Seria A w POLSACIE SPORT??
- JUVEFANE_10
- Juventino
Serie A od przyszłego sezonu bedzie na Polsacie Sport.
Słuchałem dzisiaj wiadomości sportowych na Polsacie,i mówili o transferze Vieiry.Na koniec powiedział że widzowie polsatu będą mogli oglądać Juventus i Vieire w Polsacie SPORT w LM I Serie A
Słuchałem dzisiaj wiadomości sportowych na Polsacie,i mówili o transferze Vieiry.Na koniec powiedział że widzowie polsatu będą mogli oglądać Juventus i Vieire w Polsacie SPORT w LM I Serie A
JESTEM OSZUSTEM
- P!otr
- Juventino
Nio bo chyba będą mogli korzystac z retransmisji dzięki Juventus Chanel...tka jak to robia obecnie z meczami angielksiej premiership. Mam nadzieje ze jednak na C+ bedzie można nadal oglądac mecze Seria A
- wErOn
- Juventino
hahha uhuhu ehehe
Wreszcie kochane Juve w tv!! Jak zwykle Polsat pokazał swój profesjonalizm! Zeby tylko komentator dobry był, a nie jakiś mleko czy milko 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Hiras
- Juventino
Byłmem na oficjalnej stronie Polsatu Cyfrowego i nic tam nie pisza o Serie A.
Na pewno będzie można dalej oglądać Sreie A na tejże platformie.Mam nadzieje ze jednak na C+ bedzie można nadal oglądac mecze Seria A
Jednym słowem, a raczej dwoma i paroma wykrzyknikami: FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Dziennikarz nie powiedział wprost, ze na Polsacie Sport będziemy mogli oglądać mecze Serie A na żywo. Cholera wie co miał na myśli mówiąc, że będziemy mogli zobaczyć w akcji Vieire
Może chodziło tylko o bramki z boisk z półwyspu apenińskiego
choć przyznaje, że kiedy usłyszałem to w tv to poprostu skoczyłem z radości do góry
Mam nadzieje, ze wkońcu bede mógł ogladać mój ukochany Juventus "na zywca" w TV
Jesli będziecie coś wiecej wiedzieć to PISZCIE !

Jesli będziecie coś wiecej wiedzieć to PISZCIE !
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2005, 20:07 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Gdyby tak było to było by wspaniale. Z tego względu, że pokazywano by większość meczów Juve. Natomiast na C+ byłyby puszczane te mecze, które wydadzą im się interesujące i mające jakieś znaczenie. Czyli jeśli by tak było to nie opuszczał bym pokoju tylko siedziałbym u siebie i oglądał bez przerwy Juve w akcjiP!otr pisze:Nio bo chyba będą mogli korzystac z retransmisji dzięki Juventus Chanel...tka jak to robia obecnie z meczami angielksiej premiership.

- Alexxxxx
- Juventino
Jeśli to prawda to juz jutro składam wniosek o zrezygnowanie z Canal + 8) Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposób
Moja sprawa). I składam wniosek o założenie Platformy Polsatu. Pozdrawiam
PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D

PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2005, 20:10 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 2 razy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JUVEFANE_10
- Juventino
już wcześniej zapowiadali że Serie A będzie na PS i mam nadzieję ze to nie będą bramki
JESTEM OSZUSTEM
- pan Zambrotta
- Juventino
Boże, co ja bym dał za Polsat Sport... Mogę się wyrzec wszystkich pieniędzy, byle tylko miec ten upragniony kanał
. Codziennie błagam rodziców na zakup kablówki, lecz dla Nich zestaw kanałów polecanych przez spółdzielnie wystarczy
Z drugiej strony obawiam się, że Serie A będzie puszczane na Polsat Sport 2, którego nie ma na żadnej kabłówce. Nie chcę mieć takiej sytuacji, że wydam kasę na kabłówkę z Polsatem Sport, a liga włoska będzie na Polsacie Sport 2 :? Z jednej strony już zbierac kasę, z drugiej strony czekać.... można oszaleć :roll:

Z drugiej strony obawiam się, że Serie A będzie puszczane na Polsat Sport 2, którego nie ma na żadnej kabłówce. Nie chcę mieć takiej sytuacji, że wydam kasę na kabłówkę z Polsatem Sport, a liga włoska będzie na Polsacie Sport 2 :? Z jednej strony już zbierac kasę, z drugiej strony czekać.... można oszaleć :roll:
- leniup
- Redaktor
Ty to masz jeszcze dobrze.... Jakbyś był na moim miejscu to byś się dopiero załamał... Mam TVp1, TVP2, Polsat i... tyle. Łapie jeszcze słowacką 1 i 2. TYLE I powiedz mi co ja mam zrobić... Na szczęście w pizzeri jest Polsat Sport i jeśli rzeczywiście to prawda że SERIE A będze tam leciało to przynajmneij tam bede chodził... Ojciec by już mi dawno zakupił, ale mama uważa że już wogóle przestane się uczyć... :? ehhhpan Zambrotta pisze:Boże, co ja bym dał za Polsat Sport... Mogę się wyrzec wszystkich pieniędzy, byle tylko miec ten upragniony kanał. Codziennie błagam rodziców na zakup kablówki, lecz dla Nich zestaw kanałów polecanych przez spółdzielnie wystarczy
- wErOn
- Juventino
Dokładnie. Juz kilka miesiecy temu o tym pisalismy, bo zapowiadali ze od nowego sezonu beda transmitowac Serie A !JUVEFANE_10 pisze:już wcześniej zapowiadali że Serie A będzie na PS

No i napewno tak będzie ... w tym roku leciały mecze z ligi angielskiej (najwiekszych klubów oczywiscie, a dokładnie z oficjalnych "channelli" Manu, czelsi, Arsenalu, The Reds) ... przyszła czas na Mistrza Włoch! Juz sie nie moge doczekac tych derbów ItaliiAlexxxxx pisze:PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Alexxxxx
- Juventino
wErOn w tym roku skończyła się umowa Canal+ z dostawcą Serie A, więc równie dobrze, cała Serie A może być na Polsat Sport :xwErOn pisze:No i napewno tak będzie ... w tym roku leciały mecze z ligi angielskiej (najwiekszych klubów oczywiscie, a dokładnie z oficjalnych "channelli" Manu, czelsi, Arsenalu, The Reds) ... przyszła czas na Mistrza Włoch! Juz sie nie moge doczekac tych derbów ItaliiAlexxxxx pisze:PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Yari
- Juventino
Serce stanęło mi u gardła , bynajmniej nie z radości. Akurat od maja mam możliwość oglądania canal sport w domu i to by był dla mnie koszmar , jeśli zabrakłoby serie A. Moja egzystencja przez TV obniżyłaby się do zera , bo tak naprawde tylko dla meczy włączałem telewizor. Wysłałem maila do cyfry + z zapytaniem i prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji.
Lepiej odrazu mi dajcie kartke bo nie ręcze za siebie ;/ :evil:
.
.
.
Pozostała mi nadzieja ... . Ona umiera ostatnia.
Lepiej odrazu mi dajcie kartke bo nie ręcze za siebie ;/ :evil:
.
.
.
Pozostała mi nadzieja ... . Ona umiera ostatnia.