Król strzelców MŚ U-20 w Wiśle?
- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

Według jednej krakowskich gazet, Léo Macaé (właśc. Leonardo Ferreira Coelho) może trafić do Wisły Kraków, 
Zawodnika poleca "Białej Gwieździe" menedżer Janusz Kowalik. Macaé grajac w reprezentacji Brazylii był królem strzelców Mistrzostw Świata U-20. Na codzień gra w klubie Vasco da Gama.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27948
Ciekawe co z tego wyjdzie i czy wcześniej tym piłkarzem nie zainteresuje się jeden z leprzych klubów Eurpejskich, bo wtedy Wisła nie będzie miała szans na jego pozyskanie.

Zawodnika poleca "Białej Gwieździe" menedżer Janusz Kowalik. Macaé grajac w reprezentacji Brazylii był królem strzelców Mistrzostw Świata U-20. Na codzień gra w klubie Vasco da Gama.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27948
Ciekawe co z tego wyjdzie i czy wcześniej tym piłkarzem nie zainteresuje się jeden z leprzych klubów Eurpejskich, bo wtedy Wisła nie będzie miała szans na jego pozyskanie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
						"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- booyak
 - Juventino

Skoro został królem strzelców takiej imprezy gdzie są praktycznie scouci z wsyztkich najlepszych klubów Europy to raczej są marne szanse że przejdzie do Wisły... No chyba że żeczywiście żaden z czołówki europejsnikch klubów nie będzie się nim interesował...

★ ★ ★
						- El_chico_a_Coruna
 - Juventino

No wg. mnie Pilka Nozna nie jest gazeta plotkarska i mozna uznac ten news za dosc pewny. Trzeci klasowy napastnik bardzo przydalby sie Wisle w przyszlej rywalizacji w (mam nadzieje) LM lub dalej niz 2 runda PUEFA!

- Lypsky
 - Juventino

No co ty El_chico przeciez w LM bedzie grala LegiaEl_chico_a_Coruna pisze:No wg. mnie Pilka Nozna nie jest gazeta plotkarska i mozna uznac ten news za dosc pewny. Trzeci klasowy napastnik bardzo przydalby sie Wisle w przyszlej rywalizacji w (mam nadzieje) LM lub dalej niz 2 runda PUEFA!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- Manifestos
 - Juventino

jasne, zaraz po ronaldo, i roberto carlosie...nie slyszeliscie o tym??
moim zdaniem wisla daleko nie zajedzie w pucharach. brak jej stylu, agresywnosci i jakos dziwnie nie przekonują...mam nadzieje ze cos zwojuja w europie, ale chyba nie tym skladem.
Legia sie wzmocni i bedzie fajnie.

moim zdaniem wisla daleko nie zajedzie w pucharach. brak jej stylu, agresywnosci i jakos dziwnie nie przekonują...mam nadzieje ze cos zwojuja w europie, ale chyba nie tym skladem.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
						:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

No nie wiem.Wisła te cechy, które ty wymieniłeś spełnia jak narazie lepiej od Legii.Manifestos pisze:moim zdaniem wisla daleko nie zajedzie w pucharach. brak jej stylu, agresywnosci i jakos dziwnie nie przekonują...mam nadzieje ze cos zwojuja w europie, ale chyba nie tym skladem.
Wisła kupując tego zawodnika(chociaż nic o niem nie wiem)pwnie sie wzmocni, bo każdy zawodnik grający w Vasco Da Gama to cenna postać w polskim klubie.
A ja mysle, że następny sezon w europejskich pucharach będzie dobry dla polskiej piłki.Wisła powinna dostać sie do fazy grupowej i to mi jak narazie wystarczy....
- Desperado---ALEX
 - Juventino

Ja mysle ze ten zawodnik bedzie duzym wzmocnieniem dla Krakowian,i z tym składem daleko moze zajsc jezeli nikt w lipcu nie odejdzie...............