Carlo Sant'Albano nowym dyrektorem generalnym JUVE
- Tombalu
- Juventino
Już wczesniej pisałem o mojej opinii w temacie nowego zarządu JUVE ja to widze tak:
Stanowisko Prezesa - Platini, V-ce Zoff, Dyr generalny - transfery Vialli, trener Deschamps.
Dlaczego wlasnie tacy ludzie? Juve musi wrocić do swoich korzeni i tradycji - by oczyscic swoje srodowisko! W przypadku degradacji do Serie B niebędne jest podjecie radykalnych kroków celem oczyszczenia klubu. A Capello mimo, że jest dla mnie dobrym trenerem, jest i bedzie we włoszech kojarzony z poprzednim układem!
Dlatego taki a nie inny skałd zarzadu Juve i obsada trenera!
Edit:) Alessio Secco, dotychczasowy kierownik drużyny, został nowym dyrektorem sportowym Juventusu.
ups - raczej moje zyczenia nie zostaną spełnione
Stanowisko Prezesa - Platini, V-ce Zoff, Dyr generalny - transfery Vialli, trener Deschamps.
Dlaczego wlasnie tacy ludzie? Juve musi wrocić do swoich korzeni i tradycji - by oczyscic swoje srodowisko! W przypadku degradacji do Serie B niebędne jest podjecie radykalnych kroków celem oczyszczenia klubu. A Capello mimo, że jest dla mnie dobrym trenerem, jest i bedzie we włoszech kojarzony z poprzednim układem!
Dlatego taki a nie inny skałd zarzadu Juve i obsada trenera!
Edit:) Alessio Secco, dotychczasowy kierownik drużyny, został nowym dyrektorem sportowym Juventusu.
ups - raczej moje zyczenia nie zostaną spełnione
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A czego ty sie spodziewales? Mutu to napastnik od zawsze(takie jest moje zdanie) i jego miejsce jest w ataku... a tymczasem ponoc pierwszy raz przez caly sezon gral jako boczny pomocnik.. to tez nie mogl pokazac swoich pelnych umiejetnosci(chociaz zle nie wypadl)... podobnie bylo z Henrym... chciali go przekabacic w Juve na bocznego pomocnika.. i kompletnie sobie z tym nie radzil.. dlatego tez byl to jeden z powodow jego roztania z Juve, a sami teraz widzimy jakim jest dobrym napastnikiem... Mutu powinien grac na ataku!!Mr Cezary pisze:Mutu? Ja bym za nim nie płakał. Więcej spodziewałem się po takim zawodniku, a tymczasem zawiódł mnie nieoczekiwanie.
A co do Carlo Sant'Albano to oby wyprowadzil Juve z tego bagna... trzymam kciuki... jezeli chodzi o Alessio Secco to troche mlody i wydaje mi sie ze tymczasowy.. chociaz razem z Capello(mam takie wrazenie ze Capello chce chyba zostac w Juve jakims guru... ) mogą cos stworzyc...
<Juventus Semper Fidelis>
- Tombalu
- Juventino
Koledzy Gamber i Mr Cezary ten watek dotyczy raczej zarzadu JUVE a wy się rozpisujecie o taktyce i Mutu
A wracajac do podstawowego tematu - Alessio Secco, raczej bedzie tylko pomocnikiem Capello przy transferach, a Fabio chce miec podobną role do trenerów z wysp. Całkiem ciekawe rozwiązanie, ale czy we wloszech sie sprawdzi i czy Capello da sobie rade? Mam nadzieje, że tak - tylko sie zastanawiam co w sytuacji gdy zostaniemy zdegradowani do Serie B??

A wracajac do podstawowego tematu - Alessio Secco, raczej bedzie tylko pomocnikiem Capello przy transferach, a Fabio chce miec podobną role do trenerów z wysp. Całkiem ciekawe rozwiązanie, ale czy we wloszech sie sprawdzi i czy Capello da sobie rade? Mam nadzieje, że tak - tylko sie zastanawiam co w sytuacji gdy zostaniemy zdegradowani do Serie B??
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
Alessio Secco został dyrektorem spotowym Juventusu ... to było do przewidzenia ....
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7863
Fabio Capello oprócz faktu ,że jest trenerem Juve ,miałby rzekomo zostać również nominowany na stanowisko menagera klubu ( na oficjalnej stronie póki co ta informacja nie została potwierdzona )
..... i właśnie została zdementowana przez samego Capello ... , ale podobno Juventus robi takie przymiarki ... hm , co wy na to ?
http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96324.html
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7863
Fabio Capello oprócz faktu ,że jest trenerem Juve ,miałby rzekomo zostać również nominowany na stanowisko menagera klubu ( na oficjalnej stronie póki co ta informacja nie została potwierdzona )
..... i właśnie została zdementowana przez samego Capello ... , ale podobno Juventus robi takie przymiarki ... hm , co wy na to ?
http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96324.html
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- juveman7
- Juventino
I bardzo dobrze.Trzeba odbudowywać pomału Juventus bo ostatnio ciężko upadł. Oby gośc znał się na robocie i poukładał wszystko.
Uważam że powinien dać sobię radę z prowadzeniem Juve, bo przecierz byle kogo by nie zatrudnili. Ciekawe jak będzie prowadził system transferowy i jakich zawodników będzie chciał przyprowadzić do bianconerich. Musimy jeszcze chwilę zaczekać, aby zaspokoić naszą ciekawośc.
Uważam że powinien dać sobię radę z prowadzeniem Juve, bo przecierz byle kogo by nie zatrudnili. Ciekawe jak będzie prowadził system transferowy i jakich zawodników będzie chciał przyprowadzić do bianconerich. Musimy jeszcze chwilę zaczekać, aby zaspokoić naszą ciekawośc.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- BartekGajda9
- Juventino
Juventus napewno wybrał człowieka odpowiedniego na to miejsce.
Miejmy nadzieję, że będzie godnie wypełniał zadania powierzonej mu funkcji w klubie. Niech wreszcie zacznię się przebudowa Juve, przebudowa na LEPSZE :-D
Miejmy nadzieję, że będzie godnie wypełniał zadania powierzonej mu funkcji w klubie. Niech wreszcie zacznię się przebudowa Juve, przebudowa na LEPSZE :-D
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Michal87
- Juventino
Zobaczcie to:
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=53609
Elkann powiedział że następcą Franzo Grande Stevens'a będzie były wielki Juventino :!: Ciekawe kto
Elkann powiedział że następcą Franzo Grande Stevens'a będzie były wielki Juventino :!: Ciekawe kto

- juverm
- Juventino
HmmmmmmmmJuveForever10 pisze:Zobaczcie to:

EDIT:
No ale nieźle u nas grał i był naszym zawodnikiem, czyli był JuventinoPavon pisze:A jaki z Bońka Juventino? Szoku nie doznasz bo to nie będzie on.juverm pisze: Dostałbym szoku jakby nastepcą okazał sie Zibi Boniek

Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, 22:16 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tombalu
- Juventino
Chyba jednak moje prośby zostaną wysłuchane
Wczoraj pisałem, że JUVE musi wrocić do swoich korzeni
a dzis takie info o Prezydencie
John Elkann jest młody ale po wypowiedzi mozna wnioskowac, że szanuje tradycje i historie JUVE - tak trzymaj!!
Typowałem na na wazne stanowistko Platiniego, ale wybór Gianluca Vialli badź Dino Zoff bardzo mnie ucieszy i zadowoli. Ale jak mialbym dokonac wyboru to Prezydent - Dino Zoff, a Dyr generalny - transfery Gianluca Vialli

Typowałem na na wazne stanowistko Platiniego, ale wybór Gianluca Vialli badź Dino Zoff bardzo mnie ucieszy i zadowoli. Ale jak mialbym dokonac wyboru to Prezydent - Dino Zoff, a Dyr generalny - transfery Gianluca Vialli