...

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 16:43

.......
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:37 przez rad3k88, łącznie zmieniany 9 razy.

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 17:07

Jak dla mnie to ta kompilacja jest chyba jedną z najlepszych jakie widziałem, głównie chodzi o to, że zrobiona jest świetnie od strony technicznej, forma doskonała. Może nie jest to typowo kompilacja prezentująca umiejętności samych piłkarzy a bardziej popis umiejętności kompilatora ale bardzo mi się podobała, 6 się należy :twisted: Jakby jakość była lepsza to można by pomyśleć że to jakieś z spece z Nike albo Adidasa zrobiły :bravo:

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 17:35

Komplikacjan naprawde dobra choć nie jest za długa to bardzo dobrze ukazuje umiejętności jej tworcy:) Gratulacje za dobrze wykonaną robote i powodzenia w przyszłym tworzeniu komplikacji.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 17:39

Wysmienita kompilacja... :shock: Obejrzałem ja 5 minu temu i nadal jestem pod wrazeniem... :shock: Mam nadzieje, że kiedyś takie cos zrobię... :smile: .

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 17:39

Naprawdę bardzo dobry filmik. Nastrojowa muzyka, piękne zagrania aż zagrzewają widza do gry. Gratulacje dla Radka za kolejną dobrą kompilację.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 18:32

No po prostu takie kompilacje fajnie się ogląda. Dobra muza i fajne efekty. Widać w niej że umiejętności twórcy filmu są bardzo duże. Nie moge się doczekać kolejnych kompilek. Żeby następne filmy były tak dobre jak ten i żeby były dłuuuuuuuuższe.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 18:47

Kompilacja wspaniała, zresztą wszystkie twoje dzieła są naprawdę bardzo dobre. Podoba mi się dynamika, muzyka, materiały poprostu wszystko. Myślę, że jest to jedna z najlepszych kompilek jakie widziałem, możliwe, że najlepsza. Naprawdę, kawał świetnej roboty!

Pozdro Radek

Adio.

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 10:30

Dzięki :P
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2008, 12:56 przez rad3k88, łącznie zmieniany 1 raz.

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 11:02

Wyśmienita kompilacja, na prawde dobra robota. :ok: Muzyka dobrze dobrana. Dużo fajnych materiałów zebrałeś. :bravo: Twoje kompilacje zawsze są na najwyższym poziomie. Mam nadzieję zę Twoja następna bedzie jeszcze lepsza i dłuższa przy okazji. :wink:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 17:46

Intro naprawdę wymiata :wink: Jest dynamiczne, efektowne i w dodatku są w nim nasi :prochno: (Alex). Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła. Mam tylko pytanie: czy na tym intro się skończy? Czy może stworzysz do tego całą kompilację o piłkarskich trikach, bo takie się najlepiej ogląda :wink:

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 17:59

Mr Cezary pisze:na tym intro się skończy? Czy może stworzysz do tego całą kompilację o piłkarskich trikach, bo takie się najlepiej ogląda :wink:
Hmmmm... :think:

Początkowo miało być same promo mające na celu przypomnienie iż eurogoal powraca. Ale myśle że pomysł ze zrobieniem całej kompilacji jest dobry ;p i chyba z niego skorzystam ;)

Pozdrawiam i dziękuję za komentarze ... ;)

ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 19:59

Mam pytanie , jaki tutul ma ten utwór w tej kompili bo bardzo mi sie podoba ???

LDP
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 18:48

Ostatnio powstało parę średnich kompilacji. Forum pod tym względem podupadło na poziomie. Dawno nie powstało nic dobrego.

Na szczęście teraz wreszcie zauważyłem przebłysk maestrii. To intro, bo do pełnej kompilacji troszkę brakuje (tematu itp) ukazało cało piękno jakie może pokazać utalentowany kompilator. Głównie chodzi o zgranie muzyki z video. Tu wszystko zostało ukazane wręcz idealnie. Jeżeli się nie dało w przejściu klipów to dałeś efekt błysku. No co będę dalej pisać.

Powodzenia w dalszych pracach. Należy trzymać poziom (wysoki poziom) forum, a tacy userzy jak ty to potrafią.

POZDRAWIAM

Mr Cezary pisze:Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
Kiedy ludzie zrozumiecie, że nie dopasowywuje się muzyki do filmiku, lecz tworzy się filmik do muzyki. Tak żeby z nią się zgrywał. Muzyka z Video się sama nie zgra i trzeba na to poświęcić dużo czasu i włożyć jeszcze więcej pracy.

edit:
Mr Cezary pisze:
railis pisze:
Mr Cezary pisze:
Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
Kiedy ludzie zrozumiecie, że nie dopasowywuje się muzyki do filmiku, lecz tworzy się filmik do muzyki. Tak żeby z nią się zgrywał. Muzyka z Video się sama nie zgra i trzeba na to poświęcić dużo czasu i włożyć jeszcze więcej pracy.

Masz jakieś kompleksy? Umiesz czytać? Napisałem, że muzyka pasuje do do tego co oglądamy A Ty mi tu wyjeżdżasz z tym, że to filmik się dopasowuje do muzyki... Czy ja gdzieś napisałem, że tak nie jest? Szukasz dziury w całym i tyle
Spokojnie. Nie rzucaj się tak strasznie. Może w sumie rzeczywiście przesadziłem, ale zdanie: Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
Z góry traktuje się ze gość posklejał klipy i wrzucił muzykę w tło. Bo pasuje.

Jeżeli cię uraziłem to przepraszam, no ale trzeba tez dokładniej formułować zdania, bo są osoby "ja" co mogą inaczej przeczytać.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 19:43 przez Railis, łącznie zmieniany 3 razy.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 19:01

railis pisze:
Mr Cezary pisze:Podkład muzyczny bardzo dobry, idealnie wręcz pasujący do tego dzieła.
Masz jakieś kompleksy? Umiesz czytać? Napisałem, że muzyka pasuje do do tego co oglądamy :roll: A Ty mi tu wyjeżdżasz z tym, że to filmik się dopasowuje do muzyki... Czy ja gdzieś napisałem, że tak nie jest? Szukasz dziury w całym i tyle :roll:

EDIT: => railis - może rzeczywiście się zbytnio uniosłem, ale trochę mnie poirytowało, że gdy wyraziłem swoje zdania na temat tego intra, dostałem reprymendę, że się nie znam czy jakoś tak (bo tak to odebrałem). A był to moim zdaniem drobiazg, zupełnie nic nie znaczący :whistle:

Na przyszłość będę wiedział, że jesteś bardzo dodładny w formułowaniu zdań :wink:

Pozdro :)

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 14:08

Człowieku to jest to!!! Jedna z najlepszych kompilek jakie kiedykolwiek widziałem (jak nie najlepsza)!!! Muza super i te efekty poprostu WYPAS!!! Moja ocena to 6+/6 :-D
Pozdrawiam

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
ODPOWIEDZ