3 marca, Platini w Warszawie (Spotkanie fanów !!!!!)
- swiergot
- Juventino
Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.bblackk pisze:Przecie to całe otwarcie może okazać się niedostępne dla osób trzecich, albo nie będzie tam można poprosić o autograf czy zdjęcie.

- Dionizos
- Juventino
Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??
Bblack ma dobry pomysl. Zobaczyc Michela na lotnisku z odleglosci 2 metrow... o Boże juz mi mokro
.
Mam nadzieje, ze tym razem zbierzemy sie w duza grupe i nie bedzie kichy. Licze na conajmniej 30 osob. Kto nie bedzie mial usprawiedliwienia, przez miesiac bedzie musial nosic range Romanista...
.
Bblack ma dobry pomysl. Zobaczyc Michela na lotnisku z odleglosci 2 metrow... o Boże juz mi mokro

Oni chyba zartuja. Nie ma bata, zebym nie przeskoczyl ogrodzenia. Nie jestem Dionizos jezeli nie bede mial z nim zdjecia... 8) . Najwyzej troche popsuje dobre imie JP.Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.
Mam nadzieje, ze tym razem zbierzemy sie w duza grupe i nie bedzie kichy. Licze na conajmniej 30 osob. Kto nie bedzie mial usprawiedliwienia, przez miesiac bedzie musial nosic range Romanista...
To mam nadzieje, ze nie dasz d.... i sie pojawiszLucus pisze:To, że nie jestem z Wawy (za co jestem ogromnie wdzięczny) nie znaczy, że nie pokonam dla Michała tych 100 kilometrów!

- swiergot
- Juventino
Od rzecznika prasowego PZPN. Wystaczy się odpowiednio podpisać i już czują respekt :-DDionizos pisze:Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??
Myślę, że będzie okazja podejść do niego kulturalnie, bez narażania się na interwencję ochroniarza :lol: policji, obciach w gazetach i telewizji :-DDionizos pisze:Oni chyba zartuja. Nie ma bata, zebym nie przeskoczyl ogrodzenia. Nie jestem Dionizos jezeli nie bede mial z nim zdjecia... 8) . Najwyzej troche popsuje dobre imie JP.

- Dionizos
- Juventino
A mi tez odpisal... 8) Dokladny plan "zajec" Michela bedzie niedlugo dostepny na pzpn.plswiergot pisze:Od rzecznika prasowego PZPN. Wystaczy się odpowiednio podpisać i już czują respekt :-DDionizos pisze:Dzieki za info swiegot. Teraz mow skad masz takie wiadomosci 8) ??
- bblackk
- Juventino
Jeżeli PZPN jest oraganizatorem... wszystkiego się po nich można spodziewaćswiergot pisze: Będzie dostępne. Tylko żeby nie zakłócać przebiegu, nie przeszkadzać to będzie ok.

...jak zwykle 8)Dionizos pisze:Bblack ma dobry pomysl.
Żebyś się nie zdziwił... już o frekwencji na naszym ostatnim meczowym spotkaniu nie wspominamDionizos pisze:Mam nadzieje, ze tym razem zbierzemy sie w duza grupe i nie bedzie kichy. Licze na conajmniej 30 osob.

- Dionizos
- Juventino
Nie wyobrazam sobie, zeby nie pojsc na waksy, wiedzac, ze Platini jest w Warszawie...bblackk pisze:Biorąc pod uwagę, że to Czwartek a wszystko będzie się dziać we wczesnych godzinach popołudniowych (tak przypuszcam), to raczej niewielu to na ręke.
- Supersonic
- Juventino
oj z tym może być ciężkoswiergot pisze: więc jeżeli będziecie wystarczająco zauważalni (oczywiście w granicach rozsądku),

Ja tam bym proponował dać mu wycisk

Nie ma jak Polscy oddani fani...
p.s. jedne wagary nie zaszkodzą, więc nie zasłaniać się tutaj szkołą tylko przybywać!
- Cyrklus
- Juventino
To też piszemy, że idziemy na waksy, a to nie moje pierwszej tylko ... ente z koleji ;-) ... Ważne jednak żeby być sklasifikowanymSupersonic pisze:p.s. jedne wagary nie zaszkodzą, więc nie zasłaniać się tutaj szkołą tylko przybywać!

Marcello Lippi ritornare!
- Darek tifosi
- Interista
Witam. Jak dam radę, to się pojawię i przywitam z Wami Platiniego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Dionizos
- Juventino
Z zapowiadanego dokladnego planu wizyty Michela, wspanialy Pzpn udostepnil nastepujacy kawalek:
Jako, ze na chwile obecna nie mamy wiadomosci na temat jego przylotu, badz odlotu, spotkamy sie od razu pod ta szkola. Nie znam Warszawy, ale to ponoc na Muranowie. Mam informacje, ze 10 minut drogi o tej ulicy zatrzymuje sie autobus 508. Spotykamy sie o godzinie 9.46 :lol: , pod szkola. Mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc inne informacje, ktore pozwola na dorwanie go jeszcze na lotnisku. Moze uda mi sie znalezc cos jeszcze o autobusach. Ale jako, ze jestescie z Warszawy, nie powinniscie miec wieksego problemu...Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że w czwartek o godzinie 10:00 odbędzie się uroczystość otwarcia mini boiska do piłki nożnej przy SP 32 w Warszawie (ul.Lewartowskiego 2). Honorowym gościem będzie słynny przed laty francuski piłkarz, a obecnie członek Komitetów Wykonawczych FIFA i UEFA Michel Platini. O godzinie 11:30 w sali gimnastycznej szkoły odbędzie się konferencja prasowa z udziałem Platiniego.
- Cyrklus
- Juventino
Dionizos, gdybyś był tak miły to powiedz mi jeszcze ile osób będzie na spotkaniu.
Liczmy wszystkie 'możliwe, gdyby, chyba, być może', a więc ja zapisuję:
- Cyrklus (czyt. ja
)
- Darek tifosi (czyt. Interowiec
)
- Mój kumpel
Liczmy wszystkie 'możliwe, gdyby, chyba, być może', a więc ja zapisuję:
- Cyrklus (czyt. ja

- Darek tifosi (czyt. Interowiec

- Mój kumpel
Marcello Lippi ritornare!
- bblackk
- Juventino
Nie uważasz, że to trochę późno?! Założe się, że nie będziemy tam jedyni (przecie tam będzie cała ta szkołaSpotykamy sie o godzinie 9.46 , pod szkola.

Co do przylotu Platiniego to przypuszczam, że przyleci do Wawy jeszcze tego samego dnia. Wystarczy zobaczyć, jak tam samoloty z Paryża które przylatują do Wawy tak na mniej wiecej 7-8. Odrazu będzie widać, bo nie wierze, że lotniska nie odwiedzą dziennikarze... żeby pstryknąć mu parę fotek z miejscowymi kibicami