...
- KINIEK
- Juventino
Jak dla mnie to ta kompilacja jest chyba jedną z najlepszych jakie widziałem, głównie chodzi o to, że zrobiona jest świetnie od strony technicznej, forma doskonała. Może nie jest to typowo kompilacja prezentująca umiejętności samych piłkarzy a bardziej popis umiejętności kompilatora ale bardzo mi się podobała, 6 się należy :twisted: Jakby jakość była lepsza to można by pomyśleć że to jakieś z spece z Nike albo Adidasa zrobiły 

- Swider10
- Juventino
Komplikacjan naprawde dobra choć nie jest za długa to bardzo dobrze ukazuje umiejętności jej tworcy:) Gratulacje za dobrze wykonaną robote i powodzenia w przyszłym tworzeniu komplikacji.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- juveman7
- Juventino
No po prostu takie kompilacje fajnie się ogląda. Dobra muza i fajne efekty. Widać w niej że umiejętności twórcy filmu są bardzo duże. Nie moge się doczekać kolejnych kompilek. Żeby następne filmy były tak dobre jak ten i żeby były dłuuuuuuuuższe.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Szymek
- Juventino
Kompilacja wspaniała, zresztą wszystkie twoje dzieła są naprawdę bardzo dobre. Podoba mi się dynamika, muzyka, materiały poprostu wszystko. Myślę, że jest to jedna z najlepszych kompilek jakie widziałem, możliwe, że najlepsza. Naprawdę, kawał świetnej roboty!
Pozdro Radek
Adio.
Pozdro Radek
Adio.
- Robert 10
- Juventino
Wyśmienita kompilacja, na prawde dobra robota.
Muzyka dobrze dobrana. Dużo fajnych materiałów zebrałeś.
Twoje kompilacje zawsze są na najwyższym poziomie. Mam nadzieję zę Twoja następna bedzie jeszcze lepsza i dłuższa przy okazji. 

- Mr Cezary
- Juventino
Intro naprawdę wymiata
Jest dynamiczne, efektowne i w dodatku są w nim nasi
(Alex). Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła. Mam tylko pytanie: czy na tym intro się skończy? Czy może stworzysz do tego całą kompilację o piłkarskich trikach, bo takie się najlepiej ogląda 

- rad3k88
- Juventino
Hmmmm...Mr Cezary pisze:na tym intro się skończy? Czy może stworzysz do tego całą kompilację o piłkarskich trikach, bo takie się najlepiej ogląda

Początkowo miało być same promo mające na celu przypomnienie iż eurogoal powraca. Ale myśle że pomysł ze zrobieniem całej kompilacji jest dobry ;p i chyba z niego skorzystam

Pozdrawiam i dziękuję za komentarze ...

- Railis
- Qualità Juventino
Ostatnio powstało parę średnich kompilacji. Forum pod tym względem podupadło na poziomie. Dawno nie powstało nic dobrego.
Na szczęście teraz wreszcie zauważyłem przebłysk maestrii. To intro, bo do pełnej kompilacji troszkę brakuje (tematu itp) ukazało cało piękno jakie może pokazać utalentowany kompilator. Głównie chodzi o zgranie muzyki z video. Tu wszystko zostało ukazane wręcz idealnie. Jeżeli się nie dało w przejściu klipów to dałeś efekt błysku. No co będę dalej pisać.
Powodzenia w dalszych pracach. Należy trzymać poziom (wysoki poziom) forum, a tacy userzy jak ty to potrafią.
POZDRAWIAM
edit:
Z góry traktuje się ze gość posklejał klipy i wrzucił muzykę w tło. Bo pasuje.
Jeżeli cię uraziłem to przepraszam, no ale trzeba tez dokładniej formułować zdania, bo są osoby "ja" co mogą inaczej przeczytać.
Na szczęście teraz wreszcie zauważyłem przebłysk maestrii. To intro, bo do pełnej kompilacji troszkę brakuje (tematu itp) ukazało cało piękno jakie może pokazać utalentowany kompilator. Głównie chodzi o zgranie muzyki z video. Tu wszystko zostało ukazane wręcz idealnie. Jeżeli się nie dało w przejściu klipów to dałeś efekt błysku. No co będę dalej pisać.
Powodzenia w dalszych pracach. Należy trzymać poziom (wysoki poziom) forum, a tacy userzy jak ty to potrafią.
POZDRAWIAM
Kiedy ludzie zrozumiecie, że nie dopasowywuje się muzyki do filmiku, lecz tworzy się filmik do muzyki. Tak żeby z nią się zgrywał. Muzyka z Video się sama nie zgra i trzeba na to poświęcić dużo czasu i włożyć jeszcze więcej pracy.Mr Cezary pisze:Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
edit:
Spokojnie. Nie rzucaj się tak strasznie. Może w sumie rzeczywiście przesadziłem, ale zdanie: Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.Mr Cezary pisze:Masz jakieś kompleksy? Umiesz czytać? Napisałem, że muzyka pasuje do do tego co oglądamy A Ty mi tu wyjeżdżasz z tym, że to filmik się dopasowuje do muzyki... Czy ja gdzieś napisałem, że tak nie jest? Szukasz dziury w całym i tylerailis pisze:Kiedy ludzie zrozumiecie, że nie dopasowywuje się muzyki do filmiku, lecz tworzy się filmik do muzyki. Tak żeby z nią się zgrywał. Muzyka z Video się sama nie zgra i trzeba na to poświęcić dużo czasu i włożyć jeszcze więcej pracy.Mr Cezary pisze:
Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
Z góry traktuje się ze gość posklejał klipy i wrzucił muzykę w tło. Bo pasuje.
Jeżeli cię uraziłem to przepraszam, no ale trzeba tez dokładniej formułować zdania, bo są osoby "ja" co mogą inaczej przeczytać.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 19:43 przez Railis, łącznie zmieniany 3 razy.
- Mr Cezary
- Juventino
Masz jakieś kompleksy? Umiesz czytać? Napisałem, że muzyka pasuje do do tego co oglądamy :roll: A Ty mi tu wyjeżdżasz z tym, że to filmik się dopasowuje do muzyki... Czy ja gdzieś napisałem, że tak nie jest? Szukasz dziury w całym i tyle :roll:railis pisze:Kiedy ludzie zrozumiecie, że nie dopasowywuje się muzyki do filmiku, lecz tworzy się filmik do muzyki. Tak żeby z nią się zgrywał. Muzyka z Video się sama nie zgra i trzeba na to poświęcić dużo czasu i włożyć jeszcze więcej pracy.Mr Cezary pisze:Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
EDIT: => railis - może rzeczywiście się zbytnio uniosłem, ale trochę mnie poirytowało, że gdy wyraziłem swoje zdania na temat tego intra, dostałem reprymendę, że się nie znam czy jakoś tak (bo tak to odebrałem). A był to moim zdaniem drobiazg, zupełnie nic nie znaczący

Na przyszłość będę wiedział, że jesteś bardzo dodładny w formułowaniu zdań
Pozdro

- naros
- Juventino
Człowieku to jest to!!! Jedna z najlepszych kompilek jakie kiedykolwiek widziałem (jak nie najlepsza)!!! Muza super i te efekty poprostu WYPAS!!! Moja ocena to 6+/6 :-D
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Un capitano c'è solo un capitano!!!