...

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mich111

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 14:36

świetny filmik.......krotki ale bardzo dynamczny. extraa. mam prosbe. mołbyś podac tytuł a może link do piosenki której użyłeś do podkładu - jest świetna. super pasuje do tego filmiku... więcej takich dzieł :)
PROSZE O INFORMACJE O PIOSENKCE Z PODKŁADU
dzieki
FORZA JUVE

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 18:34

Dzięki za komentarze ;) Może jeszcze ktos sie skusi :) :?: :P

ziba pisze:Mam pytanie , jaki tutul ma ten utwór w tej kompili bo bardzo mi sie podoba ???
ziba pisze:mam prosbe. mołbyś podac tytuł a może link do piosenki której użyłeś do podkładu - jest świetna. super pasuje do tego filmiku... więcej takich dzieł Smile
PROSZE O INFORMACJE O PIOSENKCE Z PODKŁADU
Muza:
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... k=transfer

.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 19:51

Ej no :!: Na taki filmik czekałem :D Bajeranckie tricki 8) Szczególnie podobał mi się trick jakiegoś Turka w meczu Turcja - Brazylia, chodzi mi o przerzucenie piłki nad sobą :D. Ale i tak nic nie pobije początku :) Alex RLZ :) Muzyka też niczego sobie.

Ogólnie ocenka 6-/6. Ten minus za troszeczkę przesadzone efekty.

Pozdro

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2006, 17:11

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:10 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 22:32

Wielkie brawa dla Ciebie Radeek :bravo: . Widać, że dużo majstrowałeś w Vegasie i od ostatniej kompilacji zrobiłeś naprawdę duży progres. Niezwykle trudno jest utrzymać poziom (w Twoim wypadku bardzo wysoki poziom), a jeszcze trudniej go podwyższyć. Gratuluje.

Uważam, że filmiku nie powstydziliby się najlepsi kompilatorzy na świecie. Bardzo dobra muzyka, która idealnie "zespoiłeś" z obrazem. Materiały również świetne, a to dlatego, że nie są to już oklepane i widziane przez wszystkich tricki. Patrząc na tak świetne zagrania i Twoją wspaniałą robotę można żałować, że kompilacja trwa tylko minutkę :wink: .

Żeby nie było, że tylko Ci słodzę to przyczepie się do napisu "Powracamy", który jest troszke nieczytelny :P . Z tego powodu dam Ci malutki minusik i moja ocena to 6-/6 :wink: . Po takim zachęceniu i promocji, myśle, że wiele osób chętnie odwiedzi tę stronę 8) .
JuveFanik pisze:Mateusszek jak tam Twoja praca?? :prochno:
Gdyby nie dwutygodniowa przerwa i kłopoty z kompem już pewnie byś ją obejrzał :|

ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 09:27

A jakbys byl taki mily to podaj jeszcze wykonawce tego utworu, a co do kompilacji to naprawde dobra robota.Życze powodzenia przy następnych pracach.

LDP
ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 11:31

Wiec tak, wydaje mi sie ze w intrze do strony eurogoal powinny byc bramki, a tym czasem sa zwody (ale jakie zwody :-D ) i tez ladnie to wszystko wyglada :D Jesli chodzi o sama prezentacje to co tu sie duzo rozpisywac...kozak. Serdeczne pozdrowienia dla tworcy tej komplikacji i mam nadzieje, ze to nie ostatni tego typu majstersztyk.

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 11:48

:bravo:

Elegancko! Naprawdę, jeśli ktoś obejrzy Twoją pracę, to od razu ma ochotę wskoczyć na podany adres, a chyba o to Tobie chodziło :wink: Jedna z lepszych prac od dłuższego czasu, choć oczywiście nie urzekła mnie tak jak "Will great Del Piero come back" :prochno:

Super muzyka, fajne zwody, wszystko zgrane. No i to co najbardziej mnie ucieszyło: jako pierwszy na ekranie pokazuje się... Alex :dance:

Moja skromna ocena: 6-. Minus za to, że film trwa tak krótko (oczywiście, jeśli chodzi o into, jest w sam raz) 8)

:bravo:

Lord_Chaos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 12:53

No niestety mi sie to nie podoba. Za duzo efektow muzyka dobrana bardzo dobrze ale efekty psuja wszystko nie wiem czym sie tak podniecacie. Sory jak dla mnie to jest mizerne niezbyt milo sie to oglada. Ale to jest tylko moje zdanie.

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 15:11

Szczerze mówiąc to mi się owy film także nie podoba. Jest krótki, przebajeżony(przeszkadza to wręcz w oglądaniu). Myślałem, że skoro jest taki kruciutki to mat. w nim zawarte będą miodem dla kolekcjonera - przeliczyłem się(większość z nich mam na PC). Dołączam się do Lorda - nie wiem czym się tak podniecacie? Żadna rewelacja.

Muzyka: 9/10
Jakość/ilość mat: 4+/10
Frajda: 4+/10
OCENA: 5+

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 01:44

Lord_Chaos pisze:No niestety mi sie to nie podoba. Za duzo efektow muzyka dobrana bardzo dobrze ale efekty psuja wszystko nie wiem czym sie tak podniecacie. Sory jak dla mnie to jest mizerne niezbyt milo sie to oglada. Ale to jest tylko moje zdanie.
Chłopie, ale to jest promo! I jako promo jest to Świetne!

Obrazek
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 15:42

Powiem tak poprostu arcydzieło :D dla mnie pod kazdym wzgledem doskonałe.

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:20

napiszcie mi jak ściągnąć ten filmik bo coś się nie łapie na tym serverze

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 16:01

Splimer pisze:napiszcie mi jak ściągnąć ten filmik bo coś się nie łapie na tym serverze
Dodałem nowy link... ;)

Niebawem wrzuce jakies nowe prace.

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 14:54

Już rok tu nic nie pisałem :P

Dodam jakieś moje 2 stare kompilacje...rboUpload.com[/URL]
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:36 przez rad3k88, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ