Stadion MU: Terroryści planowali masakrę
- BIGGI
 - Qualità Juventino

Terroryści z al-Qaidy planowali samobójczy zamach na słynny stadion Old Trafford w Manchesterze. Miały zginąć tysiące kibiców podczas meczu Manchester United z FC Liverpool – poinformował "The Sun".
Podejrzanych o przygotowania do zamachu zatrzymała w ostatnich dniach policja w Wielkiej Brytanii. Policyjne źródło ujawniło, że "celem ataku był stadion Old Trafford".
Do zamachu miało dojść podczas najbliższego weekendu.
Słynny stadion może pomieścić 67 tysięcy widzów. Terroryści planowali usiąść w różnych miejscach na trybunach, by spowodować jak największą masakrę pisze "The Sun".
Gazeta podkreśla, że mecz ma być transmitowany do wielu krajów na całym świecie.
Zatrzymano irackich Kurdów i mieszkańców krajów Afryki Północnej – informuje "The Sun".
http://sport.onet.pl/904796,wiadomosci.html

Podejrzanych o przygotowania do zamachu zatrzymała w ostatnich dniach policja w Wielkiej Brytanii. Policyjne źródło ujawniło, że "celem ataku był stadion Old Trafford".
Do zamachu miało dojść podczas najbliższego weekendu.
Słynny stadion może pomieścić 67 tysięcy widzów. Terroryści planowali usiąść w różnych miejscach na trybunach, by spowodować jak największą masakrę pisze "The Sun".
Gazeta podkreśla, że mecz ma być transmitowany do wielu krajów na całym świecie.
Zatrzymano irackich Kurdów i mieszkańców krajów Afryki Północnej – informuje "The Sun".
http://sport.onet.pl/904796,wiadomosci.html
- Reggie
 - Juventino

No bez przesady! To by dopiero był zamach, World Trade Center przy tym to nic(chociaż nie pamiętam ile tam było ofiar). Zaczynają mnie już naprawdę wkurzać terroryści! :evil:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy."  Niccolò Machiavelli
						- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Teraz naprawde zaczyna dziać si ejeszcze bardziej niebezpiecznie.Terrorystów można spotkac na każdym kroku i to pewnie nawet w Kambodży...
Mam nadzieje, ze takie plany takich masakr będą szybko rozgryzane przez policjantów na całym świecie.
Policjanci uratowali pewnie ok.67 tyś. ludzi z przed śierci.
A jeżeli to był prawda to napewno w dzień meczu nie będzie tylu kibiców ilu sie spodziwano..... :!: :!:
Dzięki bogu, ze policjanci byli w odpowiednim czasie i miejscu.... :evil:

Mam nadzieje, ze takie plany takich masakr będą szybko rozgryzane przez policjantów na całym świecie.
Policjanci uratowali pewnie ok.67 tyś. ludzi z przed śierci.
A jeżeli to był prawda to napewno w dzień meczu nie będzie tylu kibiców ilu sie spodziwano..... :!: :!:
Dzięki bogu, ze policjanci byli w odpowiednim czasie i miejscu.... :evil:
- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

Oczyw8iście osobiście bardzo potępiam tego typu zamachy. Z drugiej strony zamachy, o których ostatnio coraz częsciej nie biorą się z niczego. Są one spowodowane chociażby trającą wojną w Iraku, co ważne podkreślenia wojna ta jest o rope  :!:  Dużo możnaby jednak o tym pisać, mam nadzije, że nie będzie już więcej zamachów, choć wydaje się to nieuniknione...  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

- Slim
 - Juventino

Chyba po raz 1 w zyciu powiem BRAVO DLA POLICJI....
Kur** co za czasy! Spac spokojnie nie mozna, wyjdziesz z domu to Cie porwa albo leb odstrzela... otworzysz okno to Ci bombe wrzuca... Listonosz Ci ja moze nawet przyniesc nieswiadomie... Co za czasy...
Juz nawet rzucaja sie na obiekty sportowe!! Nie luibe MU ale no jak tak mozna! To jest przesada! Takich ludzi powinno sie leczyc albo dac elektryczne krzeslo!

Kur** co za czasy! Spac spokojnie nie mozna, wyjdziesz z domu to Cie porwa albo leb odstrzela... otworzysz okno to Ci bombe wrzuca... Listonosz Ci ja moze nawet przyniesc nieswiadomie... Co za czasy...
Juz nawet rzucaja sie na obiekty sportowe!! Nie luibe MU ale no jak tak mozna! To jest przesada! Takich ludzi powinno sie leczyc albo dac elektryczne krzeslo!
- Martin
 - Juventino

Niestety na to nie ma lekarstwa philby i nawet wyslanie 100 czy 1000 terrorystow na krzeslo nic by to nie dalo bo ich dzieci sprawilyby nam jeszcze gorsze pieklo. To trzeba wyplenic od podstaw, ale w dzisiejszych czasach gdzie swiatem chca rządzic dwa-trzy mocarstwa, ktore wszedzie wpychaja swoje zasady i reguly jest to raczej niemozliwe. 
Zobacz taka palestyne i izrael. Tam jest konflikt ktorego nie zalatwia zadne rozmowy badz rozejmy. Zawsze znajdzie sie jeden <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktory wszystko to zepsuje... a jeden zamach pociaga za soba odwet. I tak wkolo macieju...
Najgorsze jest to ze na zbrojenie na swiecie wydaje sie rocznie setki miliardow dolarow podczas gdy pieniedzy na jedzenie dla biednych ludzi ciezko zebrac.

Zobacz taka palestyne i izrael. Tam jest konflikt ktorego nie zalatwia zadne rozmowy badz rozejmy. Zawsze znajdzie sie jeden <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktory wszystko to zepsuje... a jeden zamach pociaga za soba odwet. I tak wkolo macieju...
Najgorsze jest to ze na zbrojenie na swiecie wydaje sie rocznie setki miliardow dolarow podczas gdy pieniedzy na jedzenie dla biednych ludzi ciezko zebrac.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
						Log out: 31.03.2013
- Chris
 - Juventino

Ja tam jestem przeciwnikiem spiskowej teorii dziejó. Oczywiście USA chce też na pewno załatwić swoje interesy, ale przypomnijmy ze do wojen z Afganistanem i Irakiem zmusiły ich wydarzenia z 11 września. KOmpletnie nie rozumiem takich wypowiedzi jak Twoja. Próbujesz usprawiedliwić ich jakoś? Pomyśl że Ty wybrałeś się na ten mecz ze swoją ukochaną. Ona poszła po Colę i juz nie wróciła. Tobie udało się przeżyć. Nadal widzisz dlas nich jakieś usprawiedliwienie??UlTrAs pisze:Oczyw8iście osobiście bardzo potępiam tego typu zamachy. Z drugiej strony zamachy, o których ostatnio coraz częsciej nie biorą się z niczego. Są one spowodowane chociażby trającą wojną w Iraku, co ważne podkreślenia wojna ta jest o rope :!: Dużo możnaby jednak o tym pisać, mam nadzije, że nie będzie już więcej zamachów, choć wydaje się to nieuniknione... :evil: :evil: :evil: :evil:
Juve per sempre!!!
						- Wojtom
 - Juventino

to jest poprostu straszne !! 
 juz terroryści bedą atakować stadiony piłkarskie ? 
 nie moge w to uwiezyć !! całkowicie zgadzam sie z Martinem , chyba nie da sie zakonczyc plagi terrorystów bo i tak zawsze jest ktos komu coś tam jednak nie spasuje i próbuje to zmienić !!  :evil:   bravo dla policji za ten czyn !! a jesli chcą to i tak zaatakują i modmy sie zeby nie na finał Ligi Mistrzów czy Mistrzostw Świata !! 
 bo wtedy jest najwiecej ofiar .......  

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
						- Olszan
 - Juventino

Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach ale u nas szanse ze jakies miejsce zostanei gdzieś zaatakowane jest jak 0,00000000000000001 % czyli wydaje mi sieże mniejsze niznas potrąci samochód  8)

Zawsze Wierni ! ! !
						- kouba
 - Qualità Juventino

taaa...czyli najlepiej takie mecze rozgrywać gdzieś w dorzeczach amazonki, albo na obrzeżach Sahary...Olszan pisze:Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach
Takie rzeczy bardzo trudno przewidzieć, nawet z bardzo podwyższoną gotowoscią. To są terroryści...Akurat teraz ktoś (może MU) miał szczęście, że to tego nie doszło, ale jutro kto inny może nie mieć tyle szczescia. To jest niczym gra. Dzis jestes zwycięscą, jutro przegranym
- Edgar Davids
 - Juventino

nigdzie już nie jest bezpiecznie....to przykre, że piłka nożna jest taka niebezpieczna...mecz ligowy-nawet w miarę szczytowy...dużo ludzi, nie ma co-zrobić zamach....niedługo dojdzie do tego, że będzie pusto na trybunach...ludzie będą się bali...

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
						- Olszan
 - Juventino

Terroryści byli zawsze byli ataki i bedą Przed wejsciem tzreba odpowiednio przeszukac ludzi i by nie weszli terrorysci a jak ktos sie bardzo boi neich mecz obejrzy w telewizji tam wszytsko lepiej widac 8)kouba pisze:taaa...czyli najlepiej takie mecze rozgrywać gdzieś w dorzeczach amazonki, albo na obrzeżach Sahary...Olszan pisze:Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach
Takie rzeczy bardzo trudno przewidzieć, nawet z bardzo podwyższoną gotowoscią. To są terroryści...Akurat teraz ktoś (może MU) miał szczęście, że to tego nie doszło, ale jutro kto inny może nie mieć tyle szczescia. To jest niczym gra. Dzis jestes zwycięscą, jutro przegranym
Zawsze Wierni ! ! !
						- El_chico_a_Coruna
 - Juventino

Widzisz Martin o tym mowilem! Wchodze sobie na forum, a tu kazda plota juz na mnie czeka  

Heh, ja raczej nigdy nie powolalbym sie na "The Sun" bo to chyba najwieksze pismo brukowe na swiecie! Bylem w Anglii nie raz i sprawdzilem! W tym roku tez jade i sproboje podeslac wam jakiegos "newsa"
  na potwierdzenie mojej teorii

Heh, ja raczej nigdy nie powolalbym sie na "The Sun" bo to chyba najwieksze pismo brukowe na swiecie! Bylem w Anglii nie raz i sprawdzilem! W tym roku tez jade i sproboje podeslac wam jakiegos "newsa"