Stadion MU: Terroryści planowali masakrę

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 11:21

Terroryści z al-Qaidy planowali samobójczy zamach na słynny stadion Old Trafford w Manchesterze. Miały zginąć tysiące kibiców podczas meczu Manchester United z FC Liverpool – poinformował "The Sun".

Podejrzanych o przygotowania do zamachu zatrzymała w ostatnich dniach policja w Wielkiej Brytanii. Policyjne źródło ujawniło, że "celem ataku był stadion Old Trafford".

Do zamachu miało dojść podczas najbliższego weekendu.

Słynny stadion może pomieścić 67 tysięcy widzów. Terroryści planowali usiąść w różnych miejscach na trybunach, by spowodować jak największą masakrę pisze "The Sun".

Gazeta podkreśla, że mecz ma być transmitowany do wielu krajów na całym świecie.

Zatrzymano irackich Kurdów i mieszkańców krajów Afryki Północnej – informuje "The Sun".

http://sport.onet.pl/904796,wiadomosci.html

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 11:38

Co za czasy... Teraz to nawte wychodząc z domu nie możemy czuć się bezpiecznie... Nie darze ManU zbytnią sympatią ale bez przesady...

★ ★ ★
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 13:53

jak cos sie ma stac to i tak sie stanie !!!!! ale ja jestem przeciw takim rzecza !!!!!niedlugo to bede sie bal wychylic glowy za okno zeby mi jakis snajper glowy nie odstrzelil !!!!

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 13:56

No bez przesady! To by dopiero był zamach, World Trade Center przy tym to nic(chociaż nie pamiętam ile tam było ofiar). Zaczynają mnie już naprawdę wkurzać terroryści! :evil:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 14:47

Teraz naprawde zaczyna dziać si ejeszcze bardziej niebezpiecznie.Terrorystów można spotkac na każdym kroku i to pewnie nawet w Kambodży...

Mam nadzieje, ze takie plany takich masakr będą szybko rozgryzane przez policjantów na całym świecie.
Policjanci uratowali pewnie ok.67 tyś. ludzi z przed śierci.
A jeżeli to był prawda to napewno w dzień meczu nie będzie tylu kibiców ilu sie spodziwano..... :!: :!:

Dzięki bogu, ze policjanci byli w odpowiednim czasie i miejscu.... :evil:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 14:58

Oczyw8iście osobiście bardzo potępiam tego typu zamachy. Z drugiej strony zamachy, o których ostatnio coraz częsciej nie biorą się z niczego. Są one spowodowane chociażby trającą wojną w Iraku, co ważne podkreślenia wojna ta jest o rope :!: Dużo możnaby jednak o tym pisać, mam nadzije, że nie będzie już więcej zamachów, choć wydaje się to nieuniknione... :evil: :evil: :evil: :evil:

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 15:34

Chyba po raz 1 w zyciu powiem BRAVO DLA POLICJI....

Kur** co za czasy! Spac spokojnie nie mozna, wyjdziesz z domu to Cie porwa albo leb odstrzela... otworzysz okno to Ci bombe wrzuca... Listonosz Ci ja moze nawet przyniesc nieswiadomie... Co za czasy...

Juz nawet rzucaja sie na obiekty sportowe!! Nie luibe MU ale no jak tak mozna! To jest przesada! Takich ludzi powinno sie leczyc albo dac elektryczne krzeslo!

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 16:24

Niestety na to nie ma lekarstwa philby i nawet wyslanie 100 czy 1000 terrorystow na krzeslo nic by to nie dalo bo ich dzieci sprawilyby nam jeszcze gorsze pieklo. To trzeba wyplenic od podstaw, ale w dzisiejszych czasach gdzie swiatem chca rządzic dwa-trzy mocarstwa, ktore wszedzie wpychaja swoje zasady i reguly jest to raczej niemozliwe.
Zobacz taka palestyne i izrael. Tam jest konflikt ktorego nie zalatwia zadne rozmowy badz rozejmy. Zawsze znajdzie sie jeden <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktory wszystko to zepsuje... a jeden zamach pociaga za soba odwet. I tak wkolo macieju...
Najgorsze jest to ze na zbrojenie na swiecie wydaje sie rocznie setki miliardow dolarow podczas gdy pieniedzy na jedzenie dla biednych ludzi ciezko zebrac.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 16:27

UlTrAs pisze:Oczyw8iście osobiście bardzo potępiam tego typu zamachy. Z drugiej strony zamachy, o których ostatnio coraz częsciej nie biorą się z niczego. Są one spowodowane chociażby trającą wojną w Iraku, co ważne podkreślenia wojna ta jest o rope :!: Dużo możnaby jednak o tym pisać, mam nadzije, że nie będzie już więcej zamachów, choć wydaje się to nieuniknione... :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja tam jestem przeciwnikiem spiskowej teorii dziejó. Oczywiście USA chce też na pewno załatwić swoje interesy, ale przypomnijmy ze do wojen z Afganistanem i Irakiem zmusiły ich wydarzenia z 11 września. KOmpletnie nie rozumiem takich wypowiedzi jak Twoja. Próbujesz usprawiedliwić ich jakoś? Pomyśl że Ty wybrałeś się na ten mecz ze swoją ukochaną. Ona poszła po Colę i juz nie wróciła. Tobie udało się przeżyć. Nadal widzisz dlas nich jakieś usprawiedliwienie??

Juve per sempre!!!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 16:45

to jest poprostu straszne !! :| juz terroryści bedą atakować stadiony piłkarskie ? :| nie moge w to uwiezyć !! całkowicie zgadzam sie z Martinem , chyba nie da sie zakonczyc plagi terrorystów bo i tak zawsze jest ktos komu coś tam jednak nie spasuje i próbuje to zmienić !! :evil: bravo dla policji za ten czyn !! a jesli chcą to i tak zaatakują i modmy sie zeby nie na finał Ligi Mistrzów czy Mistrzostw Świata !! :( bo wtedy jest najwiecej ofiar ....... :(

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 19:27

Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach ale u nas szanse ze jakies miejsce zostanei gdzieś zaatakowane jest jak 0,00000000000000001 % czyli wydaje mi sieże mniejsze niznas potrąci samochód 8)

Zawsze Wierni ! ! !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 19:45

Olszan pisze:Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach
taaa...czyli najlepiej takie mecze rozgrywać gdzieś w dorzeczach amazonki, albo na obrzeżach Sahary...

Takie rzeczy bardzo trudno przewidzieć, nawet z bardzo podwyższoną gotowoscią. To są terroryści...Akurat teraz ktoś (może MU) miał szczęście, że to tego nie doszło, ale jutro kto inny może nie mieć tyle szczescia. To jest niczym gra. Dzis jestes zwycięscą, jutro przegranym

Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 20:13

nigdzie już nie jest bezpiecznie....to przykre, że piłka nożna jest taka niebezpieczna...mecz ligowy-nawet w miarę szczytowy...dużo ludzi, nie ma co-zrobić zamach....niedługo dojdzie do tego, że będzie pusto na trybunach...ludzie będą się bali...

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 20:17

kouba pisze:
Olszan pisze:Po prostu trzeba unikać masowych imprez w duzych miastach
taaa...czyli najlepiej takie mecze rozgrywać gdzieś w dorzeczach amazonki, albo na obrzeżach Sahary...

Takie rzeczy bardzo trudno przewidzieć, nawet z bardzo podwyższoną gotowoscią. To są terroryści...Akurat teraz ktoś (może MU) miał szczęście, że to tego nie doszło, ale jutro kto inny może nie mieć tyle szczescia. To jest niczym gra. Dzis jestes zwycięscą, jutro przegranym
Terroryści byli zawsze byli ataki i bedą Przed wejsciem tzreba odpowiednio przeszukac ludzi i by nie weszli terrorysci a jak ktos sie bardzo boi neich mecz obejrzy w telewizji tam wszytsko lepiej widac 8)

Zawsze Wierni ! ! !
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 20:25

Widzisz Martin o tym mowilem! Wchodze sobie na forum, a tu kazda plota juz na mnie czeka :wink:

Heh, ja raczej nigdy nie powolalbym sie na "The Sun" bo to chyba najwieksze pismo brukowe na swiecie! Bylem w Anglii nie raz i sprawdzilem! W tym roku tez jade i sproboje podeslac wam jakiegos "newsa" :wink: na potwierdzenie mojej teorii

ODPOWIEDZ