3 marca, Platini w Warszawie (Spotkanie fanów !!!!!)
- Dionizos
- Juventino
Przed chwila wyslalem maila do rzecznika prasowego Pzpn, z porsba o podanie dokladnego miejsca i czasu odbycia sie uroczystosci, na ktorej bedzie Michel. W zwiazku z ta okazja, proponuje zorganizowac jakies spotkanie Warszawskich kibicow Juve i nalezyte przywitanie naszeg mistrza w stolicy. Poki co wiem, ze uroczystosc odbedzie sie 3 marca. Prosze o zgloszenie sie chetnych i podanie jakichs innych informacji na temat tej uroczystosci. Ja sam nie wyobrazam sobie, zeby Juventini nie przywitali Michela. Moze rzucimy mu jakis szalik 8) ?
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2005, 18:34 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cyrklus
- Juventino
Ja od razu piszę się na to wraz z kumplem z Pub'u. Sądzę, że i nasz tifosi Interu (czyt. Darek) też by chętnie się z nami wybrał. Byłoby fajnie.
Ale czy rzecznik PZPN'u Ci odpisze? Tam pracują PRL'owskie Świnie i wątpie żeby im się chciało poklikać na klawiaturze (prędzej już na maszynie do pisania
). Ale zobaczymy co i jak.
Jak byśmy zrobili wypad w dwudziestu, to po 5 złoty na szalik i byłoby super ;-).
P.S. Trzeba by załatwić tłumacza francusko-polskiego
.
Ale czy rzecznik PZPN'u Ci odpisze? Tam pracują PRL'owskie Świnie i wątpie żeby im się chciało poklikać na klawiaturze (prędzej już na maszynie do pisania

Jak byśmy zrobili wypad w dwudziestu, to po 5 złoty na szalik i byłoby super ;-).
P.S. Trzeba by załatwić tłumacza francusko-polskiego

Marcello Lippi ritornare!
- bblackk
- Juventino
Oczywiście ja się zgłaszam na spotkanie z Platinim i będe NAPEWNO
Jak się zbierze troche więcej osób, to może wpadniemy na jakiś super pomysł 
Tak w ogóle dobrze by było zacząć całą organizacje od dowiedzenia się, gdzie, co i jak (tak wiem Dionizy wysłał maila... ale jak mówił Cyrklus, kto wie czy ktoś będzie chciał odpowiedzieć
). Czy to nie jest przez przypadek impreza zamknięta i czy nie ma jakiś innych niespodzianek...

Na meczu Real - Juve pojawia się niecałe 20 osób, to teraz nie liczyłbym na więcej niż 15 chętnychJakbyśmy zrobili wypad w dwudziestu, to po 5 złoty na szalik i byłoby super .

Tak w ogóle dobrze by było zacząć całą organizacje od dowiedzenia się, gdzie, co i jak (tak wiem Dionizy wysłał maila... ale jak mówił Cyrklus, kto wie czy ktoś będzie chciał odpowiedzieć

... a słownik polsko-francuski nie wystarczyP.S. Trzeba by załatwić tłumacza francusko-polskiego .

- Dionizos
- Juventino
To poki co zglaszac mi sie kto bedzie mial czas 3 marca. To bedzie czwartek... poki co jestem ja, Jotbe, bblack, cyrklus...
Edit: Apeluje tez o to, zeby kazdy z Was wzial cos czarno-bialego, zeby Michel widzial kim jetesmy...
Edit: Apeluje tez o to, zeby kazdy z Was wzial cos czarno-bialego, zeby Michel widzial kim jetesmy...
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2005, 19:41 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- felix jaegar
- Juventino
no to nie moze i mnie zabraknac :-D mistrz przyjezdza trzeba go porzadnie przywitac 8) jasna sprawa, szalik musi byc 

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Darek tifosi
- Interista
Niestety nie wiem, co będę robił 3 marca, ale dzięki za zaproszenie Dionizos i Cyrklus. Jak będę w Warszawie i nie będę miał innych spraw na głowie, to chętnie się wybiorę. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2005, 11:40 przez Darek tifosi, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nie wiem czy bede mogl wpasc, ale bede obserwowal ten topic i jesli mi czas pozwoli to przybede, dzieki za info Dionizos
.
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Wojtom
- Juventino
Jestem pewien, ze bez problemu dogadacie sie z Michelem po angielskubblackk pisze:... a słownik polsko-francuski nie wystarczyP.S. Trzeba by załatwić tłumacza francusko-polskiego .![]()
Co do samego pomyslu to uwazam za bardzo dobry i sam chetnie bym sie zjawil, ale jest to niestety niemozliwe. Tak wiec, bierzcie aparaciwo i czekamy na zdjecia

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Supersonic
- Juventino
Nie byłbym prawdziwym Juventinim gdybym nie chciał zobaczyć tego, który autentycznie tworzył historie i rozsławił Juventus od Malediwów po Nową Zelandię 8)
Będe na pewno. (proponuje pokazać mu kawał Warszawy czyt: stadiony Gwardii, Ursusu,Polonii, Legii itd.. Niech wielcy tego świata zobaczą gdzie tkwi problem polskiej piłki.
) Malutki sponsoring malutkiej Polskiej piłki?

Heh ciekawym, którą to szkołę spotka taki zaszczyt?!? Może moją? hehe niesmaczny żart 8)
Będe na pewno. (proponuje pokazać mu kawał Warszawy czyt: stadiony Gwardii, Ursusu,Polonii, Legii itd.. Niech wielcy tego świata zobaczą gdzie tkwi problem polskiej piłki.

Heh ciekawym, którą to szkołę spotka taki zaszczyt?!? Może moją? hehe niesmaczny żart 8)
- Łucja
- Juventino
Ja się zastanawiam czy nie pojechać... francuski umiem, dogadać się dogadam bez żadnego problemu 8) Poza tym Plaaaaaatini aaaaaah Ja bym mu wszystko mógł pod nogi rzucać
Na razie jeszcze nie wiem co będę robić 3 marca, ale kurcze bardzo chętnie bym się zjawił, aaaaaaaaa i jeszcze jedno, jeśli jednak mnie tam nie będzie to poproszę o ładne zdjęcie i podpis "Dla Lucida"
- Dionizos wierzę w Twój urok osobisty.
A kto Ci linka z tą informacją na gg wysłał ? No kto? Lucid! 8)Przed chwila wyslalem maila do rzecznika prasowego Pzpn, z porsba o podanie dokladnego miejsca i czasu odbycia sie uroczystosci, na ktorej bedzie Michel.
Ke? A czemu nie tych co chcą ?:> To, że nie jestem z Wawy (za co jestem ogromnie wdzięczny) nie znaczy, że nie pokonam dla Michała tych 100 kilometrów!W zwiazku z ta okazja, proponuje zorganizowac jakies spotkanie Warszawskich kibicow Juve
Na razie jeszcze nie wiem co będę robić 3 marca, ale kurcze bardzo chętnie bym się zjawił, aaaaaaaaa i jeszcze jedno, jeśli jednak mnie tam nie będzie to poproszę o ładne zdjęcie i podpis "Dla Lucida"
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2005, 09:12 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
- swiergot
- Juventino
Michel Platini pojawi się na otwarciu boiska przy SP 32 (ul. Lewartowskiego 2). To właśnie tam najłatwiej będzie się z nim spotkać. Tam też będziej najwięcej mediów, więc jeżeli będziecie wystarczająco zauważalni (oczywiście w granicach rozsądku), to na pewno pojawi się o tym wzmianka w prasie (a kto wie czy także nie w telewizji). Szczegółowy plan wizyty będzie we wtorek.

- bblackk
- Juventino
To jest chyba na Muranowie (ah ci poloniściMichel Platini pojawi się na otwarciu boiska przy SP 32 (ul. Lewartowskiego 2)

Pod szkołą mogą się zebrać media, jak wspominał swiergot. Trzeba będzie się jakoś wyróżniać z tłumu. Oczywiście kto może, przywdziewa koszulkę Juve, szaliki w górę i coś zaśpiewamy. Niech przychodzi kto może, żeby nas było widać

- Cyrklus
- Juventino
Taa ... i będziemy za nim jeździć po całej Warszawiebblackk pisze:Może ktoś się dowie o której Platini przylatuje do Warszawy to przywitamy go na lotnisku... 3 marca wypada w czwartek, chyba trzeba będzie nie pójść do szkoły 8) Mam nadzieję, że nie będzie aż tak ostro i będzie można podejść z prośbą o autograf

P.S. Ja też chyba na waksy się udam

Marcello Lippi ritornare!
- bblackk
- Juventino
Cała to złe słowo... "trochę większa część miasta" to bardziej adekwatna nazwaCyrklus pisze: Taa ... i będziemy za nim jeździć po całej Warszawie... Począwszy od Okęcia, poprzez siedzibę PZPN'u

Z tobą zawsze i wszędzieP.S. Ja też chyba na waksy się udam... To może się gdzieś umówimy razem Bblack, ale jak już będą konkrety to pogadamy.