Carlo Sant'Albano nowym dyrektorem generalnym JUVE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 22:25

Już wczesniej pisałem o mojej opinii w temacie nowego zarządu JUVE ja to widze tak:

Stanowisko Prezesa - Platini, V-ce Zoff, Dyr generalny - transfery Vialli, trener Deschamps.

Dlaczego wlasnie tacy ludzie? Juve musi wrocić do swoich korzeni i tradycji - by oczyscic swoje srodowisko! W przypadku degradacji do Serie B niebędne jest podjecie radykalnych kroków celem oczyszczenia klubu. A Capello mimo, że jest dla mnie dobrym trenerem, jest i bedzie we włoszech kojarzony z poprzednim układem!

Dlatego taki a nie inny skałd zarzadu Juve i obsada trenera!

Edit:) Alessio Secco, dotychczasowy kierownik drużyny, został nowym dyrektorem sportowym Juventusu.

ups - raczej moje zyczenia nie zostaną spełnione

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 23:20

Mr Cezary pisze:Mutu? Ja bym za nim nie płakał. Więcej spodziewałem się po takim zawodniku, a tymczasem zawiódł mnie nieoczekiwanie.
A czego ty sie spodziewales? Mutu to napastnik od zawsze(takie jest moje zdanie) i jego miejsce jest w ataku... a tymczasem ponoc pierwszy raz przez caly sezon gral jako boczny pomocnik.. to tez nie mogl pokazac swoich pelnych umiejetnosci(chociaz zle nie wypadl)... podobnie bylo z Henrym... chciali go przekabacic w Juve na bocznego pomocnika.. i kompletnie sobie z tym nie radzil.. dlatego tez byl to jeden z powodow jego roztania z Juve, a sami teraz widzimy jakim jest dobrym napastnikiem... Mutu powinien grac na ataku!!

A co do Carlo Sant'Albano to oby wyprowadzil Juve z tego bagna... trzymam kciuki... jezeli chodzi o Alessio Secco to troche mlody i wydaje mi sie ze tymczasowy.. chociaz razem z Capello(mam takie wrazenie ze Capello chce chyba zostac w Juve jakims guru... ) mogą cos stworzyc...

<Juventus Semper Fidelis>
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 23:27

Wporządku Gamber. Zgadzam się, że Mutu powinien grać w ataku. Ale skoro Capello go tam nie widzi, to po co on nam na skrzydle? :doh:

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 13:03

Koledzy Gamber i Mr Cezary ten watek dotyczy raczej zarzadu JUVE a wy się rozpisujecie o taktyce i Mutu :)

A wracajac do podstawowego tematu - Alessio Secco, raczej bedzie tylko pomocnikiem Capello przy transferach, a Fabio chce miec podobną role do trenerów z wysp. Całkiem ciekawe rozwiązanie, ale czy we wloszech sie sprawdzi i czy Capello da sobie rade? Mam nadzieje, że tak - tylko sie zastanawiam co w sytuacji gdy zostaniemy zdegradowani do Serie B??

Obrazek
CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 16:03

Alessio Secco został dyrektorem spotowym Juventusu ... to było do przewidzenia ....

http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7863

Fabio Capello oprócz faktu ,że jest trenerem Juve ,miałby rzekomo zostać również nominowany na stanowisko menagera klubu ( na oficjalnej stronie póki co ta informacja nie została potwierdzona )
..... i właśnie została zdementowana przez samego Capello ... , ale podobno Juventus robi takie przymiarki ... hm , co wy na to ?

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 96324.html

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 17:07

I bardzo dobrze.Trzeba odbudowywać pomału Juventus bo ostatnio ciężko upadł. Oby gośc znał się na robocie i poukładał wszystko.
Uważam że powinien dać sobię radę z prowadzeniem Juve, bo przecierz byle kogo by nie zatrudnili. Ciekawe jak będzie prowadził system transferowy i jakich zawodników będzie chciał przyprowadzić do bianconerich. Musimy jeszcze chwilę zaczekać, aby zaspokoić naszą ciekawośc.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 18:32

Juventus napewno wybrał człowieka odpowiedniego na to miejsce.
Miejmy nadzieję, że będzie godnie wypełniał zadania powierzonej mu funkcji w klubie. Niech wreszcie zacznię się przebudowa Juve, przebudowa na LEPSZE :-D

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 20:06

Zobaczcie to:

http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=53609

Elkann powiedział że następcą Franzo Grande Stevens'a będzie były wielki Juventino :!: Ciekawe kto :?:

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 21:27

JuveForever10 pisze:Zobaczcie to:

http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=53609

Elkann powiedział że następcą Franzo Grande Stevens'a będzie były wielki Juventino :!: Ciekawe kto :?:
Hmmmmmmmm :?: Modle się żeby był to Zoff :P Bardzo go lubię i szanuje. Dostałbym szoku jakby nastepcą okazał sie Zibi Boniek :rotfl:

EDIT:
Pavon pisze:
juverm pisze: Dostałbym szoku jakby nastepcą okazał sie Zibi Boniek
A jaki z Bońka Juventino? Szoku nie doznasz bo to nie będzie on.
No ale nieźle u nas grał i był naszym zawodnikiem, czyli był Juventino :P Ale to że zdrajca mówi tylko o Romie to inna sprawa (za to go nienawidze) :twisted:
Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, 22:16 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 21:55

juverm pisze: Dostałbym szoku jakby nastepcą okazał sie Zibi Boniek
A jaki z Bońka Juventino? Szoku nie doznasz bo to nie będzie on.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2006, 22:36

Chyba jednak moje prośby zostaną wysłuchane :) Wczoraj pisałem, że JUVE musi wrocić do swoich korzeni :) a dzis takie info o Prezydencie :) John Elkann jest młody ale po wypowiedzi mozna wnioskowac, że szanuje tradycje i historie JUVE - tak trzymaj!!

Typowałem na na wazne stanowistko Platiniego, ale wybór Gianluca Vialli badź Dino Zoff bardzo mnie ucieszy i zadowoli. Ale jak mialbym dokonac wyboru to Prezydent - Dino Zoff, a Dyr generalny - transfery Gianluca Vialli

Obrazek
ODPOWIEDZ