Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 21:48

oliver pisze: Edit
Juventino90 pisze: Masz racje, kiepski ze mnie wyjazdowicz. Kierunek Wodzisław i wielki piknik z tym związany mnie nie rajcuje.
Extra Marcin! Fainie, że jesteś brany pod uwagę przy tych ciekawszych wyjazdach. Chyba własnym auten na sektor gospodarzy.
Nie zrozumiałem, do kogo to się tyczyło?

Projekty?
Widzew już wydzierżawił grunt i uzyskał pozwolenie na budowę. Teraz pora na projekt i rozpoczęcie budowy, prawdopodobnie podobnie jest z Górnikiem.

Co do Piasta. Kowalski i Smektała to nie własność Piasta.
Nawet największy kibic Piasta przyzna, że na dzień dzisiejszy ten klub raczkuje. Piłkarzy ma przeciętnych, siłą drużyny jest kolektyw i defensywna taktyka.

Gałcio pisze:A powiedz mi gdzie zaprzeczyłem temu ze raczkujemy ? Nie twierdze ze tak nie jest jednak jak czytam co wypisujesz to aż mierzi mnie Twoja ignorancja...

Smektała napewno zostanie wykupiony z Jaroty, co do Kowalskiego, calkiem możliwe ze tez zostanie na jakiejś tam zasadzie, czy to wypozyczenia czy definitywnie.
Średnio interesuję mnie twoje zdanie. Życzę spadku Piastowi, Odrze oraz Polonii Bytom bo są organizacyjnie, finansowo, kibicowsko, medialnie najsłabsze. Zresztą nie lubię oglądać anty-futbolu. Gra Piasta przypomina mi grę Reprezentacji Grecji. Strzelić fuksem i bronic cały mecz.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 22:45 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 21:58

A powiedz mi gdzie zaprzeczyłem temu ze raczkujemy ? Nie twierdze ze tak nie jest jednak jak czytam co wypisujesz to aż mierzi mnie Twoja ignorancja...

Smektała napewno zostanie wykupiony z Jaroty, co do Kowalskiego, calkiem możliwe ze tez zostanie na jakiejś tam zasadzie, czy to wypozyczenia czy definitywnie.

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 22:55

Juventino90 pisze: Średnio interesuję mnie twoje zdanie. Życzę spadku Piastowi, Odrze oraz Polonii Bytom bo są organizacyjnie, finansowo, kibicowsko, medialnie najsłabsze. Zresztą nie lubię oglądać anty-futbolu. Gra Piasta przypomina mi grę Reprezentacji Grecji. Strzelić fuksem i bronic cały mecz.
Na razie to Ty oglądaj tam 1 ligę, bo Widzew nie gra w Ekstraklasie, i nie gra futbolu z kosmosu. Granie tak jak Grecy i wygranie ME, czy granie tak jak Barcelona i nie wygranie nic. Co wybierasz? :D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 23:16

Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.

A jeszcze w tym roku( przy dobrym kalendarzu) odszczekasz swoje zdanie na temat Widzewa, kiedy pogrąży Wisłę. Zapisz sobie to i przypomnij po meczu.
Gherrick pisze:
Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.

A jeszcze w tym roku( przy dobrym kalendarzu) odszczekasz swoje zdanie na temat Widzewa, kiedy pogrąży Wisłę. Zapisz sobie to i przypomnij po meczu.
Chyba w bierki wyczynowe. Chociaż sympatyzuję z Cracovią (z polskich klubow, bo z Krakowa jestem) to stawianie Wisly i Widzewa, zwlaszcza w ostatnich latach to tak jak stawianie TGV i pospiesznego. Najwyzej pospiesznego. Wisla nie gra ladnie, procz Brozka gra nieskutecznie ale Widzew by pojechala ze 3:1, 4:1 na lajcie.
Wisła na lajcie miała pojechać Piast Gliwice. Poczekamy do meczu.. Najbardziej czekam na konfrontacje z Wiślakami, Pyrusami i Legionistami u nas.

A Widzew zdąży się wzmocnić, nie panikujcie. Będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 23:25 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 23:21

Juventino90 pisze:Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Widzew jedną nogą jest w Ekstraklasie. Zresztą to nie jest temat o Ekstraklasie lecz aspektach kibicowskich w kraju.

Chyba w bierki wyczynowe. Chociaż sympatyzuję z Cracovią (z polskich klubow, bo z Krakowa jestem) to stawianie Wisly i Widzewa, zwlaszcza w ostatnich latach to tak jak stawianie TGV i pospiesznego. Najwyzej pospiesznego. Wisla nie gra ladnie, procz Brozka gra nieskutecznie ale Widzew by pojechala ze 3:1, 4:1 na lajcie.

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 23:24

Juventino90 pisze: Nie zrozumiałem, do kogo to się tyczyło?
Do Ciebie

A ja mam Ci przypomnieć jak powiedziałeś po dwóch meczach, że Legia bedzie walczyc o srodek tabelii. :rotfl: :rotfl: Śmieje sie do dziś, bo oświadczyłeś wszystkim, że jesteś wielkim znawcą polskiej piłki Chłopie Widzew na dzień dzisiejszy czysto piłkarsko to może czyścić buty Wiśle z takimi grajkami jak Robak i Matusiak.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2009, 23:28

Najpierw awansujcie, AWANSUJCIE a nie kupcie Avans. :D
I nie odszczekam, sprzedawczykom mówię Nie! :D

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 07:10

Juventino90 pisze:Najbardziej czekam na konfrontacje z Wiślakami, Pyrusami i Legionistami u nas.
A co do Warszawy Poznania i Krakowa sie nie wybieracie?

aaaa juz rozumiem lepszy walkower, niż powtórka meczu Legii z Widzewem(6:1) :lol:

PS: Legia i srodek tabeli :rotfl:

Obrazek
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 12:41

Ten człowiek (Juventino90) nie ma nie dość ze za grosz obiektywizmu to nie ma też za grosz wiedzy, nie mówiąc o szacunku do innych klubów. Śmiać się z Piasta niech Ci będzie, ale żeby nabijać się z Polonii Bytom (która stanowi nie małą część historii Polskiej piłki, która awansowała będąc bardzo biednym klubem, któa jest klubem chyba z największym charakterem w lidze) to trzeba być albo idiotą albo kompletnym ignorantem.

90 przy Twoim nicku to pewnie rok urodzenia, mówisz o jakimś spinaniu się, a to póki co Ty siejesz jakąs daremną napinke, rzucając na lewo na prawo swoją niewiedza, hasłami o niemedialnych klubach i aferach, braku licencji dla kilku klubów i mówisz mi ze Widzew wykorzystal luke prawną - śmiech na sali, przestępcy gospodarczy też tak mówią że tylko wykorzystywali luki w prawie, o dziwo w większości dostają zarzuty i wyroki ... Jestem bardzo ciekawy jak będziesz szczekać jeśli w przypadku awansu Widzewa, Twój klub po roku bedzie niżej w tabeli niż Piast.

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 16:01

Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata :D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 16:18

paku pisze:Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata :D
Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni.. :whistle:

A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.

A co do szacunku? Na szacunek trzeba zasłużyć, a Piast na ten moment ani kibicowsko ani piłkarsko nie zasłużył.

A wyjazd na Legie, czy Lech? Zobaczymy.. Chodziło mi raczej o to, że u siebie Widzew ma większe szanse.

A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 17:14

Juventino90 pisze:Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni.. :whistle:
Powtarzasz się. To jest Twój jedyny argument ? Co kilka stron go powtarzasz.
Juventino90 pisze:A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.
:rotfl: Z jaką grą? Obejrzałeś mecz z ŁKS czy Polonia i bazujesz na tym. Ja wiem, że wy Widzewiacy nie lubicie nas dość wybitnie i przy każdym możliwym momencie próbujecie pokazać coś co jest nie jest oparte żadnymi konkretnymi argumentami. Bełchatów to jest drużyna która dwa lata temu zdobyła wice mistrzostwo więć coś w tej drużynie musi być.
Juventino90 pisze: A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..
Przez ten rok na pewno zdążył troszke urosnąć. Zrób zdjecie i puść w obieg. Jak by nie patrzeć Piast przez caly rok jest wyżej od Widzewa ekstraklasa a 1 liga to znaczna różnica. Próbując pokazaz na siłe, że Widzew jest dobry pokazujesz jak bardzo znasz sie na polskie lidzę.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2009, 17:47 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2009, 17:30

Juventino90 pisze:
paku pisze:Zaraz się dowiemy od Pana J, iż Legia w przyszłym sezonie będzie się broniła przed spadkiem, Wisła nie będzie miała szans na zostanie w lidze a wszystko to przez to iż avansuje wielki, kosmiczny, grający futbol z kosmosu Widzew który wszystkich pozamiata :D
Gdy słyszę te słowa, to aż nóż otwiera mi się w kieszeni.. :whistle:

A co do Legii, swoją grą powinna walczyć o środek tabeli. Inna sprawa, że liga jest tak wyrównana i słaba, że o mistrza walczy GKS Bełchatów.

A co do szacunku? Na szacunek trzeba zasłużyć, a Piast na ten moment ani kibicowsko ani piłkarsko nie zasłużył.

A wyjazd na Legie, czy Lech? Zobaczymy.. Chodziło mi raczej o to, że u siebie Widzew ma większe szanse.

A co do Piasta w lidze przed Widzewem. Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie..
Żałosny jesteś i tyle, nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz a wiek Twój sugeruje ze powinieneś być tegorocznym maturzystom ... Mówiłem o Polonii Bytom nie o Piaście.

O jakiego mistrza walczy Bełchatów ? Chyba tak samo jak Juve ... Liga nie jets az tak słaba, jest bardzo wyrównana w tym roku a to tylko podnosi poziom, rozumiem ze boli Cie to ze Legia jest liderem jako Widzewiaka ale jest nim zasluzenie, ma najlepsza defensywe w lidze, są skuteczni i nie wygrywają spotkan rzutem na taśme jak Lech. Kibicuje Legii bo odważnie stawia na młodzież, gra dobrą konsekwentną piłke i zdobywa punkty najbardziej regularnie, do tego doping wraca na Łazienkowską i wszystko idzie tam w dobrym kierunku, Lech nie jest w stanie utrzymać składu, Wisła co rok zapowiada wielkie wzmocnienia (jak chocby Kanu teraz hehe) a konczy sie jak zawsze, na tym ze odchodza najlepsi, tak teraz bedzie z Brożkiem.

Ale do Ciebie nic nie trafia ...

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2009, 13:42

Tylko bym jeszcze nie obwoływał Legię mistrzem, poczekajmy do niedzieli ;) albo i trochę dłużej, ale fakt szanse na to są i spore, co mnie wcale nie martwi :D Ciekawy jestem kto z dwójki GKS / LECH będzie wyżej, obie drużyny mają podobnych przeciwników na podobnym poziomie a dzieli ich tylko punkt. Wiem ,że w niedziele będzie cholernie trudno ale mam nadzieję ,że zagrają cały mecz tak jak z Lechem 1 połowę... np pierwsza okazja Brożka w 26 minucie ;0 A co do wypowiedzi pana 90 widać ,że jego poglądy są wybitnie subiektywne i poddawane tylko swoim osądom, więc za bardzo bym się nie przejmował :)

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2009, 09:46

doping Lechii, a na trybunach 50 osób.

ODPOWIEDZ