...
- mich111
- Juventino
świetny filmik.......krotki ale bardzo dynamczny. extraa. mam prosbe. mołbyś podac tytuł a może link do piosenki której użyłeś do podkładu - jest świetna. super pasuje do tego filmiku... więcej takich dzieł 
PROSZE O INFORMACJE O PIOSENKCE Z PODKŁADU
dzieki
FORZA JUVE

dzieki
FORZA JUVE
- rad3k88
- Juventino
Dzięki za komentarze
Może jeszcze ktos sie skusi

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... k=transfer
.

ziba pisze:Mam pytanie , jaki tutul ma ten utwór w tej kompili bo bardzo mi sie podoba ???
Muza:ziba pisze:mam prosbe. mołbyś podac tytuł a może link do piosenki której użyłeś do podkładu - jest świetna. super pasuje do tego filmiku... więcej takich dzieł Smile
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... k=transfer
.
- juverm
- Juventino
Ej no :!: Na taki filmik czekałem
Bajeranckie tricki 8) Szczególnie podobał mi się trick jakiegoś Turka w meczu Turcja - Brazylia, chodzi mi o przerzucenie piłki nad sobą
. Ale i tak nic nie pobije początku
Alex RLZ
Muzyka też niczego sobie.
Ogólnie ocenka 6-/6. Ten minus za troszeczkę przesadzone efekty.
Pozdro

Ogólnie ocenka 6-/6. Ten minus za troszeczkę przesadzone efekty.
Pozdro

- JuventinoPS
- Juventino
- Mateo
- Juventino
Wielkie brawa dla Ciebie Radeek
. Widać, że dużo majstrowałeś w Vegasie i od ostatniej kompilacji zrobiłeś naprawdę duży progres. Niezwykle trudno jest utrzymać poziom (w Twoim wypadku bardzo wysoki poziom), a jeszcze trudniej go podwyższyć. Gratuluje.
Uważam, że filmiku nie powstydziliby się najlepsi kompilatorzy na świecie. Bardzo dobra muzyka, która idealnie "zespoiłeś" z obrazem. Materiały również świetne, a to dlatego, że nie są to już oklepane i widziane przez wszystkich tricki. Patrząc na tak świetne zagrania i Twoją wspaniałą robotę można żałować, że kompilacja trwa tylko minutkę
.
Żeby nie było, że tylko Ci słodzę to przyczepie się do napisu "Powracamy", który jest troszke nieczytelny
. Z tego powodu dam Ci malutki minusik i moja ocena to 6-/6
. Po takim zachęceniu i promocji, myśle, że wiele osób chętnie odwiedzi tę stronę 8) .

Uważam, że filmiku nie powstydziliby się najlepsi kompilatorzy na świecie. Bardzo dobra muzyka, która idealnie "zespoiłeś" z obrazem. Materiały również świetne, a to dlatego, że nie są to już oklepane i widziane przez wszystkich tricki. Patrząc na tak świetne zagrania i Twoją wspaniałą robotę można żałować, że kompilacja trwa tylko minutkę
Żeby nie było, że tylko Ci słodzę to przyczepie się do napisu "Powracamy", który jest troszke nieczytelny

Gdyby nie dwutygodniowa przerwa i kłopoty z kompem już pewnie byś ją obejrzałJuveFanik pisze:Mateusszek jak tam Twoja praca??![]()

- ulin
- Juventino
Wiec tak, wydaje mi sie ze w intrze do strony eurogoal powinny byc bramki, a tym czasem sa zwody (ale jakie zwody :-D ) i tez ladnie to wszystko wyglada
Jesli chodzi o sama prezentacje to co tu sie duzo rozpisywac...kozak. Serdeczne pozdrowienia dla tworcy tej komplikacji i mam nadzieje, ze to nie ostatni tego typu majstersztyk.

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- mesju
- Qualità Juventino

Elegancko! Naprawdę, jeśli ktoś obejrzy Twoją pracę, to od razu ma ochotę wskoczyć na podany adres, a chyba o to Tobie chodziło

Super muzyka, fajne zwody, wszystko zgrane. No i to co najbardziej mnie ucieszyło: jako pierwszy na ekranie pokazuje się... Alex

Moja skromna ocena: 6-. Minus za to, że film trwa tak krótko (oczywiście, jeśli chodzi o into, jest w sam raz) 8)

- Lord_Chaos
- Juventino
No niestety mi sie to nie podoba. Za duzo efektow muzyka dobrana bardzo dobrze ale efekty psuja wszystko nie wiem czym sie tak podniecacie. Sory jak dla mnie to jest mizerne niezbyt milo sie to oglada. Ale to jest tylko moje zdanie.
- Axel
- Juventino
Szczerze mówiąc to mi się owy film także nie podoba. Jest krótki, przebajeżony(przeszkadza to wręcz w oglądaniu). Myślałem, że skoro jest taki kruciutki to mat. w nim zawarte będą miodem dla kolekcjonera - przeliczyłem się(większość z nich mam na PC). Dołączam się do Lorda - nie wiem czym się tak podniecacie? Żadna rewelacja.
Muzyka: 9/10
Jakość/ilość mat: 4+/10
Frajda: 4+/10
OCENA: 5+
Muzyka: 9/10
Jakość/ilość mat: 4+/10
Frajda: 4+/10
OCENA: 5+
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Kosior
- Juventino
Chłopie, ale to jest promo! I jako promo jest to Świetne!Lord_Chaos pisze:No niestety mi sie to nie podoba. Za duzo efektow muzyka dobrana bardzo dobrze ale efekty psuja wszystko nie wiem czym sie tak podniecacie. Sory jak dla mnie to jest mizerne niezbyt milo sie to oglada. Ale to jest tylko moje zdanie.