jedenastka roku 2004

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 16:15

Gianluigi Buffon (Juventus Turyn), Cafu (AC Milan), Ricardo Carvalho (Chelsea), Alessandro Nesta (AC Milan), Ashley Cole (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Ronaldinho (FC Barcelona), Pavel Nedved (Juventus Turyn), Thierry Henry (Arsenal), Andrij Szewczenko (AC Milan). Trener roku: Jose Mourinho (Chelsea).

http://sport.onet.pl/1040209,wiadomosci.html

2 naszych znalazło sięw jedenastce ale zabrakło niestety miejsca dla Zambro. Szkoda bo uważam że miejsce mu się należy. A co do reszty troche bym się zastanawiał nad Cafu i Nestą czy zasłużyli na miejsca.

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 16:48

Cafu i Nesta zdecydowanie odpadają :] No i Maniche mi nie pasuje...
Reszta mniej więcej wporządku...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 16:58

Nikogo z Realu :D:D no szkoda zabrakło miejsca dla Zambrotty chociaż zamiast Ashley Cola można było wsunąć Gianluce lub chociaż nawet tego Carlosa ale ogólnie jedynastka dobra 2 z Juve Buffon to chyba dla nikogo zaskoczeniem nie jest no i Pavel i Serie A jest mocna!

5 piłkarzy - Serie A
4 piłkarzy - Premiership
1 Piłkarz - Primera Division
1 piłkarz - Portugalia

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:03

mnie cieszy, że na liscie znalazł sie buffon i nedved:D
Mi tylkoe nie pasuja : maniche, c.ronaldo i cole
Cole?? według mnie on jest przereklamowany, chociaz nie mówie ze braku mu talentu - mój kandydat > zambrotta
C.ronaldo ?? sądze, że nie pokazał niczego specjalnego i nie zasłużyl na to wyróżnienie. rothen w ubiegłym sezonie wypadl 90 razy lepiej! kandydata jako takiego nie mam...
Maniche?? nie moge sie do niego przekonac, czasami mu tylko strzaly z dystansu wyjda i tyle. Mój kandydat > Vieira
reszta jak najbardziej zasłużone miesjce w składzie.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:23

Bardzo zaluje ze nieznalazlo sie miejsce dla zambro bardzo sie ciesze ze niema nikogo z realu :D:D:D Za alessandro Neste powininen byc moim zdnaiem John Terry ktory rewelacyjnie sie spisuje w barwach Chelsea.I odpada zdecydowanie Maniche ktory w tym sezonie nic niepokazuje w Porto lepszy od niego byłby Deco ktory wygrał Lm i został wicemistrzem europy :shock:

Obrazek
_zambro_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:26

wszystko fajnie tylko widze ze znowu nie ma ZAMBROTTY czyli sa to nie najlepsze wyniki albo ludzie nie umieja go docenic

Obrazek
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:36

Nie ma pilkarza realu. Nareszcie w miare sprawiedliwe rozdanie. Tak mówicie brakuje Zambrotty. Szkoda ale jest Buffon i Nedved. Doceniono ich talent.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:39

To jest jedenastka wybrana przez kibiców. A Zambro nie jest aż tak dostrzegany przez większość z nich (no ,oprócz nas :D ).
Nesta został wybrany chyba tylko dlatego ,że taka reguła się ustaliła.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2005, 17:50

Andrewtbg pisze:mnie cieszy, że na liscie znalazł sie buffon i nedved:D
Mi tylkoe nie pasuja : maniche, c.ronaldo i cole
Cole?? według mnie on jest przereklamowany, chociaz nie mówie ze braku mu talentu - mój kandydat > zambrotta
Według mnie Cole miał dobry sezon i z Zambrottą powinni walczyć o miejsce na lewej obronie. Niestety miejsce jest jedno i uważam, że kibice nikogo nie skrzywdzili wybierając Anglika :wink: .
Andrewtbg pisze:C.ronaldo ?? sądze, że nie pokazał niczego specjalnego i nie zasłużyl na to wyróżnienie. rothen w ubiegłym sezonie wypadl 90 razy lepiej! kandydata jako takiego nie mam...
Tu się z Tobą zgadzam w 100%. Ronaldo poza paroma sztuczkami na Euro nic nie pokazał. Czy Rothen bardziej zasłużył na miejsce w tej jedenastce. Raczej tak
Andrewtbg pisze:Maniche?? nie moge sie do niego przekonac, czasami mu tylko strzaly z dystansu wyjda i tyle. Mój kandydat > Vieira
reszta jak najbardziej zasłużone miesjce w składzie.
A tu się z Tobą nie zgodzę :wink: . Maniche świetnie grał na Euro, poprowadził Porto do zwycięstwa w Lidze Mistrzów i był najlepszym graczem o Puchar Interkontynentalny. Według mnie gra dużo lepiej niż przereklamowany Deco 8) .
Radidam pisze:Za alessandro Neste powininen byc moim zdnaiem John Terry ktory rewelacyjnie sie spisuje w barwach Chelsea.I odpada zdecydowanie Maniche
Z Nestą masz rację, nie miał najlepszego sezonu. Za to Terry wprost przeciwnie: kapitalnie grał w obronie i strzelał masę bramek. Co do Maniche to napisałem wyżej.
Radidam pisze:lepszy od niego byłby Deco ktory wygrał Lm i został wicemistrzem europy :shock:
A Maniche nie zdobył Ligi Mistrzów i wicemistrzostwa Europy :lol: ? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie i że sam Deco zapracował na te sukcesy. Dla mnie jest stanowczo przereklamowany, tak jak Becckham (chociaż Becckham ma świetną technikę, czego nie można powiedzieć o Portugalczyku) :roll: .

:roll:
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2005, 09:01

ja bym wrzucial zamiast cole'a Zambrotte. cafu w pierwszej 11 2004?? smiech na sali :wink:

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2005, 09:05

No mi prawie cały skład odpowiada procz jednego zawodnika jakim jest Cafu i szkoda ze jest tak mało piłkarzy Juve.

Obrazek
ODPOWIEDZ