3 marca, Platini w Warszawie (Spotkanie fanów !!!!!)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 14:10

bblackk pisze:Przecie to całe otwarcie może okazać się niedostępne dla osób trzecich, albo nie będzie tam można poprosić o autograf czy zdjęcie.
Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 15:01

Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??

Bblack ma dobry pomysl. Zobaczyc Michela na lotnisku z odleglosci 2 metrow... o Boże juz mi mokro :D .
Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.
Oni chyba zartuja. Nie ma bata, zebym nie przeskoczyl ogrodzenia. Nie jestem Dionizos jezeli nie bede mial z nim zdjecia... 8) . Najwyzej troche popsuje dobre imie JP.

Mam nadzieje, ze tym razem zbierzemy sie w duza grupe i nie bedzie kichy. Licze na conajmniej 30 osob. Kto nie bedzie mial usprawiedliwienia, przez miesiac bedzie musial nosic range Romanista...
Lucus pisze:To, że nie jestem z Wawy (za co jestem ogromnie wdzięczny) nie znaczy, że nie pokonam dla Michała tych 100 kilometrów!
To mam nadzieje, ze nie dasz d.... i sie pojawisz :D .

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 15:04

Dionizos pisze:Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??
Od rzecznika prasowego PZPN. Wystaczy się odpowiednio podpisać i już czują respekt :-D
Dionizos pisze:Oni chyba zartuja. Nie ma bata, zebym nie przeskoczyl ogrodzenia. Nie jestem Dionizos jezeli nie bede mial z nim zdjecia... 8) . Najwyzej troche popsuje dobre imie JP.
Myślę, że będzie okazja podejść do niego kulturalnie, bez narażania się na interwencję ochroniarza :lol: policji, obciach w gazetach i telewizji :-D

Obrazek
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 15:05

no ja przywitam...3 marca probna matura z polaka eeeeeeeh! :ball:

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 15:26

swiergot pisze:
Dionizos pisze:Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??
Od rzecznika prasowego PZPN. Wystaczy się odpowiednio podpisać i już czują respekt :-D
A mi tez odpisal... 8) Dokladny plan "zajec" Michela bedzie niedlugo dostepny na pzpn.pl

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 16:15

swiergot pisze: Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.
Jeżeli PZPN jest oraganizatorem... wszystkiego się po nich można spodziewać :/
Dionizos pisze:Bblack ma dobry pomysl.
...jak zwykle 8)
Dionizos pisze:Mam nadzieje, ze tym razem zbierzemy sie w duza grupe i nie bedzie kichy. Licze na conajmniej 30 osob.
Żebyś się nie zdziwił... już o frekwencji na naszym ostatnim meczowym spotkaniu nie wspominam :P Biorąc pod uwagę, że to Czwartek a wszystko będzie się dziać we wczesnych godzinach popołudniowych (tak przypuszcam), to raczej niewielu to na ręke.

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 17:59

bblackk pisze:Biorąc pod uwagę, że to Czwartek a wszystko będzie się dziać we wczesnych godzinach popołudniowych (tak przypuszcam), to raczej niewielu to na ręke.
Nie wyobrazam sobie, zeby nie pojsc na waksy, wiedzac, ze Platini jest w Warszawie...

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 21:06

swiergot pisze: więc jeżeli będziecie wystarczająco zauważalni (oczywiście w granicach rozsądku),
oj z tym może być ciężko :D :D

Ja tam bym proponował dać mu wycisk :D i najpierw zgotować głośne powitanie na lotnisku Chopina, a następnie szybciutku udać się do szkoły (przy okazji głosząc dobre imie Juve- jak Wawa szeroka ) i tam zrobić powtórkę z rozrywki.

Nie ma jak Polscy oddani fani... :wink:

p.s. jedne wagary nie zaszkodzą, więc nie zasłaniać się tutaj szkołą tylko przybywać!

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2005, 22:40

Supersonic pisze:p.s. jedne wagary nie zaszkodzą, więc nie zasłaniać się tutaj szkołą tylko przybywać!
To też piszemy, że idziemy na waksy, a to nie moje pierwszej tylko ... ente z koleji ;-) ... Ważne jednak żeby być sklasifikowanym ;).

Marcello Lippi ritornare!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 18:36

Poki co prawdopodobne lista obecnosci wyglada tak:

Dionizos
juveluck
bblack
Felix
Supersonic
Oskar
Cyrklus
Lucid (dzisiaj sie dowiem 8) )

Nie ma co... ladnie przywitamy Michela... 8 osob, co za porazka...

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 15:36

O której i gdzie się wszyscy spotykamy?

Jeśli godzina będzie odpowiadać nawet to ja przyjadę z kumplem.

Darek tifosi

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 18:06

Witam. Jak dam radę, to się pojawię i przywitam z Wami Platiniego.
Pozdrawiam.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 21:10

Z zapowiadanego dokladnego planu wizyty Michela, wspanialy Pzpn udostepnil nastepujacy kawalek:
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że w czwartek o godzinie 10:00 odbędzie się uroczystość otwarcia mini boiska do piłki nożnej przy SP 32 w Warszawie (ul.Lewartowskiego 2). Honorowym gościem będzie słynny przed laty francuski piłkarz, a obecnie członek Komitetów Wykonawczych FIFA i UEFA Michel Platini. O godzinie 11:30 w sali gimnastycznej szkoły odbędzie się konferencja prasowa z udziałem Platiniego.
Jako, ze na chwile obecna nie mamy wiadomosci na temat jego przylotu, badz odlotu, spotkamy sie od razu pod ta szkola. Nie znam Warszawy, ale to ponoc na Muranowie. Mam informacje, ze 10 minut drogi o tej ulicy zatrzymuje sie autobus 508. Spotykamy sie o godzinie 9.46 :lol: , pod szkola. Mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc inne informacje, ktore pozwola na dorwanie go jeszcze na lotnisku. Moze uda mi sie znalezc cos jeszcze o autobusach. Ale jako, ze jestescie z Warszawy, nie powinniscie miec wieksego problemu...

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 21:19

Dionizos, gdybyś był tak miły to powiedz mi jeszcze ile osób będzie na spotkaniu.

Liczmy wszystkie 'możliwe, gdyby, chyba, być może', a więc ja zapisuję:

- Cyrklus (czyt. ja ;) )
- Darek tifosi (czyt. Interowiec ;) )
- Mój kumpel

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2005, 21:33

Spotykamy sie o godzinie 9.46 , pod szkola.
Nie uważasz, że to trochę późno?! Założe się, że nie będziemy tam jedyni (przecie tam będzie cała ta szkoła :P Kto nie poszedłby zobaczyć Platiniego jak przyjeżdża do jego szkoły?), a raptem kwadrans przed oficjalnym otwarciem boiska... to gdzie my będziemy stali... na ulicy obok :P Ja uważam żeby pod szkołą być z tak mniej więcej 9:15 :P

Co do przylotu Platiniego to przypuszczam, że przyleci do Wawy jeszcze tego samego dnia. Wystarczy zobaczyć, jak tam samoloty z Paryża które przylatują do Wawy tak na mniej wiecej 7-8. Odrazu będzie widać, bo nie wierze, że lotniska nie odwiedzą dziennikarze... żeby pstryknąć mu parę fotek z miejscowymi kibicami ;) A lotów (Paryż -> Warszawa) napewno też jakaś astronomiczna ilość nie jest. Będzie dobrze :)

Obrazek
Zablokowany