# 9 Dušan Vlahović
- marlo_Juventus
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po prostu przestańmy mu odpisywać. Będzie dyskutował sam ze sobą wtedy może odpuści jak go wszyscy zleją. Bo do tego trolla nic nie dociera. Jak mu walniesz stertę argumentów że pisze bzdury to się pulta i Allegri to Rabiot tamto a Chiesa jeszcze cośvitoo pisze: ↑18 września 2025, 12:11Mam wrażenie, że klub największym frajerem się okaże wtedy, gdy przedłuży Vlahovicia na jego warunkach.
Był zły czy nie był, na pewno miał długie okresy, w ciągu których grał przerażająco słabo, więc wcale nie jest tak ciężko go oceniać. Zresztą, poza tym, że regularnie oglądałem jego grę, to historia jego wyceny na transfermarkt też dość wymownie pokazuje, co się z nim stało. W marcu 2022 po transferze do Juve był wyceniany na 85 mln euro, dzisiaj to jest ledwie 35 mln... A ma zaledwie 25 lat.Anelson pisze: ↑18 września 2025, 00:31Niech dają najlepszemu najlepsze pieniądze. Czas start. Jeśli Vlahović będzie świetny do końca rundy to trzeba stanąć na głowie by nie odszedł i jeśli David będzie takim gównem jak teraz to trzeba szukać mu kupca.
Vlahović zły nigdy nie był. Nie był też fenomenalny. Był tak różny, że ciężko było go ocenić. Jeśli ustabilizuje formę i będzie walił jak opętany bramki to ja nie mam pytań. Musi być przedłużony.
Najlepsi, owszem, powinni dostawać najlepsze pieniądze, ale to nie znaczy, że mają dostawać pieniądze z kosmosu, bo kiedyś poniosło jakiegoś Arrivabene czy Cherubiniego.
PS. Dość brutalnie — a przy okazji strasznie prostacko — oceniasz tego Davida po trzech-czterech meczach. Ale jeśli Kanadyjczyk do tej pory jest "gównem", to nawet nie wiem, jak należałoby określić Vlahovicia z jakichś 2/3 jego kariery w Juve.![]()
No przecież to dokładnie pasuje do Rabiota, Vlahovicia czy Mckenniego, a nie Davida, który zdążył zagrać cztery mecze w klubie. XD
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
vitoo pisze: ↑18 września 2025, 12:11Mam wrażenie, że klub największym frajerem się okaże wtedy, gdy przedłuży Vlahovicia na jego warunkach.
Był zły czy nie był, na pewno miał długie okresy, w ciągu których grał przerażająco słabo, więc wcale nie jest tak ciężko go oceniać. Zresztą, poza tym, że regularnie oglądałem jego grę, to historia jego wyceny na transfermarkt też dość wymownie pokazuje, co się z nim stało. W marcu 2022 po transferze do Juve był wyceniany na 85 mln euro, dzisiaj to jest ledwie 35 mln... A ma zaledwie 25 lat.Anelson pisze: ↑18 września 2025, 00:31Niech dają najlepszemu najlepsze pieniądze. Czas start. Jeśli Vlahović będzie świetny do końca rundy to trzeba stanąć na głowie by nie odszedł i jeśli David będzie takim gównem jak teraz to trzeba szukać mu kupca.
Vlahović zły nigdy nie był. Nie był też fenomenalny. Był tak różny, że ciężko było go ocenić. Jeśli ustabilizuje formę i będzie walił jak opętany bramki to ja nie mam pytań. Musi być przedłużony.
Najlepsi, owszem, powinni dostawać najlepsze pieniądze, ale to nie znaczy, że mają dostawać pieniądze z kosmosu, bo kiedyś poniosło jakiegoś Arrivabene czy Cherubiniego.
PS. Dość brutalnie — a przy okazji strasznie prostacko — oceniasz tego Davida po trzech-czterech meczach. Ale jeśli Kanadyjczyk do tej pory jest "gównem", to nawet nie wiem, jak należałoby określić Vlahovicia z jakichś 2/3 jego kariery w Juve.![]()
No przecież to dokładnie pasuje do Rabiota, Vlahovicia czy Mckenniego, a nie Davida, który zdążył zagrać cztery mecze w klubie. XD
Ale to nie ma kompletnie znaczenia, że David był świetny w Lille. Henry też był genialny w Arsenalu i gówniany w Juventusie.
Minęły cztery mecze - Joao Mario miał fajny start, zhegrova nawet w 5 minut pokazał się z dobrej strony .
David nie zrobił nic. Raz przyłożył nogę i poza tym go nie było. Nigdzie i nigdy do tej pory.
Co pasuje do Mckeeniego, Vlahovicia,czy Rabiota. Wyjdzie, że wszyscy odejdą w momencie kiedy już dłuższy okres są czołowymi zawodnikami drużyny.
Z Kolo-Muanim też przeginaliście. Vlahović nie był genialny, nie był zły.
Miał niezłe statystyki. Dobre pół sezonu i gówniane drugie pół. Ciężko powiedzieć czy ze swojej czy konkurencji winy. Natomiast taki Kolo-Muani mógł być gówniany jak David przez 110 minut meczu z psv. A Vlahović jedną akcją lepsza niż koło ogarnął przez cały mecz mógł ten mecz odmienić. Facet umie w Europie. David umiał. Zobaczymy czy jeszcze kiedykolwiek on będzie wyglądał jak w Lille. Jak nie to będzie kolejna wtopa.
Prostacko oceniam goście który nie istnieje. Jest zwykłą koszulka z nazwiskiem. Zupełnie jak koopmeiners.
Do czego ja piję? Do tego że oddajemy najlepszych kluczowych zawodników którzy już zaczęli grać dobrze w naszych barwach i wymieniamy na zawodników którzy dobrze to grali w Aston Villi, Lille, czy Atalancie albo Fiorentinie. Ale nigdy dobrze w Juve. Jak już ten Dybala, Chiesa, Vlaho, Rabiot, czy Mckeenie się tu zaaklimatyzowali i grają lepiej na tle innych to mają zostać. A My ich poganiamy - przepłacamy. I lądujemy z klasę gorszymi zawodnikami za większą kasę.
To jest frajerstwo. Frajerstwo do kwadratu.