Jak oceniacie wirtuoza techniki-poprostu denilsona

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wasik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 23:05

Mam pytanie co myslicie o zawodniku Betisu Sewilla-DENILSONE.Niewielu pewnie go zna ale dla mnie jest najlepiej wyszkolonym zawodnikiem na swiecie. 8) W polowie lat 90 przeszedl jak na tamte czasy z Sao Paulo do Betisu za 30mln. :-D :-D Moze nieslyszy sie wiele o nim i nie jest tak rozreklamowany jak Zidane czy Raul ale mysle ze z tego zawodnika moga byc ludzie ,chociaz ma chyba 25 czy 26 lat:!: :!: :!: Co o nim myslicie :?: :?: :?: Dla mnie jest to bardzo dobry piłkarz lecz troszke nie doceniany :wink: :wink: Chetnie zobaczylbym go w JUVE 8) 8) Co wy myslicie o nim i o jego ewentualnych przenosinach do JUVE :?: :?: [/b]

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 23:20

Denilson jest dosyć znanym zawodnikiem. Jest strasznie zwinny, gibki i ma najlepszy balans ciała. Ale niestety jest chyba egoistą! Baaardzo rzadko podaje piłkę. Chociaż potrafi dryblować robi to czasem na siłę. Nie ma akcji w której Denilson by nie próbował kiwać. Może gdyby to zmienił......

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 23:22

Najlepsze wyszkolenie techniczne na swiecie ma alex a nie ten kolo

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 23:49

Denilson to jeden z moichh ulubionych pilkarzy ,p omimo ze nie przepadam za brazylijczykami. Pamietam kiedy zostal sprzedany do Betisu Sewilla to zostal najdrozszym pilkarzem swiata, a suma odstepnego zawartego w kontrakcie ze nawet teraz o takich kwotach moze myslec tylko Abramowicz.
Denilson to bardzo dobry zawodnik , nie wiem dlaczego wielu pisze ze jest egoista, mnie sie spodobalo wlasnie to ze w przeciwienstwie do innych brazylijczykow bardzo madrze gral w pomocy. Choc mozliwe ze jego styl sie zminil bo musze przyznac ze nie widzialem go w akcji dobre 2 lata.

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 07:39

A gdzie on gra?? Ostatnio go widzialem chyba na MS'98, czy kiedy to bylo :P :P

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 08:07

Bartas_01 pisze:Najlepsze wyszkolenie techniczne na swiecie ma alex a nie ten kolo
Oczywiście, ALEX jest we wszystkim najlepszy :? Człowieku, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie i nie znasz się na piłce i nie potrafisz obiektywnie ocenić zawodnika to się nie wypowiadaj. :?
Aha i jeszcze imie swojego Boga napisałeś z małej litery :evil: :?

Shadow_Alex pisze:A gdzie on gra?? Ostatnio go widzialem chyba na MS'98, czy kiedy to bylo

Jak byś czytał wszystkie posty do byś wiedział, że w Betisie.

Denilson to jeden z moich ulubionych piłkarzy z poza JUVE, bardzo chętnie bym go w JUVE zobaczył, jak dla mnie to świetny drybler i technik, a czy najlepszy, tego nie wiem, bo tak dużo razy jak Zidane'a, Ronaldinho czy Edgara go nie widziałem, ale wiem że technikę ma cudowną, może jest drugi po Ronaldinho :wink:
Wiem, że MOGGI i tak go nie sprowadzi, a szkoda, bo to by był świetny transfer.

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 09:26

Moim zdaniem za bardzo się podniecacie Denilsonem. Posiadam dekoder Cyfry + i od czasu do czxasu moge zobaczyć mecze Betisu. Denilson z pewnością byłby jednym z faworytów gdyby urządzić zawdo w trikach z piłką, ale na bosiku ważne jest też realizowanie taktyki, nieraz porzucenie wymyślnych zagrań na rzecz ciężkiej boiskowej pracy itp. .To nie przypadek że on juz kilka lat gra w przeciętnym Betisie. Po prostu nie potrafi wykorzystać swojego talentu i nie sądzę żeby zagrał jeszcze w jakimś wielkim klubie(zważywszy na jego wiek)

Juve per sempre!!!
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 09:41

Widziałem Denilsona w akcji i żeczywiście gra samolubnie i często traci piłki w środku pola ale czasami potrafii zagrać taką piłke że nawet Nedved czy Zambrotta mogą mu pozazdrościć... Myśle jednak że w swojej karierze nie zagra już w jakimś znaczącym się klubie w Europie a to przez to że nawet w przeciętnym Betisie nie jest jakimś tam wyróżniającym się zawodnikiem...

★ ★ ★
weyb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 10:06

nie sledze kariery tego zawodnika od mœ w 98 roku ale zawsze imponowal mi trechnika :))) w fifie i w cm i sensible zawsze go kupowalem do juve :))) dzisiaj nie wiem co sie znim dzieje milo wiedziec ze dalej gra w betisie. nie wiem czy chcialbym go widziec w obecnym juve nie wiem jaki pooziom teraz prezentuje. ale kiedys jak najbardziej.

:: FORZA JUVE ::
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 11:12

Ja uważam, że Denilson powinien już dawno odejść z Hiszpańskiego klubu, gdyż tam już się nie rozwija, a wielki talent ma napewno, choć co do tej najlepszej technuiki na swiecie to nie byłbym taki pewien... :?

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 12:25

Denilson zdobyl najladniejszego gola na Mundialu (mnie sie podobal inny co prawda :wink: )
Sadze, ze powinien grac dla jakiegos powarzniejszego klubu...
Chociazby dla Deportivo lub Juve

GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 12:44

a mnie sie wydaje ze to co on robi jest moze i efektowne ale bardzo nieefektywne
pilkarza tworza nie tylko szybkie nogi ale przede wszystkim madra glowa a u denilsona z tym cienko...
a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 13:08

GRZYB! pisze:a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
To ich wymien...

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:31

Denilson to chyba najbardziej przereklamowany piłkarz jakiego znam. Może i technike ma dobrą, ale nic poza tym. Jest samolubny, w ogóle nie myśli na boisku, ma bardzo niecelne strzały, wdaje się w niepotrzebne dryblingi, popisuje się techniką zamiast skupić się na grze zespołowej. Ogólnie go lubię, ale jest tylko jednym z wielu przeciętnych piłkarzy ligi hiszpańskiej.

I need a girl that I can train.
GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 21:33

El_chico_a_Coruna pisze:
GRZYB! pisze:a poza tym nie zgodze sie z tym ze jest najlepszym technikiem na swiecie...znam lepszych...
To ich wymien...
np. ja...
np. zidane...
np.ronaldinho...
mam mowic dalej??

Podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku...
ODPOWIEDZ