Seria A w POLSACIE SPORT??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:01

Alexxxxx pisze: Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposób :?: Moja sprawa)
a czy mógłbyś tą swoją sprawę wyjaśnić? Bo mnie też takie cudo interesuje

FORZA ITALIA
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:11

rocko pisze:
Alexxxxx pisze: Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposób :?: Moja sprawa)
a czy mógłbyś tą swoją sprawę wyjaśnić? Bo mnie też takie cudo interesuje
Czary mary pokus pokus :rotfl: :naughty: Forum jets legalne, nie gadamy na inne tematy :wink:

Razem z Yarim postanowilismy wyjaśnić tą sprawę ja wysłałem maila do obsługi klienta w Polsacie, a Yari zrobił to samo z Cyfrą +. Teraz czekamy, a może ktoś zadzwoni do biura obsługi klienta? :whistle:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
bagg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:17

Alexxxxx czyżby sharing??:D czy może masz jeszcze jakiś inny magiczny sposób?

Obrazek
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:26

ten magiczny sposób to pewnie skajstar :) pewnie to głupia plota i transmisje Serie A zostaną w C+
przy transmisjach Primera Division też było wielkie HALO bo polsat ma zamiar wykupić i wyszła z tego jedna wielka kupa, a transmisje na szczęscie zostały w C+ :)

aLe MaDriD aLe !!!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:27

Ja watpie żeby te mecze(jak wogle będą) były transmitowane na zywo. :snooty: Raczej jeden ciekawy mecz na miesiąc będa RETRANSMITOWAĆ. Gdyby miało być tak jak z Bundesligą na Polsacie Sport to było całkiem nieźle. :dance:

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:29

jak to przeczytalem to myslalem ze padne.Ukochany Juventus w domowym zaciszu :) hehe Tylko czekac na potwierdzenie tych informacji przez Polsat. Oby wykupili Juve Channel a nie prawa do meczy milanu :/

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:33

pewnie polsat wykupil od canal + prawa do pokazywania bramek i swieci... mecze serie a sa wlasnoscia cyfry + i watpie by tak latwo zgodzila sie odstapic te prawa...

pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 21:36

leniup pisze:Ojciec by już mi dawno zakupił, ale mama uważa że już wogóle przestane się uczyć... :? ehhh
Sądząc po Twojej ksywce, nie są to obawy bezpodstawne :D

A co do Juve na PS - jak najbardziej za, to byłaby świetna sprawa.

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:14

Piękne, ale czy może być prawdziwe? Pozostaje nam czekać, ja narazie nie popadam w hurraoptymizm, nie chcę się rozczarować. To byłoby coś pięknego :roll: Nawet gdyby puszczali retransmisję to już zawsze coś! Módlmy się :P

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:25

ha! ja wlasnie w te wakacje wraz z ojcem mam rozkopac kawalek ziemi a znajomy "majster" zrobi czary mary i ps bedzie juz niedlugo :smile:
Ciekawe tylko ile prawdy jest w tej informacji.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:30

Mam nadzieję że to nie jest jakaś głupia plotka tylko prawda!!! Siedziałbym sobie w domQ i oglądałbym Juve jak gdyby nigdy nic :twisted:
Piękne ale raczej mało prawdopodobne. Wole zaczekać na pewne informacje i dopiero wtedy sie cieszyć.

P.S. Ale o ile dobrze pamiętam jak były pokazywane mecze np z Arsenal Channel to nie były to tylko mecze ale również inne programy jak magazyn przed meczowy!!! Ale może mi sie tylko zdawać :prochno:

Grande Juve, Vinci Per Noi
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:52

Mr Cezary pisze:pewnie polsat wykupil od canal + prawa do pokazywania bramek i swieci... mecze serie a sa wlasnoscia cyfry + i watpie by tak latwo zgodzila sie odstapic te prawa...
A po cholere prawa do transmisji od c+? Mecze Serie A (nie tylko Juventusu ale i Milanu oraz pewno Interu) będa puszczane z oficjalnych "channeli" danych drużyn! Ile razy mozna to powtarzać :roll: Prawa od tv SkyItalia (które chyba posiada C+), a umowy z danymi drużynami na pokazywanie ich meczów to całkiem odmienna sprawa! :pray:
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2005, 22:54 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:54

wErOn pisze:
Mr Cezary pisze:pewnie polsat wykupil od canal + prawa do pokazywania bramek i swieci... mecze serie a sa wlasnoscia cyfry + i watpie by tak latwo zgodzila sie odstapic te prawa...
A po cholere prawa do transmisji? Mecze Serie A (nie tylko Juventusu ale i Milanu oraz pewno Interu) będa puszczane z oficjalnych "channeli" danych drużyn! Ile razy mozna to powtarzać :roll: Prawa od tv SkyItalia (które chyba posiada C+), a umowy z danymi drużynami na pokazywanie ich meczów to całkiem odmienna sprawa! :pray:
wErOn poczytaj sobie temacik :whistle: Napisałem już, ze Canal + skończyła się umowa na nadawanie Serie A i Polsat Sport właczył się do walki o te prawa.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:58

Alexxxxx pisze:wErOn poczytaj sobie temacik :whistle: Napisałem już, ze Canal + skończyła się umowa na nadawanie Serie A i Polsat Sport właczył się do walki o te prawa.
A skąd Ty to niby wiesz, co? :wink:

Ja to widzę tak jak opisałem, czyli mecze z Juve channel, Milan channel ... itd. tak jak miało to miejsce w zeszłym sezonie, na przykładzie ligi angielskiej (podczas spotkan Liverpoolu, w górym rogu ekranu "Liverpool tv") 8)

Moge sie oczywiscie mylić, ale podaj źrodło swoich info.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:04

Ja także nie uwierzę, póki nie zobaczę :] A czekać będę niecierpliwie, bo C+ nie mam. Jeśli chce oglądać mecze to muszę po pierwsze ubłagać kolegę aby wogóle oglądał Canala, a po drugie do niego wbić. Ewentualnie do pubu tylko samemu tak nie wypada. Wśród znajomych nikt nie kibicuje Juve, ba! Wszyscy nie lubią ligi włoskiej, a zapytani o powód mówią że tam gra się cattenacio :lol:.
Od dawna śledzę powtórki z ligi angielskiej na PS, czasem Bundesligę i Eredivisie. Ligi greckiej wogóle, nbie lubię ;p Komentarz jest w porządku, choć oczywiście mógłby być lepszy - ja nie narzekam. Mam jedynie nadzieję że jeśli to prawda to meczy nie będzie komentować Kołtoń...
Pozdrawiam

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
ODPOWIEDZ