Juventino
Ten człowiek (Juventino90) nie ma nie dość ze za grosz obiektywizmu to nie ma też za grosz wiedzy, nie mówiąc o szacunku do innych klubów. Śmiać się z Piasta niech Ci będzie, ale żeby nabijać się z Polonii Bytom (która stanowi nie małą część historii Polskiej piłki, która awansowała będąc bardzo biednym klubem, któa jest klubem chyba z największym charakterem w lidze) to trzeba być albo idiotą albo kompletnym ignorantem.
90 przy Twoim nicku to pewnie rok urodzenia, mówisz o jakimś spinaniu się, a to póki co Ty siejesz jakąs daremną napinke, rzucając na lewo na prawo swoją niewiedza, hasłami o niemedialnych klubach i aferach, braku licencji dla kilku klubów i mówisz mi ze Widzew wykorzystal luke prawną - śmiech na sali, przestępcy gospodarczy też tak mówią że tylko wykorzystywali luki w prawie, o dziwo w większości dostają zarzuty i wyroki ... Jestem bardzo ciekawy jak będziesz szczekać jeśli w przypadku awansu Widzewa, Twój klub po roku bedzie niżej w tabeli niż Piast.
90 przy Twoim nicku to pewnie rok urodzenia, mówisz o jakimś spinaniu się, a to póki co Ty siejesz jakąs daremną napinke, rzucając na lewo na prawo swoją niewiedza, hasłami o niemedialnych klubach i aferach, braku licencji dla kilku klubów i mówisz mi ze Widzew wykorzystal luke prawną - śmiech na sali, przestępcy gospodarczy też tak mówią że tylko wykorzystywali luki w prawie, o dziwo w większości dostają zarzuty i wyroki ... Jestem bardzo ciekawy jak będziesz szczekać jeśli w przypadku awansu Widzewa, Twój klub po roku bedzie niżej w tabeli niż Piast.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- paku
- Juventino
Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata 

- Nevermind
- Juventino
Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni..paku pisze:Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata

A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.
A co do szacunku? Na szacunek trzeba zasłużyć, a Piast na ten moment ani kibicowsko ani piłkarsko nie zasłużył.
A wyjazd na Legie, czy Lech? Zobaczymy.. Chodziło mi raczej o to, że u siebie Widzew ma większe szanse.
A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..
- oliver
- Juventino
Powtarzasz się. To jest Twój jedyny argument ? Co kilka stron go powtarzasz.Juventino90 pisze:Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni..![]()
:rotfl: Z jaką grą? Obejrzałeś mecz z ŁKS czy Polonia i bazujesz na tym. Ja wiem, że wy Widzewiacy nie lubicie nas dość wybitnie i przy każdym możliwym momencie próbujecie pokazać coś co jest nie jest oparte żadnymi konkretnymi argumentami. Bełchatów to jest drużyna która dwa lata temu zdobyła wice mistrzostwo więć coś w tej drużynie musi być.Juventino90 pisze:A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.
Przez ten rok na pewno zdążył troszke urosnąć. Zrób zdjecie i puść w obieg. Jak by nie patrzeć Piast przez caly rok jest wyżej od Widzewa ekstraklasa a 1 liga to znaczna różnica. Próbując pokazaz na siłe, że Widzew jest dobry pokazujesz jak bardzo znasz sie na polskie lidzę.Juventino90 pisze: A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..
Ostatnio zmieniony 07 maja 2009, 17:47 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Gałcio
- Juventino
Żałosny jesteś i tyle, nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz a wiek Twój sugeruje ze powinieneś być tegorocznym maturzystom ... Mówiłem o Polonii Bytom nie o Piaście.Juventino90 pisze:Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni..paku pisze:Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata![]()
A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.
A co do szacunku? Na szacunek trzeba zasłużyć, a Piast na ten moment ani kibicowsko ani piłkarsko nie zasłużył.
A wyjazd na Legie, czy Lech? Zobaczymy.. Chodziło mi raczej o to, że u siebie Widzew ma większe szanse.
A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..
O jakiego mistrza walczy Bełchatów ? Chyba tak samo jak Juve ... Liga nie jets az tak słaba, jest bardzo wyrównana w tym roku a to tylko podnosi poziom, rozumiem ze boli Cie to ze Legia jest liderem jako Widzewiaka ale jest nim zasluzenie, ma najlepsza defensywe w lidze, są skuteczni i nie wygrywają spotkan rzutem na taśme jak Lech. Kibicuje Legii bo odważnie stawia na młodzież, gra dobrą konsekwentną piłke i zdobywa punkty najbardziej regularnie, do tego doping wraca na Łazienkowską i wszystko idzie tam w dobrym kierunku, Lech nie jest w stanie utrzymać składu, Wisła co rok zapowiada wielkie wzmocnienia (jak chocby Kanu teraz hehe) a konczy sie jak zawsze, na tym ze odchodza najlepsi, tak teraz bedzie z Brożkiem.
Ale do Ciebie nic nie trafia ...
- valsir
- Juventino
Tylko bym jeszcze nie obwoływał Legię mistrzem, poczekajmy do niedzieli
albo i trochę dłużej, ale fakt szanse na to są i spore, co mnie wcale nie martwi
Ciekawy jestem kto z dwójki GKS / LECH będzie wyżej, obie drużyny mają podobnych przeciwników na podobnym poziomie a dzieli ich tylko punkt. Wiem ,że w niedziele będzie cholernie trudno ale mam nadzieję ,że zagrają cały mecz tak jak z Lechem 1 połowę... np pierwsza okazja Brożka w 26 minucie ;0 A co do wypowiedzi pana 90 widać ,że jego poglądy są wybitnie subiektywne i poddawane tylko swoim osądom, więc za bardzo bym się nie przejmował 

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)