Serie A (34): Juventus 2-2 Lecce

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:12

Krótko. To nie jest 5 letni plan odbudowy klubu, tylko 3 letni plan zrujnowania go.

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:14

Ja tylko chciałem napisać: Gigi nie odchodź! :cry:

Z Juventusem od 1997 roku.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:14

Narzekajcie sobie, ale strzał mojego idola Poulsena w aut - konkret :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:20

Pisałem wczoraj że z taką grą jako prezentuje Juventus ostatnimi czasy żaden wynik mnie nie zdziwi .
Za tydzień w Mediolanie aby nie było pogromu tak jak w meczu Real -Barca bo jakoś nie chce mi sie wieżyć żeby Juve za tydzień przywiezie jakiś pkt z Mediolanu :angry:

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:29

gdybysmy zmienili trenera z 2-3 kolejki temu bylibysmy w grze o 2 miejsce... teraz jestesmy w grze o 3 miejsce i nie wiadomo czy bedzie to 3cie miejsce... szkoda slow na to wszystko. ranieri juz polecial. chyba nawet zarzad to widzi...

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:31

marcinek, obawiam sei ze zarzad dalej jest zaslepiony w siwego i niestety dalej bedziemy mogli go ogladac na lawce trenerskiej na która NIGDY nie zasluzył.

Obrazek
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:42

VirusT pisze:marcinek, obawiam sei ze zarzad dalej jest zaslepiony w siwego i niestety dalej bedziemy mogli go ogladac na lawce trenerskiej na która NIGDY nie zasluzył.
A robią to tylko dlatego że żałują kasy na 'odszkodowanie' ;|

Obrazek
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 19:43

Posiedzenie zarządu klubu. Głos zabiera Gigli:
- Panowie, mija trzeci sezon naszej bytności w klubie. Wyszliśmy z Serie B - to jest plus; jako beniaminek zajęliśmy trzecie miejsce w Serie A - nieźle. W tym sezonie miało być scudetto, miała być Liga Mistrzów. Jest gówno. Kibice wściekli, na jutro zamówiłem szklarzy, założą nam w siedzibie klubu pancerne szyby. Moje pytanie brzmi: co robimy?
Zapada krótka cisza, po której Secco przerywa dłubac w nosie i odpowiada:
- Transfery! Potrzebujemy transferów!
- Konkretnie!
- Z Diego nie wyjdzie - za drogi. Poulsen mówił, że ma brata bliźniaka, który na turniejach szkolnych zawsze króla strzelców zdobywał, ponadto ma zdjęcie z Ronaldinho i autograf Kaki.
- Łooo! Z Ronaldinho?!?! Zaklepuj go, musi byc dobry!
Gigli jeszcze chwilę znajduje się w stanie euforii, po czym marszczy brwi i pyta:
- Ej cholera jasna... Jak dobrze liczę, to jest nas tu.. raz... dwa... dwóch. Gdzie jest Blanc?
- Mają mu zrobić basen przed domem. Dogaduje się z fachowcami. Dzwonił, że nie da rady przyjść.
- Ok, ok, tylko niech jakies usprawiedliwienie przyniesie...
Zapada chwila ciszy, Gigli i Secco zaglębiają się we własnych myślach, po czym odzywa się Secco:
- Sytuacja teoretyczna: transfer bliźniaka Poulsena nie wypala, Torino sprząta nam go sprzed nosa. Co robimy?
- Hmmm... Zawsze można się jakoś z Nedvedem dogadać, może pogra jeszcze z rok...
- A co z następca Alexa? Kupujemy kogoś do ataku?
- Żartujesz? Ataku nie trzeba wzmacniać, nawet jak Alex skończy karierę to są jeszcze młodzi Iaquinta i Amauri.
- A co z Giovinco? Siwy konsekwentnie nie chce na niego stawiać...
- Seba wcale nie jest taki dobry jak mówią. Podobno nie umie zrobić tej sztuczki, którą robił Ronaldinho w reklamach chipsów, tej wiesz której, co podrzuca piłkę, obkręca nogą do okoła i łapie piłkę na nogę, no już, pokażę ci...

Niestety Gigli nie zdążył zaprezentować tej efektownej sztuczki, gdyż w tym momencie cegła z wielkim impetem wybiła szybe i ugodziła naszego prezydenta prosto w głowę.

meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 20:23

Kibice już po samym wejściu Zebiny zaczęli śpiewać "Odio Zebina" i stąd te późniejsze gesty, które jeszcze tylko pogorszyły sprawę na tyle, że został wygwizdany przy każdym zetknięciu z piłką :roll:

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 20:41

No nie ręczę za chwilę za siebie. Wracam do domu (wyjechałem z domu w 90 minucie!!!!) wracam patrzę 2:2 :angry: Jeśli nic w tym kierunku nie zrobią to ja się pochlastam siekierą we własnej komórce na dworze. Przecież jak można tak frajersko zremisować?! Nic więcej nie mam do dodania. Pozdro

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 20:50

Kibice wstydzą się zarządu, wstydzą się trenera, wstydzą się zawodników. To nie jest tylko kryzys formy. Jest bardzo źle. Jedynym rozwiązaniem są czystki. Są dwa wyjścia, dobre transfery i sukcesy, lub wymiana zarządu z trenerem. Inaczej zgody nie będzie. Do wymiany zarządu nie dojdzie, no i trudno wierzyć, że dostaniemy kogoś światowej klasy. Coś czuję, że będzie jeszcze gorzej

Gregor_09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 20:52

Najbardziej w tym meczu wk***** mnie Camoranesi!
Całą pierwszą połowę "przespacerował" :x On mysli że jest taką gwiazdą że nie musi biegać??!! Zero ambicji zero starań. Tutaj pochwale siwego- dobrze że zdjął Mauro!!!
To samo Del Piero. Bez formy. Pokopał sobie parę razy rzuty wolne i usiadł na ławce.
De Ceglie - fatalnie! i to ma być przyszłość Juve?! :shock:

Raziła mnie okropnie nieporadność Iaquinty i Amauriego. Panowie gubili sie strasznie. Strasznie spóźnieni w koncowych momentach akcji.

"Strzał" Poulsena w końcówce obrazuje poziom naszej drużyny :rotfl:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 21:26

Wszystko jasne. Claudio Ranieri już znalazł przyczynę tak słabej gry! Lecce to przecież drużyna bardzo szybka. Niestety nawet szybki jak błyskawica Poulsen nie dał zbyt wiele...

Obrazek
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 21:29

Znając życie i obecny zarząd, nawet jak przegramy wszystko do końca sezonu to i tak nikt za to nie poleci...

DNA przegranych, koniec mydlenia oczu.

meca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2009, 21:30

zoff pisze:Wszystko jasne. Claudio Ranieri już znalazł przyczynę tak słabej gry! Lecce to przecież drużyna bardzo szybka. Niestety nawet szybki jak błyskawica Poulsen nie dał zbyt wiele...
Dał tyle, że zdążył wrócić i wybić piłkę z linii bramkowej..... tracąc ją chwilę wcześniej we frajerski sposób w środku boiska :angry:

Zablokowany