Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter
- Orochimaru
- Juventino
Zacznę od tych, których chcę pochwalić - Molinaro, Ekdal i Rossi. Były jakiś czas temu głosy żeby dwóch ostatnich wypożyczyć. Ja wtedy chciałem żeby zostali. Bo z taką grą to przyznacie że przy naszych mistrzach jeszcze podniosą swój poziom niż grając ze słabiakami w Sienie czy Genoi. Teraz jestem ciekaw postawy Giovinco i De Ceglie.
Ogólnie nasza gra może się podobać, a karne... no cóż to w jakimś stopniu loteria. Milan grał z nami nieźle a ciarki mnie przeszły jak sobie przypomniałem te plotki że Seedorf ma u nas gra :rotfl:
Ogólnie nasza gra może się podobać, a karne... no cóż to w jakimś stopniu loteria. Milan grał z nami nieźle a ciarki mnie przeszły jak sobie przypomniałem te plotki że Seedorf ma u nas gra :rotfl:
- Bobeknaklo
- Juventino
To wg ciebie były przypadkowe gole? :roll: Najbardziej przypadkowy był Marchionniego, który się w ogóle nie spodziewał, odbiła się rykoszetem po czym trafiła do niego, ale zachował się bardzo dobrze, świetny refleksbolec_juve pisze:Seedorf zaskoczył 2 razy też takie gole z przypadku troche, troche szczęściem

Po czym to oceniasz? :roll: Po drugim sparingu Milanu w tym sezonie?bolec_juve pisze:ale Milan nie potrafił wygrać meczu i to mnie cieszy bo to znaczy że nie są znowu tacy dobrzy jak wsyzscy mówią (wiem że nie było kilku zawodników ale to w każdym zespole)
żal...
My przegraliśmy swój drugi sparing z drugoligowcem, Milan wygrał z dwiema najbardziej utytułowanymi drużynami włoskimi. To wg twoich ocen po pierwszych meczach tych zawodników od długiego czasu po porażce z Piacenza to nadajemy się najwyżej do Serie C..

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja dołożyłbym jeszcze Iaquinte i Marchionniego.Orochimaru pisze:Zacznę od tych, których chcę pochwalić - Molinaro, Ekdal i Rossi.
Vincenzo w pierwszym meczu może nie zachwycił, ale już w drugim pokazał na co go stać. Strzela bramkę w (prawie) każdym meczu. Oby tak do ostatniego meczu tego sezonu

Turniej wygrał Milan. Ale czy cieszylibyśmy się, gdyby to w meczu lub karnych z Milanem wygrał Inter? Dla mnie liczy się tylko to 1:0 z wspomnianym Interem. Potyczkę z Milanem zawsze traktuję inaczej niż tę z Interem, dlatego jakoś mnie to nie wzrusza, że mieliśmy wczoraj drugie, a nie pierwsze miejsce.
- bolec_juve
- Juventino
Po 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiejBobek1991 pisze:To wg ciebie były przypadkowe gole? :roll: Najbardziej przypadkowy był Marchionniego, który się w ogóle nie spodziewał, odbiła się rykoszetem po czym trafiła do niego, ale zachował się bardzo dobrze, świetny refleksbolec_juve pisze:Seedorf zaskoczył 2 razy też takie gole z przypadku troche, troche szczęściem![]()
Po czym to oceniasz? :roll: Po drugim sparingu Milanu w tym sezonie?bolec_juve pisze:ale Milan nie potrafił wygrać meczu i to mnie cieszy bo to znaczy że nie są znowu tacy dobrzy jak wsyzscy mówią (wiem że nie było kilku zawodników ale to w każdym zespole)
żal...
My przegraliśmy swój drugi sparing z drugoligowcem, Milan wygrał z dwiema najbardziej utytułowanymi drużynami włoskimi. To wg twoich ocen po pierwszych meczach tych zawodników od długiego czasu po porażce z Piacenza to nadajemy się najwyżej do Serie C..

Po 2.Karne top loteria i każdy to wie a Milan nie potrafił wygrać w normalnym czasie tak jak np. My z Interem. A nie obchodzi mnie to czy to jest ich 2 sparing czy 789 bo to kiedy drużyna zacznie sie przygotowywać do sezonu to jest ich sprawa mają do rozegrania trofeum i czy zaczą dzień przed tym trofeum przygotowania do sezonu czy miesiąc to zależy tylko od nich.Pozatym w pierwszym sparingu 23 Lipca Milan też zremisował i to z drużyną z Serie C1/A ale nieeee przecież to był ich pierwszy mecz i zawodnicy nie byli wypoczęci i wogóle bla bla bla bo przecież My byliśmy w 100% ekipą gotową przed meczem z Mezzocoroną wygranym 7:1 (woooow w pierwszym meczu wygraliśy 7:1 :shock: :shock: )
Po 3. Po czytaniu twojego posta zastanawiam sie czy ty kibicujesz Juve bo bronisz Milan jakbyś ich wielbił.
I jeszcze do pogrubionego w cytacie.Sezon się jeszcze nie rozpoczął panie wiem wszystko o Milanie trwają dopiero przygotowania do Sezonu 08/09 tzw. Pre-Season.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- slay_mac
- Juventino
Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:
Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.
W tym turnieju były dwa pkt za wygraną i jeden za przegraną, czyli tabela wygląda tak:
1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.
W tym turnieju były dwa pkt za wygraną i jeden za przegraną, czyli tabela wygląda tak:
1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
- Orochimaru
- Juventino
W tym turnieju były 2 pkt za wygranie w karnych a 3 pkt za zwycięstwo w regulaminowym czasie. A poza tym co inter wygrał że ma 2 pkt??slay_mac pisze:Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:
Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.
1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
1pkt przyznaje się przegranemu w rzutach karnych. Przegrany w regulaminowym czasie nie dostaje nic.
- szczerbi
- Juventino
Podobała mi się gra Bianconerich. Jak dla mnie najlepsi byli Tiago, Nedved, Marcchionni, Mellberg, Rossi, Ekdal, Molinaro i Iaquinta.
Oby tak dalej! Z meczu na mecz co raz lepiej :-)
P.S. Alex Del Piero jak zwykle śpi na początku sezonu :-P Musi się obudzić, bo póki co wstrzymuje akcje.
Oby tak dalej! Z meczu na mecz co raz lepiej :-)
P.S. Alex Del Piero jak zwykle śpi na początku sezonu :-P Musi się obudzić, bo póki co wstrzymuje akcje.
- kedzier
- Juventino
http://eurogoal.pl/news.php?readmore=2053winnik09 pisze:ma może ktoś link do bramek żeby pobrac na komputer?? jest to w ogóle w internecie
- mesju
- Qualità Juventino
no i tu się mylisz. Za wygraną bez karnych są 3 pkt., przegraną 0. Za zwycięstwo w karnych są 2 pkt., a za porażkę 1 pkt. Przelicz wszystko jeszcze raz i przyznaj, że na JP nie ma błędu :snooty:slay_mac pisze:Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:
Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.
1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
- winnik09
- Juventino
Ogromne dzieki o to właśnie chodziło. Swoją drogą bardzo dobra stronkakedzier pisze:http://eurogoal.pl/news.php?readmore=2053winnik09 pisze:ma może ktoś link do bramek żeby pobrac na komputer?? jest to w ogóle w internecie

- MarcinB
- Juventino
Macie może jakiś filmik ukazujący ex-trenera Juve pokazującego środkowy palec do kibiców Juve
źródło: www.solojuve.com

źródło: www.solojuve.com
- Bobeknaklo
- Juventino
bolec_juve pisze:HahahahaPo 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiejDruga bramka to niefortunne wybicie Momo i akurat pod nogi Clarenca.
Po 2.Karne top loteria i każdy to wie a Milan nie potrafił wygrać w normalnym czasie tak jak np. My z Interem. A nie obchodzi mnie to czy to jest ich 2 sparing czy 789 bo to kiedy drużyna zacznie sie przygotowywać do sezonu to jest ich sprawa mają do rozegrania trofeum i czy zaczą dzień przed tym trofeum przygotowania do sezonu czy miesiąc to zależy tylko od nich.Pozatym w pierwszym sparingu 23 Lipca Milan też zremisował i to z drużyną z Serie C1/A ale nieeee przecież to był ich pierwszy mecz i zawodnicy nie byli wypoczęci i wogóle bla bla bla bo przecież My byliśmy w 100% ekipą gotową przed meczem z Mezzocoroną wygranym 7:1 (woooow w pierwszym meczu wygraliśy 7:1 :shock: :shock: )
Po 3. Po czytaniu twojego posta zastanawiam sie czy ty kibicujesz Juve bo bronisz Milan jakbyś ich wielbił.
I jeszcze do pogrubionego w cytacie.Sezon się jeszcze nie rozpoczął panie wiem wszystko o Milanie trwają dopiero przygotowania do Sezonu 08/09 tzw. Pre-Season.![]()
Dobra zostwamy to tak jak jest nie będe się wdawał w dyskuje z tobą, nawet nie pdoałeś argumentów porządnych przemawiających za twoją racją. Żadnych! Dobra, ty masz racje, wiesz lepiej, jesteś wielkim kibicem a ja kibicuje Milanowi Interowi, Romie i w ogóle wszystklim oprócz Juve. Nie mam ochoty i potrzeby się rozpisywać i komentować twojej kolejnej wypowiedz bo to nie ma celu, ty zawsze znajdziesz jakies argumenty które myslisz ze beda przemawiały za tobą. Więc nie ma sensu, uważaj jak chcesz
- Lypsky
- Juventino
twierdze, że David gra gorzej i trzeba coś z tym zrobić, o ile nie chce trafić na ławkę.white_wolv pisze:no i co na tej podstawie twierdzisz ?
'cygan' był lepszy więc moje odsyłanie dp było jak najbardziej uzasadnione. Capello tak robił i sięgneliśmy po scudetto. swoją drogą wypominanie mi tego jest śmieszne.white_wolv pisze:czekaj, czekaj..czy to nie Ty przypadkiem odsylales Alexa gdy mielismy Ibre w skladzie ?
o tak, rozgryzłeś mnie mistrzu /o\ nie ma tu atmosfery i coraz mniej ciekawych ludzi, wole sj.white_wolv pisze:Ahaaa...to ja juz wiem czemu teraz tu tak rzadko pisujesz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady