Nie zrozumiałem, do kogo to się tyczyło?oliver pisze: EditExtra Marcin! Fainie, że jesteś brany pod uwagę przy tych ciekawszych wyjazdach. Chyba własnym auten na sektor gospodarzy.Juventino90 pisze: Masz racje, kiepski ze mnie wyjazdowicz. Kierunek Wodzisław i wielki piknik z tym związany mnie nie rajcuje.
Projekty?
Widzew już wydzierżawił grunt i uzyskał pozwolenie na budowę. Teraz pora na projekt i rozpoczęcie budowy, prawdopodobnie podobnie jest z Górnikiem.
Co do Piasta. Kowalski i Smektała to nie własność Piasta.
Nawet największy kibic Piasta przyzna, że na dzień dzisiejszy ten klub raczkuje. Piłkarzy ma przeciętnych, siłą drużyny jest kolektyw i defensywna taktyka.
Średnio interesuję mnie twoje zdanie. Życzę spadku Piastowi, Odrze oraz Polonii Bytom bo są organizacyjnie, finansowo, kibicowsko, medialnie najsłabsze. Zresztą nie lubię oglądać anty-futbolu. Gra Piasta przypomina mi grę Reprezentacji Grecji. Strzelić fuksem i bronic cały mecz.Gałcio pisze:A powiedz mi gdzie zaprzeczyłem temu ze raczkujemy ? Nie twierdze ze tak nie jest jednak jak czytam co wypisujesz to aż mierzi mnie Twoja ignorancja...
Smektała napewno zostanie wykupiony z Jaroty, co do Kowalskiego, calkiem możliwe ze tez zostanie na jakiejś tam zasadzie, czy to wypozyczenia czy definitywnie.