Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Orochimaru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 10:43

Zacznę od tych, których chcę pochwalić - Molinaro, Ekdal i Rossi. Były jakiś czas temu głosy żeby dwóch ostatnich wypożyczyć. Ja wtedy chciałem żeby zostali. Bo z taką grą to przyznacie że przy naszych mistrzach jeszcze podniosą swój poziom niż grając ze słabiakami w Sienie czy Genoi. Teraz jestem ciekaw postawy Giovinco i De Ceglie.
Ogólnie nasza gra może się podobać, a karne... no cóż to w jakimś stopniu loteria. Milan grał z nami nieźle a ciarki mnie przeszły jak sobie przypomniałem te plotki że Seedorf ma u nas gra :rotfl:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 10:49

bolec_juve pisze:Seedorf zaskoczył 2 razy też takie gole z przypadku troche, troche szczęściem
To wg ciebie były przypadkowe gole? :roll: Najbardziej przypadkowy był Marchionniego, który się w ogóle nie spodziewał, odbiła się rykoszetem po czym trafiła do niego, ale zachował się bardzo dobrze, świetny refleks :)
bolec_juve pisze:ale Milan nie potrafił wygrać meczu i to mnie cieszy bo to znaczy że nie są znowu tacy dobrzy jak wsyzscy mówią (wiem że nie było kilku zawodników ale to w każdym zespole)
Po czym to oceniasz? :roll: Po drugim sparingu Milanu w tym sezonie?
żal...
My przegraliśmy swój drugi sparing z drugoligowcem, Milan wygrał z dwiema najbardziej utytułowanymi drużynami włoskimi. To wg twoich ocen po pierwszych meczach tych zawodników od długiego czasu po porażce z Piacenza to nadajemy się najwyżej do Serie C..

:angry:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 11:35

Orochimaru pisze:Zacznę od tych, których chcę pochwalić - Molinaro, Ekdal i Rossi.
Ja dołożyłbym jeszcze Iaquinte i Marchionniego.
Vincenzo w pierwszym meczu może nie zachwycił, ale już w drugim pokazał na co go stać. Strzela bramkę w (prawie) każdym meczu. Oby tak do ostatniego meczu tego sezonu :D. Marchionni bramka i asysta w meczu z Milanem... Dobrze zagrał wczoraj, nie wiem czy nie lepiej niż Camoranessi, więc na prawej pomocy będziemy mieć ciekawą rywalizację.
Turniej wygrał Milan. Ale czy cieszylibyśmy się, gdyby to w meczu lub karnych z Milanem wygrał Inter? Dla mnie liczy się tylko to 1:0 z wspomnianym Interem. Potyczkę z Milanem zawsze traktuję inaczej niż tę z Interem, dlatego jakoś mnie to nie wzrusza, że mieliśmy wczoraj drugie, a nie pierwsze miejsce.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 12:12

Bobek1991 pisze:
bolec_juve pisze:Seedorf zaskoczył 2 razy też takie gole z przypadku troche, troche szczęściem
To wg ciebie były przypadkowe gole? :roll: Najbardziej przypadkowy był Marchionniego, który się w ogóle nie spodziewał, odbiła się rykoszetem po czym trafiła do niego, ale zachował się bardzo dobrze, świetny refleks :)
bolec_juve pisze:ale Milan nie potrafił wygrać meczu i to mnie cieszy bo to znaczy że nie są znowu tacy dobrzy jak wsyzscy mówią (wiem że nie było kilku zawodników ale to w każdym zespole)
Po czym to oceniasz? :roll: Po drugim sparingu Milanu w tym sezonie?
żal...
My przegraliśmy swój drugi sparing z drugoligowcem, Milan wygrał z dwiema najbardziej utytułowanymi drużynami włoskimi. To wg twoich ocen po pierwszych meczach tych zawodników od długiego czasu po porażce z Piacenza to nadajemy się najwyżej do Serie C..

:angry:
Po 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiej :bravo: Druga bramka to niefortunne wybicie Momo i akurat pod nogi Clarenca.
Po 2.Karne top loteria i każdy to wie a Milan nie potrafił wygrać w normalnym czasie tak jak np. My z Interem. A nie obchodzi mnie to czy to jest ich 2 sparing czy 789 bo to kiedy drużyna zacznie sie przygotowywać do sezonu to jest ich sprawa mają do rozegrania trofeum i czy zaczą dzień przed tym trofeum przygotowania do sezonu czy miesiąc to zależy tylko od nich.Pozatym w pierwszym sparingu 23 Lipca Milan też zremisował i to z drużyną z Serie C1/A ale nieeee przecież to był ich pierwszy mecz i zawodnicy nie byli wypoczęci i wogóle bla bla bla bo przecież My byliśmy w 100% ekipą gotową przed meczem z Mezzocoroną wygranym 7:1 (woooow w pierwszym meczu wygraliśy 7:1 :shock: :shock: )
Po 3. Po czytaniu twojego posta zastanawiam sie czy ty kibicujesz Juve bo bronisz Milan jakbyś ich wielbił.

I jeszcze do pogrubionego w cytacie.Sezon się jeszcze nie rozpoczął panie wiem wszystko o Milanie trwają dopiero przygotowania do Sezonu 08/09 tzw. Pre-Season.

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:11

Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:

Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.

W tym turnieju były dwa pkt za wygraną i jeden za przegraną, czyli tabela wygląda tak:

1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.

winnik09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:14

ma może ktoś link do bramek żeby pobrac na komputer?? jest to w ogóle w internecie

:D:P tylko JUVE:D:P
Orochimaru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:20

slay_mac pisze:Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:

Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.

W tym turnieju były dwa pkt za wygraną i jeden za przegraną, czyli tabela wygląda tak:

1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
W tym turnieju były 2 pkt za wygranie w karnych a 3 pkt za zwycięstwo w regulaminowym czasie. A poza tym co inter wygrał że ma 2 pkt??
1pkt przyznaje się przegranemu w rzutach karnych. Przegrany w regulaminowym czasie nie dostaje nic.

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:30

Podobała mi się gra Bianconerich. Jak dla mnie najlepsi byli Tiago, Nedved, Marcchionni, Mellberg, Rossi, Ekdal, Molinaro i Iaquinta.
Oby tak dalej! Z meczu na mecz co raz lepiej :-)

P.S. Alex Del Piero jak zwykle śpi na początku sezonu :-P Musi się obudzić, bo póki co wstrzymuje akcje.

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:33

Rossi też nieźle wymiatał, a Alex pewnie posiedzi na ławce do póki sie nie przebudzi :D

!!! Juventus Per Sempre !!!
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 14:42

winnik09 pisze:ma może ktoś link do bramek żeby pobrac na komputer?? jest to w ogóle w internecie
http://eurogoal.pl/news.php?readmore=2053

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 15:18

slay_mac pisze:Na Juvepoland jest błąd z tabelą końcową:

Tabela końcowa:
1. Milan 4 pkt.
2. Juventus 4 pkt.
3. Inter 1 pkt.

1. Milan 4 pkt.
2. Juve 3 pkt.
3. Inter 2 pkt.
no i tu się mylisz. Za wygraną bez karnych są 3 pkt., przegraną 0. Za zwycięstwo w karnych są 2 pkt., a za porażkę 1 pkt. Przelicz wszystko jeszcze raz i przyznaj, że na JP nie ma błędu :snooty:

winnik09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 16:06

kedzier pisze:
winnik09 pisze:ma może ktoś link do bramek żeby pobrac na komputer?? jest to w ogóle w internecie
http://eurogoal.pl/news.php?readmore=2053
Ogromne dzieki o to właśnie chodziło. Swoją drogą bardzo dobra stronka :P

:D:P tylko JUVE:D:P
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 16:33

Macie może jakiś filmik ukazujący ex-trenera Juve pokazującego środkowy palec do kibiców Juve :?:

źródło: www.solojuve.com

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 16:45

bolec_juve pisze:
Po 1. Pierwszy Gol Seedorfa po rękach Buffona i od słupka...aha czyli Seedorf tak chciał odrazu, wiedział że Buffon odbije piłke pechowo w słupek(no ale fakt że był mocny strzał)...ale OK gratulacje ty przecież wiesz lepiej :bravo: Druga bramka to niefortunne wybicie Momo i akurat pod nogi Clarenca.
Po 2.Karne top loteria i każdy to wie a Milan nie potrafił wygrać w normalnym czasie tak jak np. My z Interem. A nie obchodzi mnie to czy to jest ich 2 sparing czy 789 bo to kiedy drużyna zacznie sie przygotowywać do sezonu to jest ich sprawa mają do rozegrania trofeum i czy zaczą dzień przed tym trofeum przygotowania do sezonu czy miesiąc to zależy tylko od nich.Pozatym w pierwszym sparingu 23 Lipca Milan też zremisował i to z drużyną z Serie C1/A ale nieeee przecież to był ich pierwszy mecz i zawodnicy nie byli wypoczęci i wogóle bla bla bla bo przecież My byliśmy w 100% ekipą gotową przed meczem z Mezzocoroną wygranym 7:1 (woooow w pierwszym meczu wygraliśy 7:1 :shock: :shock: )
Po 3. Po czytaniu twojego posta zastanawiam sie czy ty kibicujesz Juve bo bronisz Milan jakbyś ich wielbił.

I jeszcze do pogrubionego w cytacie.Sezon się jeszcze nie rozpoczął panie wiem wszystko o Milanie trwają dopiero przygotowania do Sezonu 08/09 tzw. Pre-Season.
Hahahaha :D
Dobra zostwamy to tak jak jest nie będe się wdawał w dyskuje z tobą, nawet nie pdoałeś argumentów porządnych przemawiających za twoją racją. Żadnych! Dobra, ty masz racje, wiesz lepiej, jesteś wielkim kibicem a ja kibicuje Milanowi Interowi, Romie i w ogóle wszystklim oprócz Juve. Nie mam ochoty i potrzeby się rozpisywać i komentować twojej kolejnej wypowiedz bo to nie ma celu, ty zawsze znajdziesz jakies argumenty które myslisz ze beda przemawiały za tobą. Więc nie ma sensu, uważaj jak chcesz

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2008, 17:45

white_wolv pisze:no i co na tej podstawie twierdzisz ?
twierdze, że David gra gorzej i trzeba coś z tym zrobić, o ile nie chce trafić na ławkę.
white_wolv pisze:czekaj, czekaj..czy to nie Ty przypadkiem odsylales Alexa gdy mielismy Ibre w skladzie ?
'cygan' był lepszy więc moje odsyłanie dp było jak najbardziej uzasadnione. Capello tak robił i sięgneliśmy po scudetto. swoją drogą wypominanie mi tego jest śmieszne.
white_wolv pisze:Ahaaa...to ja juz wiem czemu teraz tu tak rzadko pisujesz.
o tak, rozgryzłeś mnie mistrzu /o\ nie ma tu atmosfery i coraz mniej ciekawych ludzi, wole sj.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zablokowany