Sacchi ostrzega Real przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:01

"Nie przybyłem do Madrytu sprzedawać koszulki, ale wnieść do Realu coś nowego" - wyznał na łamach dziennika "Marca" Arrigo Sacchi.

Nowy strategiczny pracownik klubu z Santiago Bernabeu jest pełen zapału do nowej pracy.

Włoch przestrzega, że Real czekają ciężkie boje z Juventusem w 1/8 finału Ligi Mistrzów.

"Powiem szczerze, bez kurtuazji. Juventus to najtrudniejszy z rywali z jakim Real mógł zmierzyć się w tej rundzie LM. Juve jest jak bokser, którego rywal nie potrafi znaleźć sposobu, aby zepchnąć go do narożnika w ringu" - wyjaśnił Sacchi.

zrodlo: http://pilka.interia.pl/news?inf=576899

Podoba mi sie to porownanie Juve do boksera 8) hieh hieh Sacchi zdaje sobie wyraznie sprawe z tego, jak solidna druzyna jest Juventus.. :)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:06

mi też coś przypadło do gustu, chyba bede go używał czesto :D
W sumie ma racje, tylko najważniejsze jest to, żeby Juventus był w bardzo dobrej Formie, a Capello nie może przemeczac swoich podopiecznych. Sachi Słucznie zauważył, ponieważ nie można lekceważyc rywali, a realowi zdarza sie to ostatnio bardzo czesto.

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:25

jeden realowiec ode mnie z klasy malo sie nie poplakal jak sie dowiedzial ze Juve trafil na real :twisted: , ale jak czytalem na stronce realu to tamci sie nie bardzo przejmuja ze trafilismy na nich i sa pewni zwycieztwa :evil: zeby sie przypadkiem nie zdziwili :wink:
zeby zapal tego Arrigo Sacchiego nie okazal sie slomianym zapalem :twisted: :twisted: :wink: :ball:

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:30

tak tak on wie co mowi !!!!! :D 8) poprostu jest to zasluga Capello :P mamy wspanialego trenera :D tym porownaniem trafil w dziesiatke

Obrazek
juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:31

mnowomiejsky pisze:Juventus to najtrudniejszy z rywali z jakim Real mógł zmierzyć się w tej rundzie LM.
Ja bym na Jego miejscu powiedział: "Juventus to najtrudniejszy z rywali z jakim Real mógł zmierzyć się w jakiejkolwiek rundzie Ligi Mistrzów" 8)
mnowomiejsky pisze:Juve jest jak bokser
...a Real jak Jamnik
mnowomiejsky pisze:Nowy strategiczny pracownik klubu z Santiago Bernabeu jest pełen zapału do nowej pracy.
I tak go znając Real wyrzucom po porażce Z Juve
mnowomiejsky pisze:Włoch przestrzega, że Real czekają ciężkie boje z Juventusem w 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Owszem - Real czekają ciężkie boje - ale Juventusu nie czekają ciężkie boje 8)

matihooligan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 15:52

Ma racje ale Juve tez musi uważać bo nigdy nic nie wiadomo co sie z tego realu zrobi...

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 16:13

mi się to wydaje jako zasłona dymna na wypadek odpadnięcia Realu z LM. Zawsze trenerzy odpalają taką gadkę że "mają najtrudniejszego rywala". Podoba mi się zdanie "Nie przybyłem do Madrytu sprzedawać koszulki, ale wnieść do Realu coś nowego" 8)

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 16:23

''Juve jest jak bokser, którego rywal nie potrafi znaleźć sposobu, aby zepchnąć go do narożnika w ringu'' piękny cytat to miłe że tak nas uważają Arrigo Sacci to doświadczony człowiek który zna juz troche Włsokiej Piłki . I Bardzo dobrze neich sienas boją :D

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 20:13

Mam nadzieje że nie damy się zapchnac do swojego narozniaka, tylko sami ruszymy do ataku lub wyprowadzimy skuteczna kontre i powalimy Real na deski. I nie pomoze im nawet nowy coach w narozniku...
Poprostu Real bedzie nasz!!! Pierwszy ważny punkt w marszu po LM

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 13:46

To my zepchniemy Real do narożnika zresztą Real jest narazie w beznadziejnej formie i raczej to zespół z Turynu będzie dyktował warunki na boisku. Zresztą czas Sachiego dawno juz minął, a dokładnie od MŚ w 94 roku jako trener już nic nie osiągnął w przeciwieństwie do Capello :evil:

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 14:07

Ja jednak w przeciwieństwie do was, mam respekt przed Realem... co prawda są cieńcy, ale Real to Real... Zidane jest geniuszem, Figo no i Ronaldo... :? i trzeba im to przyznać, są drużyną nieobliczalną... dobrze jednak, że Capello ma chyba podobne zdanie do mnie :wink: tym bardziej boje się, że Real zatrudnił Sacchiego, to okienko transferowe może być bardzo udane dla "galaktycznych" (uwielbiam to słowo :P) nie znam się na polityce Realu, ale słyszałem, że to Włoch będzie teraz odpowiadał za transfery :/ Fakt jesteśmy faworytami, ale... jeszcze nie wygraliśmy :wink: Mam nadzieje, że Juve także się wzmocni no pucharową faze CL

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 14:08

Ciekawa wypowiedz i bardzo dla nas mila jezeli jest prawdziwa. Nie zdziwil bym sie specialnie jak by Sacchi myslal inaczej, a slowa te wypowiedzial jedynie dla prasy. Nigdy tego czlowieka nie lubilem, po pierwsze lacza go wielkie wiezi z Milanem po drugie za to ze on nie lubil Baggio. Pokonac Real bedzie teraz jeszcze wieksza przyjemnoscia

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:52

"Powiem szczerze, bez kurtuazji. Juventus to najtrudniejszy z rywali z jakim Real mógł zmierzyć się w tej rundzie LM. Juve jest jak bokser, którego rywal nie potrafi znaleźć sposobu, aby zepchnąć go do narożnika w ringu" - wyjaśnił Sacchi.
Człowiek wie na czym stoi :shock: :wink: Dobrze że czuje respect do nas, ale to oznacz że bardzeij się przyłożą do meczu z nami.
Mam nadzieję że wygramy z Realem bo teraz (czyt. od wypowiedzi Sacchiego) sprawi mi to większą przyjemność :wink: :?

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:01

Nie podoba mi sie to :? Wydaje mi sie, ze Sacchi chce "uśpić" Juve, a tymczasem w Madrycie non stop przygotowuje Real na ten mecz. Pragnie wmowic Capello, ze ten mecz rzeczywiscie bedzie latwo wygrac :D a tymczasem potajemnie liczy na zwyciestwo. Takze niech Juve spokojnie trenuje i nie przejmuje sie prasą, a mamy szanse na rownie wspanialy mecz jak ostatnio :D
Pozdrawiam

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:07

hehe widac ze szanuje juve i bardzo dobrze mam nadzieje ze bedzie powtorka z przed roku jak wygralismy 3-1 :D FORZA JVUE!

ENBEA
ODPOWIEDZ