jedenastka roku 2004
- gosciu_Muranista
- Juventino
Gianluigi Buffon (Juventus Turyn), Cafu (AC Milan), Ricardo Carvalho (Chelsea), Alessandro Nesta (AC Milan), Ashley Cole (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Ronaldinho (FC Barcelona), Pavel Nedved (Juventus Turyn), Thierry Henry (Arsenal), Andrij Szewczenko (AC Milan). Trener roku: Jose Mourinho (Chelsea).
http://sport.onet.pl/1040209,wiadomosci.html
2 naszych znalazło sięw jedenastce ale zabrakło niestety miejsca dla Zambro. Szkoda bo uważam że miejsce mu się należy. A co do reszty troche bym się zastanawiał nad Cafu i Nestą czy zasłużyli na miejsca.
http://sport.onet.pl/1040209,wiadomosci.html
2 naszych znalazło sięw jedenastce ale zabrakło niestety miejsca dla Zambro. Szkoda bo uważam że miejsce mu się należy. A co do reszty troche bym się zastanawiał nad Cafu i Nestą czy zasłużyli na miejsca.
- Vincitore
- Juventino
Nikogo z Realu
:D no szkoda zabrakło miejsca dla Zambrotty chociaż zamiast Ashley Cola można było wsunąć Gianluce lub chociaż nawet tego Carlosa ale ogólnie jedynastka dobra 2 z Juve Buffon to chyba dla nikogo zaskoczeniem nie jest no i Pavel i Serie A jest mocna!
5 piłkarzy - Serie A
4 piłkarzy - Premiership
1 Piłkarz - Primera Division
1 piłkarz - Portugalia

5 piłkarzy - Serie A
4 piłkarzy - Premiership
1 Piłkarz - Primera Division
1 piłkarz - Portugalia
- Andryk
- Juventino
mnie cieszy, że na liscie znalazł sie buffon i nedved:D
Mi tylkoe nie pasuja : maniche, c.ronaldo i cole
Cole?? według mnie on jest przereklamowany, chociaz nie mówie ze braku mu talentu - mój kandydat > zambrotta
C.ronaldo ?? sądze, że nie pokazał niczego specjalnego i nie zasłużyl na to wyróżnienie. rothen w ubiegłym sezonie wypadl 90 razy lepiej! kandydata jako takiego nie mam...
Maniche?? nie moge sie do niego przekonac, czasami mu tylko strzaly z dystansu wyjda i tyle. Mój kandydat > Vieira
reszta jak najbardziej zasłużone miesjce w składzie.
Cole?? według mnie on jest przereklamowany, chociaz nie mówie ze braku mu talentu - mój kandydat > zambrotta
C.ronaldo ?? sądze, że nie pokazał niczego specjalnego i nie zasłużyl na to wyróżnienie. rothen w ubiegłym sezonie wypadl 90 razy lepiej! kandydata jako takiego nie mam...
Maniche?? nie moge sie do niego przekonac, czasami mu tylko strzaly z dystansu wyjda i tyle. Mój kandydat > Vieira
- Radidam
- Juventino
Bardzo zaluje ze nieznalazlo sie miejsce dla zambro bardzo sie ciesze ze niema nikogo z realu
:D:D Za alessandro Neste powininen byc moim zdnaiem John Terry ktory rewelacyjnie sie spisuje w barwach Chelsea.I odpada zdecydowanie Maniche ktory w tym sezonie nic niepokazuje w Porto lepszy od niego byłby Deco ktory wygrał Lm i został wicemistrzem europy :shock:

- M.
- Juventino
Według mnie Cole miał dobry sezon i z Zambrottą powinni walczyć o miejsce na lewej obronie. Niestety miejsce jest jedno i uważam, że kibice nikogo nie skrzywdzili wybierając AnglikaAndrewtbg pisze:mnie cieszy, że na liscie znalazł sie buffon i nedved:D
Tu się z Tobą zgadzam w 100%. Ronaldo poza paroma sztuczkami na Euro nic nie pokazał. Czy Rothen bardziej zasłużył na miejsce w tej jedenastce. Raczej takAndrewtbg pisze:C.ronaldo ?? sądze, że nie pokazał niczego specjalnego i nie zasłużyl na to wyróżnienie. rothen w ubiegłym sezonie wypadl 90 razy lepiej! kandydata jako takiego nie mam...
A tu się z Tobą nie zgodzęAndrewtbg pisze:Maniche?? nie moge sie do niego przekonac, czasami mu tylko strzaly z dystansu wyjda i tyle. Mój kandydat > Vieira
Z Nestą masz rację, nie miał najlepszego sezonu. Za to Terry wprost przeciwnie: kapitalnie grał w obronie i strzelał masę bramek. Co do Maniche to napisałem wyżej.Radidam pisze:Za alessandro Neste powininen byc moim zdnaiem John Terry ktory rewelacyjnie sie spisuje w barwach Chelsea.I odpada zdecydowanie Maniche
A Maniche nie zdobył Ligi Mistrzów i wicemistrzostwa Europy :lol: ? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie i że sam Deco zapracował na te sukcesy. Dla mnie jest stanowczo przereklamowany, tak jak Becckham (chociaż Becckham ma świetną technikę, czego nie można powiedzieć o Portugalczyku) :roll: .Radidam pisze:lepszy od niego byłby Deco ktory wygrał Lm i został wicemistrzem europy :shock:
:roll: