Seria A w POLSACIE SPORT??
- Alexxxxx
- Juventino
Czary mary pokus pokus :rotfl: :naughty: Forum jets legalne, nie gadamy na inne tematyrocko pisze:a czy mógłbyś tą swoją sprawę wyjaśnić? Bo mnie też takie cudo interesujeAlexxxxx pisze: Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposóbMoja sprawa)
Razem z Yarim postanowilismy wyjaśnić tą sprawę ja wysłałem maila do obsługi klienta w Polsacie, a Yari zrobił to samo z Cyfrą +. Teraz czekamy, a może ktoś zadzwoni do biura obsługi klienta?

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Jezzo
- Juventino
ten magiczny sposób to pewnie skajstar
pewnie to głupia plota i transmisje Serie A zostaną w C+
przy transmisjach Primera Division też było wielkie HALO bo polsat ma zamiar wykupić i wyszła z tego jedna wielka kupa, a transmisje na szczęscie zostały w C+

przy transmisjach Primera Division też było wielkie HALO bo polsat ma zamiar wykupić i wyszła z tego jedna wielka kupa, a transmisje na szczęscie zostały w C+

aLe MaDriD aLe !!!
- Gotti
- Juventino
Ja watpie żeby te mecze(jak wogle będą) były transmitowane na zywo. :snooty: Raczej jeden ciekawy mecz na miesiąc będa RETRANSMITOWAĆ. Gdyby miało być tak jak z Bundesligą na Polsacie Sport to było całkiem nieźle. 

- pajzano
- Juventino
Sądząc po Twojej ksywce, nie są to obawy bezpodstawneleniup pisze:Ojciec by już mi dawno zakupił, ale mama uważa że już wogóle przestane się uczyć... :? ehhh

A co do Juve na PS - jak najbardziej za, to byłaby świetna sprawa.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Piękne, ale czy może być prawdziwe? Pozostaje nam czekać, ja narazie nie popadam w hurraoptymizm, nie chcę się rozczarować. To byłoby coś pięknego :roll: Nawet gdyby puszczali retransmisję to już zawsze coś! Módlmy się 

- Lypsky
- Juventino
ha! ja wlasnie w te wakacje wraz z ojcem mam rozkopac kawalek ziemi a znajomy "majster" zrobi czary mary i ps bedzie juz niedlugo
Ciekawe tylko ile prawdy jest w tej informacji.
Ciekawe tylko ile prawdy jest w tej informacji.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kubinho 10
- Juventino
Mam nadzieję że to nie jest jakaś głupia plotka tylko prawda!!! Siedziałbym sobie w domQ i oglądałbym Juve jak gdyby nigdy nic :twisted:
Piękne ale raczej mało prawdopodobne. Wole zaczekać na pewne informacje i dopiero wtedy sie cieszyć.
P.S. Ale o ile dobrze pamiętam jak były pokazywane mecze np z Arsenal Channel to nie były to tylko mecze ale również inne programy jak magazyn przed meczowy!!! Ale może mi sie tylko zdawać
Piękne ale raczej mało prawdopodobne. Wole zaczekać na pewne informacje i dopiero wtedy sie cieszyć.
P.S. Ale o ile dobrze pamiętam jak były pokazywane mecze np z Arsenal Channel to nie były to tylko mecze ale również inne programy jak magazyn przed meczowy!!! Ale może mi sie tylko zdawać

Grande Juve, Vinci Per Noi
- wErOn
- Juventino
A po cholere prawa do transmisji od c+? Mecze Serie A (nie tylko Juventusu ale i Milanu oraz pewno Interu) będa puszczane z oficjalnych "channeli" danych drużyn! Ile razy mozna to powtarzać :roll: Prawa od tv SkyItalia (które chyba posiada C+), a umowy z danymi drużynami na pokazywanie ich meczów to całkiem odmienna sprawa!Mr Cezary pisze:pewnie polsat wykupil od canal + prawa do pokazywania bramek i swieci... mecze serie a sa wlasnoscia cyfry + i watpie by tak latwo zgodzila sie odstapic te prawa...

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2005, 22:54 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Alexxxxx
- Juventino
wErOn poczytaj sobie temacikwErOn pisze:A po cholere prawa do transmisji? Mecze Serie A (nie tylko Juventusu ale i Milanu oraz pewno Interu) będa puszczane z oficjalnych "channeli" danych drużyn! Ile razy mozna to powtarzać :roll: Prawa od tv SkyItalia (które chyba posiada C+), a umowy z danymi drużynami na pokazywanie ich meczów to całkiem odmienna sprawa!Mr Cezary pisze:pewnie polsat wykupil od canal + prawa do pokazywania bramek i swieci... mecze serie a sa wlasnoscia cyfry + i watpie by tak latwo zgodzila sie odstapic te prawa...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- wErOn
- Juventino
A skąd Ty to niby wiesz, co?Alexxxxx pisze:wErOn poczytaj sobie temacikNapisałem już, ze Canal + skończyła się umowa na nadawanie Serie A i Polsat Sport właczył się do walki o te prawa.
Ja to widzę tak jak opisałem, czyli mecze z Juve channel, Milan channel ... itd. tak jak miało to miejsce w zeszłym sezonie, na przykładzie ligi angielskiej (podczas spotkan Liverpoolu, w górym rogu ekranu "Liverpool tv") 8)
Moge sie oczywiscie mylić, ale podaj źrodło swoich info.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Coolfi
- Juventino
Ja także nie uwierzę, póki nie zobaczę :] A czekać będę niecierpliwie, bo C+ nie mam. Jeśli chce oglądać mecze to muszę po pierwsze ubłagać kolegę aby wogóle oglądał Canala, a po drugie do niego wbić. Ewentualnie do pubu tylko samemu tak nie wypada. Wśród znajomych nikt nie kibicuje Juve, ba! Wszyscy nie lubią ligi włoskiej, a zapytani o powód mówią że tam gra się cattenacio :lol:.
Od dawna śledzę powtórki z ligi angielskiej na PS, czasem Bundesligę i Eredivisie. Ligi greckiej wogóle, nbie lubię ;p Komentarz jest w porządku, choć oczywiście mógłby być lepszy - ja nie narzekam. Mam jedynie nadzieję że jeśli to prawda to meczy nie będzie komentować Kołtoń...
Pozdrawiam
Od dawna śledzę powtórki z ligi angielskiej na PS, czasem Bundesligę i Eredivisie. Ligi greckiej wogóle, nbie lubię ;p Komentarz jest w porządku, choć oczywiście mógłby być lepszy - ja nie narzekam. Mam jedynie nadzieję że jeśli to prawda to meczy nie będzie komentować Kołtoń...
Pozdrawiam
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.