Król strzelców MŚ U-20 w Wiśle?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 15:02

Według jednej krakowskich gazet, Léo Macaé (właśc. Leonardo Ferreira Coelho) może trafić do Wisły Kraków,

Zawodnika poleca "Białej Gwieździe" menedżer Janusz Kowalik. Macaé grajac w reprezentacji Brazylii był królem strzelców Mistrzostw Świata U-20. Na codzień gra w klubie Vasco da Gama.

źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27948

Ciekawe co z tego wyjdzie i czy wcześniej tym piłkarzem nie zainteresuje się jeden z leprzych klubów Eurpejskich, bo wtedy Wisła nie będzie miała szans na jego pozyskanie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 15:08

Skoro został królem strzelców takiej imprezy gdzie są praktycznie scouci z wsyztkich najlepszych klubów Europy to raczej są marne szanse że przejdzie do Wisły... No chyba że żeczywiście żaden z czołówki europejsnikch klubów nie będzie się nim interesował...

★ ★ ★
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 21:15

No wg. mnie Pilka Nozna nie jest gazeta plotkarska i mozna uznac ten news za dosc pewny. Trzeci klasowy napastnik bardzo przydalby sie Wisle w przyszlej rywalizacji w (mam nadzieje) LM lub dalej niz 2 runda PUEFA!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 21:41

El_chico_a_Coruna pisze:No wg. mnie Pilka Nozna nie jest gazeta plotkarska i mozna uznac ten news za dosc pewny. Trzeci klasowy napastnik bardzo przydalby sie Wisle w przyszlej rywalizacji w (mam nadzieje) LM lub dalej niz 2 runda PUEFA!
No co ty El_chico przeciez w LM bedzie grala Legia :wink: Zgadzam sie ze Pilka Nozna jest dosc pewnym zrodlem i pilkarz ten moze niedlugo zawitac pod Wawel

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 22:08

jasne, zaraz po ronaldo, i roberto carlosie...nie slyszeliscie o tym??
moim zdaniem wisla daleko nie zajedzie w pucharach. brak jej stylu, agresywnosci i jakos dziwnie nie przekonują...mam nadzieje ze cos zwojuja w europie, ale chyba nie tym skladem.

Legia sie wzmocni i bedzie fajnie.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 22:29

Manifestos pisze:moim zdaniem wisla daleko nie zajedzie w pucharach. brak jej stylu, agresywnosci i jakos dziwnie nie przekonują...mam nadzieje ze cos zwojuja w europie, ale chyba nie tym skladem.

Legia sie wzmocni i bedzie fajnie.
No nie wiem.Wisła te cechy, które ty wymieniłeś spełnia jak narazie lepiej od Legii.

Wisła kupując tego zawodnika(chociaż nic o niem nie wiem)pwnie sie wzmocni, bo każdy zawodnik grający w Vasco Da Gama to cenna postać w polskim klubie.

A ja mysle, że następny sezon w europejskich pucharach będzie dobry dla polskiej piłki.Wisła powinna dostać sie do fazy grupowej i to mi jak narazie wystarczy....

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 22:30

Ja mysle ze ten zawodnik bedzie duzym wzmocnieniem dla Krakowian,i z tym składem daleko moze zajsc jezeli nikt w lipcu nie odejdzie............... :wink:

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 23:24

Ja wisly nie nawidze i wole by ten zawodnik nie trafil do niej!!! Legia Mistrzem bedzie

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
ODPOWIEDZ