Jak oceniacie wirtuoza techniki-poprostu denilsona
- wasik
- Juventino
Mam pytanie co myslicie o zawodniku Betisu Sewilla-DENILSONE.Niewielu pewnie go zna ale dla mnie jest najlepiej wyszkolonym zawodnikiem na swiecie. 8) W polowie lat 90 przeszedl jak na tamte czasy z Sao Paulo do Betisu za 30mln. :-D :-D Moze nieslyszy sie wiele o nim i nie jest tak rozreklamowany jak Zidane czy Raul ale mysle ze z tego zawodnika moga byc ludzie ,chociaz ma chyba 25 czy 26 lat:!: :!: :!: Co o nim myslicie
Dla mnie jest to bardzo dobry piłkarz lecz troszke nie doceniany
Chetnie zobaczylbym go w JUVE 8) 8) Co wy myslicie o nim i o jego ewentualnych przenosinach do JUVE
[/b]

- 10 Szymon
- Juventino
Denilson jest dosyć znanym zawodnikiem. Jest strasznie zwinny, gibki i ma najlepszy balans ciała. Ale niestety jest chyba egoistą! Baaardzo rzadko podaje piłkę. Chociaż potrafi dryblować robi to czasem na siłę. Nie ma akcji w której Denilson by nie próbował kiwać. Może gdyby to zmienił......
- Bad_Magick
- Juventino
Denilson to jeden z moichh ulubionych pilkarzy ,p omimo ze nie przepadam za brazylijczykami. Pamietam kiedy zostal sprzedany do Betisu Sewilla to zostal najdrozszym pilkarzem swiata, a suma odstepnego zawartego w kontrakcie ze nawet teraz o takich kwotach moze myslec tylko Abramowicz.
Denilson to bardzo dobry zawodnik , nie wiem dlaczego wielu pisze ze jest egoista, mnie sie spodobalo wlasnie to ze w przeciwienstwie do innych brazylijczykow bardzo madrze gral w pomocy. Choc mozliwe ze jego styl sie zminil bo musze przyznac ze nie widzialem go w akcji dobre 2 lata.
Denilson to bardzo dobry zawodnik , nie wiem dlaczego wielu pisze ze jest egoista, mnie sie spodobalo wlasnie to ze w przeciwienstwie do innych brazylijczykow bardzo madrze gral w pomocy. Choc mozliwe ze jego styl sie zminil bo musze przyznac ze nie widzialem go w akcji dobre 2 lata.
- Shadow_Alex
- Juventino
A gdzie on gra?? Ostatnio go widzialem chyba na MS'98, czy kiedy to bylo

- Ironek
- Juventino
Oczywiście, ALEX jest we wszystkim najlepszy :? Człowieku, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie i nie znasz się na piłce i nie potrafisz obiektywnie ocenić zawodnika to się nie wypowiadaj. :?Bartas_01 pisze:Najlepsze wyszkolenie techniczne na swiecie ma alex a nie ten kolo
Aha i jeszcze imie swojego Boga napisałeś z małej litery :evil: :?
Shadow_Alex pisze:A gdzie on gra?? Ostatnio go widzialem chyba na MS'98, czy kiedy to bylo
Jak byś czytał wszystkie posty do byś wiedział, że w Betisie.
Denilson to jeden z moich ulubionych piłkarzy z poza JUVE, bardzo chętnie bym go w JUVE zobaczył, jak dla mnie to świetny drybler i technik, a czy najlepszy, tego nie wiem, bo tak dużo razy jak Zidane'a, Ronaldinho czy Edgara go nie widziałem, ale wiem że technikę ma cudowną, może jest drugi po Ronaldinho
Wiem, że MOGGI i tak go nie sprowadzi, a szkoda, bo to by był świetny transfer.
- Chris
- Juventino
Moim zdaniem za bardzo się podniecacie Denilsonem. Posiadam dekoder Cyfry + i od czasu do czxasu moge zobaczyć mecze Betisu. Denilson z pewnością byłby jednym z faworytów gdyby urządzić zawdo w trikach z piłką, ale na bosiku ważne jest też realizowanie taktyki, nieraz porzucenie wymyślnych zagrań na rzecz ciężkiej boiskowej pracy itp. .To nie przypadek że on juz kilka lat gra w przeciętnym Betisie. Po prostu nie potrafi wykorzystać swojego talentu i nie sądzę żeby zagrał jeszcze w jakimś wielkim klubie(zważywszy na jego wiek)
Juve per sempre!!!
- booyak
- Juventino
Widziałem Denilsona w akcji i żeczywiście gra samolubnie i często traci piłki w środku pola ale czasami potrafii zagrać taką piłke że nawet Nedved czy Zambrotta mogą mu pozazdrościć... Myśle jednak że w swojej karierze nie zagra już w jakimś znaczącym się klubie w Europie a to przez to że nawet w przeciętnym Betisie nie jest jakimś tam wyróżniającym się zawodnikiem...
★ ★ ★
- weyb
- Juventino
nie sledze kariery tego zawodnika od m w 98 roku ale zawsze imponowal mi trechnika
)) w fifie i w cm i sensible zawsze go kupowalem do juve
)) dzisiaj nie wiem co sie znim dzieje milo wiedziec ze dalej gra w betisie. nie wiem czy chcialbym go widziec w obecnym juve nie wiem jaki pooziom teraz prezentuje. ale kiedys jak najbardziej.

:: FORZA JUVE ::
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja uważam, że Denilson powinien już dawno odejść z Hiszpańskiego klubu, gdyż tam już się nie rozwija, a wielki talent ma napewno, choć co do tej najlepszej technuiki na swiecie to nie byłbym taki pewien... :?
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Denilson zdobyl najladniejszego gola na Mundialu (mnie sie podobal inny co prawda
)
Sadze, ze powinien grac dla jakiegos powarzniejszego klubu...
Chociazby dla Deportivo lub Juve
Sadze, ze powinien grac dla jakiegos powarzniejszego klubu...
Chociazby dla Deportivo lub Juve
- GRZYB!
- Juventino
a mnie sie wydaje ze to co on robi jest moze i efektowne ale bardzo nieefektywne
pilkarza tworza nie tylko szybkie nogi ale przede wszystkim madra glowa a u denilsona z tym cienko...
a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
pilkarza tworza nie tylko szybkie nogi ale przede wszystkim madra glowa a u denilsona z tym cienko...
a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
To ich wymien...GRZYB! pisze:a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
- Sarsik
- Juventino
Denilson to chyba najbardziej przereklamowany piłkarz jakiego znam. Może i technike ma dobrą, ale nic poza tym. Jest samolubny, w ogóle nie myśli na boisku, ma bardzo niecelne strzały, wdaje się w niepotrzebne dryblingi, popisuje się techniką zamiast skupić się na grze zespołowej. Ogólnie go lubię, ale jest tylko jednym z wielu przeciętnych piłkarzy ligi hiszpańskiej.
I need a girl that I can train.
- GRZYB!
- Juventino
np. ja...El_chico_a_Coruna pisze:To ich wymien...GRZYB! pisze:a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
np. zidane...
np.ronaldinho...
mam mowic dalej??
Podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku...